A+ A-

Egy egyéjszakás Kaland

Egy pillantása elég volt ahhoz, hogy a jól ismert bizsergést előtúrja onnan, ahova ezt előző alkalommal elrejtettem. De valahogy talán akartam is, mióta megláttam. A szememet le sem tudtam venni róla, a melleire feszülő vörös felsőről, ami alatt a csupasz hasa tökéletesen táncolt a zene ütemére. A hasán feszülő bőrt egy szobrászművész sem csiszolhatta volna szebbre és a vékony csíkban folyó verejtékcseppeken megcsillant a szoba halovány fénye. A kis nadrágja inkább volt öv, mint nadrág. Egy mozdulatomba került volna, hogy leszakítsam, és megnézhessem a formás seggét, a feszülő izmokat rajta és a vörös csipke bugyiját, ami már így is kikacsingatott, mintha hívna, mintha üvöltene azért, hogy lerántsam. És a szája, a vörösre festett ajkai, ahogy felnevetett.
Magam előtt láttam, ahogy a puha forró ajkak között becsúszom a szájába és a torkáig érek… és minél inkább próbáltam ellenállni a csábításnak, az annál inkább a hatalmába kerített. A csípője mozgását figyeltem és azt kérdeztem magamtól, vajon akkor is ilyen kecsesen mozogna-e, ha benne lennék… Végül annyira lüktetett a férfiasságom és a kéjvágy annyira égette a torkomat, hogy egyszerre öntöttem le a Whiskey-t a torkomon és nyomtam át magam a tömegen. Eltoltam az útból az egyik magát nagycsávónak tartó pisist és úgy magamhoz szorítottam, hogy megérezhette a nadrágomat feszítő farkamat. Arra számítottam, hogy elhúzza magát, amit a legtöbben tesznek, ehelyett felnézett rám és a szemembe nézett azokkal a zöldes szemeivel. A harmatos fűnek van ilyen színe, bár egy leheletnyi barna is keveredett bele. Ellépett mellettem, kézfejével a nadrágom domborulatát súrolta és elindult az egyik ajtó irányába. Nem kellett, hogy mondjon semmit, mentem utána. A tekintetem találkozott Mike tekintetével, aki elismerően kacsintott és tett egy mozdulatot, ami annyit tett „csak ne az én szobámban”.
A lépcsőn várt. A tömeg még itt is nagy volt, de a lépcső tetején már csak a párok álltak, akik próbálták egymás száját felfedezni, de nem merészkedtek ennél tovább egy idegen házban. Én már kiismertem magam, így hamar átvettem a vezetést és az egyik legfélreesőbb szobába vezettem. A kattanást, ahogy elfordítottam a kulcsot a lyukban csend követte. Nem szólt egy szót sem, csak figyelt és közelebb lépett. Én megfogtam az arcát, végigsimítottam a bársonyosan fehér bőrén, majd a szájára tapasztottam az enyémet és hevesen megcsókoltam, amit viszonzott is. Éreztem a nyelvét, ahogy az enyémmel játszik, ahogy beleharap az alsó ajkamban és ahogy a szabad kezével a mellkasomat cirógatja, egyre lejjebb csúszva. Megmarkoltam a seggét és hálát adtam istennek, hogy az ilyen test a divat manapság. Nem volt túl kemény, jó fogású volt, ujjbegyeimmel már a bőrét cirógattam. Felemeltem és tettem két lépést, hogy ledobhassam az ágyra. Ahogy behuppant félrecsúszott a vörös topja és egy fekete-vörös melltartó nézett velem farkasszemet. Könnyed mozdulattal vetette le és a kis ruhadarab keresztbeszelte a szobát mielőtt az egyik sarokban landolt volna. Így megnyitotta a kilátást a melleire, a fehér bőrére, a tökéletesen meghímezett anyagra. Végighúztam a kezemet rajta, amibe beleremegett. Letérdeltem a két combja között, az ágyékához nyomtam a térdemet, és megcsókoltam, ott ahol a melltartó és a melle találkozott. A kezemmel a hátához csúsztam, hogy kigombolhassam és köszönet a gyakorlatomnak, a melltartója a topja mellett földet ért. Ilyen lehet a mennyben, ahol az angyalok anyaszült meztelenül repdesnek.
Az egyik mellbimbóját a számba vettem, a másikat pedig a két ujjam közé szorítottam, és elkezdtem vele játszani. Éreztem, ahogy beleremeg alattam, ahogy a nyelvemmel kényeztettem a melleit, majd beleharaptam és szívtam rajta olyan erősen, ahogy csak tudtam. A torkán akadt a lélegzete és megemelkedett, a hajamba kapott és felnyögött. Mialatt tovább szívtam a mellét a másik kezemmel lefelé vándoroltam, kiélvezve a hasa minden pontját. Belerándul, ahogy a nadrágjába csúszott a kezem és meglepetésemre már nedves volt, de még mielőtt kiélvezhettem volna a pillanatot a kezét a mellkasomra tette és eltolt magától. Pár másodperc múlva a farkamat a kezében tartotta és gyors mozdulatokkal dolgozott rajta. Az egyik keze a golyóimat húzgálta, amibe beleremegtem, majd elkezdett a nyelvével nyalogatni. Hátradöntöttem a fejemet és kiélveztem minden pillanatot, ahogy a nedves forró nyelve benedvesít, hogy aztán a két forró, selymes, vörös ajkai közé szoríthasson. Ahogy bevett a szájába a legszívesebben lenyomtam volna a torkán, de megpróbáltam türtőztetni magamat. Éreztem, ahogy elkezdi szívni és ettől bevadultam, éreztem, ahogy a kéjvágy végigsöpör rajtam és ahogy belecsúsztam a szájába, majdnem olyan jó volt, mintha a két lába közé jutottam volna be. A keze biztosan tartott és a nyelve is jól dolgozott, újra és újra becsúsztatott a nedves és szűk szájába. A torka meleg és nedves, volt, szűkült és a nyelve a farkam oldalának lapult.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.48 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 cscsu50 2017. 08. 1. kedd 21:13
elmegy
#4 veteran 2017. 08. 1. kedd 14:54
Közepes.
#3 sunyilo 2017. 08. 1. kedd 10:17
Hah, ez jó volt...
#2 A57L 2017. 07. 31. hétfő 03:18
Nem rossz elbeszélés.
#1 Törté-Net 2017. 07. 31. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?