A+ A-

Transzmutáció 1. rész

A transzmutáció az egyik elemből a másikba való alakításának, alakulásának az elnevezése, az alkímiában egy olyan eljárás, mely során egy közönséges anyagot a bölcsek köve segítségével arannyá vagy más nemes fémmé változtatnak át.
Remegett a lábam, kiszáradt a szám, de erőt vettem magamon és megtaszajtva a nehéz ajtót beléptem a sötét terembe. Halk zene szólt, és elmosódott árnyak mozogtak a félhomályban. Férfiak, mind férfiak voltak, mert életembe először vettem a bátorságot elmentem egy olyan helyre és ahol pasik keresik egymás társaságát. A bárpultnál megpihentem egy pillanatra. Nem akartam én senkit felszedni, csak egyszerűen kíváncsi voltam, milyen lehet az a hely, ahol nem kell szégyellnem a vágyaimat.
- Helló – érinti meg valaki a vállamat. Felnéztem, egy megtermett, jócskán középkorú pasi magasodott fölém. – Egyedül vagy?
- Aha – dünnyögtem.
- Megívhatlak egy italra? –kérdezte és megszorította a karomat. Olyan, erősnek, határozottnak tűnt. Miért is ellenkezek vele?
- Persze.
- Örülök, - mosolyodott el – ott van egy üres asztal, viszem én a piát. Konyak megfelel?
- Jó lesz. – feleltem.
Miután visszatért a két pohárral leültünk egymás mellé. Kezét a combomon felejtette, de nem bántam, tetszett a határozottsága, ahogy átvette az irányítást, és hagytam, had sodorjon el az ár.
- Márknak hívnak, de a nevek itt nem is fontosa. Most vagy itt először?
- Igen. Még soha nem jártam ilyen helyen.
- Az nem is baj. Fő, hogy most itt vagy. Gondolom már sokan mondták milyen vonzó srác vagy.
- Még nem igazán – pirultam el, és hogy zavaromat leplezem, nagyot húztam a konyakból. - ő közelebb csusszant, átkarolt és magához húzott és megcsókolt.
Megcsókolt. Egy idegen férfi. Engem. Megcsókolt, tényleg megcsókolt. És nem akárhogy. Egyik kezével továbbra is biztosította, hogy ne ficánkoljak, a másikkal pedig a fülem mögé söpört pár hajtincset, majd miután végig simított az állkapcsomon, kicsit oldalra fordította az arcomat, és ajkait követelőzően, mégis gyengéden az enyémekhez érintve csókolt meg. Olyan váratlanul ért az egész, hogy ellenkezni sem volt időm. Aztán egy szempillantás alatt elvesztettem az eszemet. Egy varázsütésre szállt el belőlem minden undor és ellenérzés Ellazultak a vállaim, tetőtől talpig megborzongtam, ahogy végig simított a hátamon. Az ajkaim felforrósodtak és bizseregni kezdtek egyetlen egy csókjától. Nem sietett. Megvárta, amíg visszacsókolok. Amit kis idő múlva meg is tettem. Önkéntelenül is széjjelebb nyitottam ajkaimat, s ő nem habozott sokáig. Nyelvével utat talált a számban az enyémhez, hogy heves ölelésben találkozzanak össze és kezdjék meg vad táncukat. Soha, de soha nem történt még velem ilyen. Egyetlen csók, egy buta kis smárolás teljesen elvette az eszemet, és nem érdekelt, hogy nem is olyan rég öt perce még sírva tudtam volna fakadni még a gondolat miatt is.
Az ajkaiból áradó forróság elsöpörte a maradék szégyenérzetemet is. Engedelmesen követtem egy szűk sötét szobába, ahol folyattuk a csókolózást. Közben éreztem, hogy erekciója már szinte kőkeményen nyomódik a hasamnak. Fogalmam sincs, hirtelen honnan szedtem a bátorságot, de kiváltam csókjai közül, és egy szempillantás alatt előtte térdeltem.
Széles, fémcsatos övét pár másodpercen belül sikerült kioldanom, és még ennyi időbe sem került, hogy lekerüljön róla a farmernadrág. Fekete alsóneműjén keresztül teljesen kirajzolódott a méretes férfiassága. Mielőtt lehúztam volna az alsóját, az anyagon keresztül körkörös mozdulatokkal simogatni kezdtem az ágyékát, majd egy forró csókot nyomtam rá. Elégedett sóhajokkal válaszolt. Végül, amikor lekerült az utolsó ruhadarab is, megcsodálhattam teljes méretében pompázó, kőkemény farkát. Ilyet még soha nem érezte, a testem lángolt, a szívem zakatolt az én kis szerszámom majd felrobbant, de csak rá tudtam gondolni, arra, hogy végre mindenestül odaadjam magam egy férfinak.
Benyálaztam a tenyeremet, aztán először csak finoman és lassan, majd később egyre tempósabban kezdtem el verni. Közben a heréit simogattam a másik kezemmel. Egyre mélyebb sóhajokkal jutalmazott. Egyszer csak megálltam egy pillanatra, kihívóan felnéztem rá:
- Gyere kis szerelmem – mondta a vágytól rekedtes hangon. – Szopjad szépen. Tudom, hogy csak erre vágysz!
Kezdetnek csak egy puszit adtam a makkja tetejére, majd körkörös mozdulatokkal körbenyalogattam azt. Nemsokára a számba vettem, de először csak a tetejét, aztán szépen lassan haladtam a vége felé. Amikor már megszoktam az érzést, egyre gyorsabban szoptam őt, s ezzel párhuzamosan a jobb kezemmel még mindig kényeztettem a farkát, a ballal pedig a heréit. Néha-néha felpillantottam, és láttam az arcán az örömet, amit én okoztam neki. Láttam, hogy egyik kezével a padba markol, másikkal pedig nekem segít. Mély sóhajai erőteljes nyögésekké váltak, amikor egész férfiasságát a számba fogadtam, és lassabb, de még mindig ütemes tempót folytattam.
Hirtelen kinyílt az ajtó, annyira megijedtem, hogy majdnem ráharaptam partnerem farkára. A belépő pasi meztelene volt, kezébe tartott ruháit a földre dobta, majd Márkhoz simult és megcsókolta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.59 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 cscsu50 2017. 07. 31. hétfő 04:53
türhető
#5 deajk2008 2017. 07. 27. csütörtök 13:18
JÓZSI ÁLLJÁL LE !!!
#4 deajk2008 2017. 07. 27. csütörtök 13:03
szeretem a homoszexet... folytasd
#3 sunyilo 2017. 07. 27. csütörtök 10:33
Nem az én műfajom.
#2 A57L 2017. 07. 27. csütörtök 03:24
Nem rossz a műfajában.
#1 Törté-Net 2017. 07. 27. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?