Hírek

NOV.
14.
2013

A nőgyógyásznál

Ma kell mennem a nőgyógyászatra. Amióta magánorvoshoz járok, amikor a legféltettebb kincsemhez nyúlnak, egészen máshogy áll hozzá az orvoshoz. Volt egy pár kellemetlen élnényem régen. Előfordult, hogy a nővért kiküldte a szobából a nőgyógyászom és szexelni próbált velem akaratom ellenére. De próbálom ezt elfelejteni, ezért váltottam orvost. Úgy érzem, megéri a pénzt, hogy figyel rám, pár percet beszélgetünk is, és szívesen lépek be a rendelőbe. Mindig tisztaság van, bejelentkezve alig kell várnom.
Az állami rendelőben órákig kellett várakozni, hatalmas pocakú állapotos nőkkel, ki tudja, milyen nemibetegségekkel bajlódó, kétes arcú lányokkal azért, hogy aztán egy mogorva, durva fickó megvizsgáljon. Az is érdekes, hogy a doki olyan negyven év körüli nő. Hogy ez különleges, azóta tudom, amióta barátaimmal szóba került, mivel kivétel nélkül mindenkinek...


NOV.
13.
2013

Egy éjszaka

Emlékszem arra az estére. Hogy is felejthetném el...?! Egy klubban voltunk. Mikor megérkeztem Téged láttalak meg először. Te azonnal átöleltél, és puszilgatni kezdtél. Mindketten kívántuk a másikat, csak ezt nem még tudtuk egymásról. Én első látásra Beléd szerettem, olyan volt, mintha évtizedek óta ismernélek, de persze reálisan nézve tudtam, hogy a kapcsolatunk lehetetlen, mivel idősebb is vagy nálam jóval, tudom, hogy meleg vagy, és egy picit híres is, ezért csak titokban szerettelek. Csak barátok voltunk, hogy is feltételeznénk egymásról, hogy bármi több is lenne köztünk. Ölelkezve bementünk a klubterembe, ahol sötét volt, és a zene dübörgött. Mikor beértünk, Te átkaroltad a derekam, és táncoltunk. Kis idő múlva mindkét karoddal átfontad a derekam, én pedig a mellkasodhoz bújtam. Államnál fogva fölemelted a fejem, és a szemembe néztél. Gyönyörű barna szemeid...


Elütöttem a Mikulást

Pár évvel ezelőtt, pont november végén rúgtam ki a hapsimat. Úgy döntöttem, inkább egyedül várom a karácsonyt, de akkor sem kell az a majom, aki elvett ez életemből fél évet, és nem adott semmit érte. Jól elvoltam egyedül, nem hiányzott senki. Egészen december hatodikáig... Mikulásig. Már sötét volt, amikor haza értem, és be akartam állni a garázsba. Nem vettem észre a járdán ballagó Mikulást, és ő sem engem. Elütöttem szegényt.
Nagy baja nem lett ugyan, de lábáról jó nagy helyen lement a bőr, és nagyon vérzett. Mentőt akartam hívni, de határozottan elutasította. Azért, hogy megnyugodjak, bevittem a lakásba és elláttam a sebet a lábán. Fiatal fiú volt, talán tizennyolc éves és egy ünnepségről tartott haza. Hogy hozzá férjek a lábához, le kellett húznom a nadrágját. Azonnal megakadt a szemem lábai kidolgozott izomzatán, sima, finom bőrén, és a hamvas...


NOV.
12.
2013

Hogyan is kezdődött... 1. rész

Még a gimiben volt egy szerelmem, akivel elég sokáig jártunk. Ő volt az első férfi az életemben. Nagyokat szeretkeztünk, mindent kipróbáltunk, amit csak lehetett. Mivel a srác igazi ínyenc volt, nagyon megszerettette velem a szexet. Órákig tudott nyalni és megtanított szopni. Azóta is teljesen felizgulok a szopástól. Imádom a fasz selymes makkját a nyelvemmel nyalogatni. Imádom, ha egy pasi a számba élvez! Bevallom, szeretem a geci ízét!
Az ő kérésére teljesen szőrtelenítettem magam, és ez, azóta is így van. Már húsz éves voltam és egyetemista, amikor vége lett ennek a kapcsolatnak, – más csajokkal is kezdett dugni és én hülye, ezért szakítottam vele - és én elkezdtem hapsizni. Magas, karcsú, kismellű, hosszúcombú, kerekfenekű csaj vagyok, és általában nagyon tetszem a pasiknak, akik főleg a popsimért vannak megbolondulva. Természetes sötét szőke a hajam és egy...


A Domina

Miután elváltam csak a munkának éltem jó ideig, a házat a gyerekekkel együtt mind az exemnek ítélte a bíróság. Rémálom volt megszokni, hogy nincsenek velem a lányaim, hónapokig olyan voltam, mint egy narkós. De elmúlt ez az érzés, és rájöttem annyira magam alatt voltam, hogy nem is kerestem szexpartnert azóta, sőt így visszagondolva még erekcióm sem volt! Hűha! Sürgősen tennem kellett valamit, ha nem akartam végleg impotens lenni. Ezért felmentem a világhálóra és kinéztem egy "üzletasszony" elérhetőségét, majd gyorsan egyeztettünk telefonon és már indultam is a bérelt lakásába, ami abban a városban helyezkedett el ahol éltem. Persze előtte még gyorsan letusoltam, mert a higiénia nagyon fontos számomra. Amikor a megadott címre értem kiderült nem is lakásról van szó, hanem egy önálló családi házról. Kaputelefon, szépen gondozott kert, kocsi beálló térkővel... hmm......


NOV.
11.
2013

Csak hagyd megtörténni

Fordítás
Eredeti történet
Egy viszonylag gazdag családban élek. Nem vagyunk teljesen gondtalanok, de nem kell aggódnunk. A pénztől eltekintve mi sok dologban különbözőek vagyunk a más családoknál körülöttünk.
Az apám egy vállalat alelnöke, és egy igazán jó környéken élünk. A ház nagy, de nem pazarló, bár több, mint elég a négyünknek: szüleinknek, nekem, és Sara nővéremnek, aki két évvel idősebb nálam. Ő hosszú, szőkített hajú, és szép napbarnított, feszes testű.
Nekünk nincsenek sötét titkaink, nem hazudunk egymásnak, nincs állandóan perpatvar. Valójában, mi mind igazán jól kijövünk egymással. A szüleim velünk nagyon nyitottak, a nővérem és én szokatlanul közeliek voltunk. Még azután is, a szüleim szexuálisan felvilágosítottak. A...


Megint 16 3. rész

Ahogy beszálltunk a kocsiba, nem tudtam megállni, hogy ne váltsak pár szót Laurával.
- Laura, - fordultam az ipadjával foglalatoskodó lányhoz, aki azonnal fel is pillantott rám – nagyon oda kell figyelnünk! Anyát nagyon szeretem. Nem szabad fájdalmat okoznunk neki azzal, hogy rájön a kis titkunkra.
- Persze... Figyelj csak, tegyél ki a suli utáni kereszteződésnél. Kittynél leszek, ha anya kérdi. A cuccomat hazaviszed, ugye?
- Oké! Akkor azt mondjuk, hooogy... 4-ig fizikáztunk, utána a sulihoz vittelek, OK? – a lány mosolyogva bólintott a verziómra.
Mire leszel várható? – érdeklődtem.
- Szerintem 7, max. ½ 8-ra otthon vagyok. Holnap laza lesz a suli, pár jegyzetet kell csak átnéznem este, de lehet, hogy Kittyvel közösen megtanulunk. – mondta.