Hírek

OKT.
29.
2013

Gyönyörteli örökség 6. rész

Reggel sokáig aludtak. Imre ébredt fel tíz óra felé arra, hogy már nagyon éhes. Felkelt, és a tálalóból elővette a kávét, ami még langyos volt. Hallotta, hogy fent tányérokkal kezdenek csörömpölni, így gondolta, hogy csak most készítik a reggelit nekik. Valóban, pár perc múlva elindul az étellift, és friss tojásrántotta illata töltötte be a barlangot. Imre pálinkát töltött, és a langyos kávéval és a két kupicával ébresztette Marikát.
Az asszony nagyot nyújtózott, és elvette a pálinkát. Koccintottak, majd megitták.
- Hiányzik a társasági élet – mondta Marika, és beleivott a kávéba.
- Kérésed parancs- nevetett Imre, - a tálca mellett találtam – nyújtott oda egy papírlapot az asszonynak. Marika szétnyitotta. Egy meghívó volt a Németh családhoz délutánra, sütögetős partira.


OKT.
28.
2013

Szigeten 4. rész - Életünk napjai

Miután elmondtam férjemnek, hogy mi történt a szigeten velem és hogy én miként viszonyultam a velem történtekhez, Mike meglepően jól fogadta sőt felizgatta az egész helyzet. Majd elmondta nekem hogy szeretkezett a lányunkkal a szigeten. Váratlanul ért engem amit mondott de miután átgondoltam, eszembe jutott hogy én is hasonlóan éreztem Tom iránt a szigeten és ki tudja mi történt volna köztünk ha nem találnak meg bennünket. Mindezt el meséltem a férjemnek is akinek így már nem volt lelkiismeret furdalása és meg beszéltük azt is ha lányunk szeretne folytatást én nem leszek ellenére sőt...
Tom miután vissza rázódott a régi kerékvágásba, idejének nagy részét új barátnőjével Michellel töltötte, így a család három tagja Katie, Mike és Nelly töltöttek több időt együtt. Nelly továbbra is kerülte Mikeot, pedig szeretett volna vele újra együtt lenni, emlékei az idő...


Váratlan vendég 2. rész

Valami zajra hirtelen felriadtam. Kissé bódultan tekintettem oldalra, ahol feleségem húga Gabi feküdt oldalán, meztelenül és halkan szuszogva aludt. Az órára néztem, és megnyugodva konstatáltam, hogy alig 20 percet szundikálhattam. Gyönyörködve tekintettem végig Gabi testén, és jó eső érzéssel gondoltam vissza szeretkezésünkre.
- Hol jár az eszed? - kérdezte Gabi, és én hangja hallatán összerezzentem.
- Csak végig gondoltam azt, ami köztünk történt - válaszoltam, miközben kezemmel végigsimítottam hátán. Derekánál egy pillanatra megálltam, majd tovább haladtam formás fenekére csúsztatva kezemet újaimmal benyúlva popsija vájatába haladtam lefele, mikor a kezem beleütközött valamibe.


OKT.
25.
2013

Anyósommal 4. rész

Másnap reggel felkeltem és még mindig az előző napi események hatása alatt voltam.
9 óra magasságában csörgött a telefon, biztos voltam benne, hogy az anyósom keres és valóban ő is volt.
Rögtön meg is kérdeztem tőle, hogy miután elmentem sikerült-e még leszopnia Ákost, az igenlő válasz nem váratott, sőt meg is lepődtem egy kicsit mert elkezdte ecsetelgetni, hogy utána még más is történt. És elmesélte részletesen, hogy a puncija is meg lett még dugva mert a Ákos annyira beizgult rá!
Ennek örültem mert így tutira lesz folytatás, annak viszont nem, hogy én ebből kimaradtam, elintéztem volna én is a Kriszta bozontos punciját... Na de sebaj, lesz még rá lehetőség! Majd megkérdeztem, hogy mit szólt a párocskánk, hogy tetszett nekik a dolog, mit mondtak. Hát, nekik is bejött a dolog és szeretnék ha minél előbb össze tudnánk hozni egy közös hosszan tartó, nem...


Szabina kalandjai 1. rész

Szabina 1980-ban született, a nagyvárosban. Nem az első én nem is az utolsó gyerek volt a családban: egy bátyja és egy nővérre is volt valamint egy kisöccsel is büszkélkedhetett, utóbbi már nevelőapjától.
Az anyja egy igazi bombázó volt. Kerek arcát, hosszú, hullámos szőke haj keretezte, gyönyörű kék szemét hosszú, sötét szempillák fogták körbe. Telt ajkai, feszes, formás mellei és formás popója igazán jó hatással volt a férfiakra. Alakja kecses, nem túl vékony, éppen csak íves derekát tökéletesen kiemelte vékony anyagú kosztümeivel amit hordott.
Apja sáros férfi, széles vállal... bár ami többet elmond: az anyja főnöke.
Senki sem gondolta volna, hogy a gyönyörű titkárnő és az ellenállhatatlan igazgató között több lesz, mint futó kaland, ám amikor a bombázó teherbe esett, hirtelen gyűrű csillogott az ujján, majd egy mesés szertartás...


OKT.
24.
2013

A beavatás 1. rész

38 éves vagyok, nős. Márti, a feleségem 35. A szexuális életünk a gyerek születése után, - ennek is már nyolc éve - teljesen ellaposodott. Előtte nagyon jó volt az ágyban, és rettentően élvezte a szexet.
Próbálkoztam, beszélni róla, és akkor mindig türelemre intett. De meddig? A feszültséget általában sportolással vezettem le, úgyhogy én is megtartottam a jó kondimat. Általában tetszettem a nőknek, de nem akartam - egyelőre – megcsalni a nejemet.
Szóval beletemetkeztem a munkába. Pár hónapja új munkahelyre kerültem, egy jó hírű magáncéghez középvezetőnek. A vezetőség fiatal, nagyon jó társaság volt, egy idősebb, de nagyon fiatalos, agilis igazgatóval.
Sokat dolgoztam, de azért mindig próbálkoztam a feleségemnél, de legtöbbször lepattintott. Persze azért néha hagyta, hogy megdugjam, néha leszopott, ha kértem, de éreztem, hogy csak azért teszi,...


A nevetős tanárnő

Ez egy régebbi - több mint 10 éves - történet egy kapcsolat kezdetéről, melynek azóta vége lett. Figyelmeztetem kedves olvasóimat, hogy a címmel keltett várakozások ellenére nem lesz benne pedofília, én már akkor is 50 körül voltam.
Mint azt korábbi írásomban is említettem, munkám során berendezések telepítése és szervizelése miatt sokat kell utaznom az országban. Egy ilyen alkalommal, a fővárostól igen távol levő (3,5 - 4 óra kocsival, akkor még Bszentgyörgyig volt az M3) városban kellett megjavítanom egy gépet, melyet az egy szakközépiskolában használtak. A hibaleírás elég pontatlanak bizonyult, és, mire rájöttem, mi a hiba, az is kiderült, hogy a nálam levő eszközökkel nem javítható. Telefon Pestre, gyorspostára fel, reggelre itt lesz, de semmi kedvem nem volt újabb 7-8 órát vezetéssel tölteni, ezért úgy döntöttem maradok. Megkeresem a hely híres...