Hírek

OKT.
31.
2013

Ötödik élményem

Rávetettem magam, csókoltam a száját, szoptam a melleit és simogattam, ahol csak értem. Nyalogattam a testét, szinte minden pontját benyálaztam. Aprókat sikított, mert nagyon élvezte, amit csináltam vele. Kezemmel éreztem, hogy teljesen be van nedvesedve. A számba akartam érezni a puncijának finom izét. Lába közé hajtottam a fejemet, és a nyelvem lassan végighúztam gyönyörű puncija vájatában. Úgy megremegett, hogy azt hittem el is élvez, de még nem. Mohón és mélyen vetettem bele magam puncijába. Három ujjammal benyúltam a résébe, és hosszanti irányban simogatni kezdtem a redőit. Siklott a kezem, annyira nedves volt Helga. Szabálytalanul vette a levegőt, és ütemesen mozgatni kezdte a csípőjét. Egészen a gátjától kezdve végighúztam a középső ujjamat úgy, hogy közben az ujjam félig belemerüljön a síkos ajkai közé. A végére elértem a kis csúcsot, aminek az érintésére...


OKT.
30.
2013


Kedves Látogatóink!

Szép számhoz érkeztünk, a mai napon a történetek száma elérte a 7000-et, amivel továbbra a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt tartalmazó oldal vagyunk, immáron több, mint 12 éve! :)
Köszönjük minden írónknak és fordítónknak ezt a szép számot! :) És természetesen továbbra is szivesen látjuk a történeteiteket, képregényeiteket, legyen az akár saját, akár fordítás.

További jó írást, olvasást: A Törté-Net Szerkesztősége :)


Egy tabudöntögetés veszélyei

Erica az ágyban fekve olvasott, mikor Robert odabújt mellé, a kezét a felesége hálóing takarta mellére tette, majd a tenyerével enyhe masszírozó körökbe kezdett. Erica a könyvből fel sem nézve szólalt meg.
- Nincs hozzá kedvem...
- Jaj, ugyanmár... - mondta Robert, kezével átnyúlva Erica másik mellére.
- Amit te mostanában szexnek nevezel, az... - Erica szavait félbeszakítva Robert Erica arcába hajolt, a könyvet elvéve a kezéből.
- Szóval, menjek kurvához szexért ?! – sziszegte Robert indulatosan.
- Hát olyan menetekre az való... szabott árakért! – vágott vissza Erica.
- Jössz baszni, és kész..! – fordult rá egész testével Robert, Erica kezeit a párnára szorítva és nyalni kezdte Erica arcát, nyakát, ahogy a nő elfordította a fejét a párnára. A feleség a másik irányba fordítva a fejét meglátta a mobilját az éjjeli szekrényen.


Korai hazatérés

Úgy alakult, hogy előbb érkeztem haza a szokásosnál. Nem tervezve előre semmit, mégis ösztönösen az utolsó métereket leállított motorral gurulva tettem meg, lopakodó üzemmódban beállva az udvarba. A szomszéd család verandán sziesztázó nyugdíjas felnőttei csodálkozva néztek rám, egyrészt mert megszokták, hogy hétköznap 2-3 órával később érek haza, másrészt meg azért is, mert nem értették, hogy vasalt nadrágban és ingben miért a cipőmet levetve, osonva közelítem meg a bejárati ajtót. De aztán, az ajkam elé tett mutatóujjammal csendre intve őket, csak megértően mosolyogva integettek. Az ajtó halkan nyílt, a kulcs meg sem zörrent a zárban. Nem is szólítottalak, hisz, ha már így érkeztem haza, a jöttömet meglepetésnek szántam. A nappaliban meglehetősen meleg fogadott, annak ellenére, hogy a sötétítők be voltak húzva. Rend volt, mint mindig, azt leszámítva, hogy a...


OKT.
29.
2013

Bombariadó

Ülök az irodában, ebéd után van, amikor megszólal a sziréna. Kimegyek a folyosóra, hátha a többi kolléga tud valamit, miért a jelzés. Senki nem tud semmit egyelőre, azt hisszük, hogy vagy valami gyakorlat van (bár azokat be szokták jelenteni előre), vagy tényleg tűz ütött ki valahol. De aztán jön egy biztonsági őr, egy rendőr és egy kutya kíséretében, és jelzi, hogy bombariadó van, így nem csak az irodaházat, hanem az azzal összeépített bevásárlóközpontot is ki kell teljesen üríteni. Nem újdonság a hír, mert mostanában valami idióta (gyaníthatóan ugyanaz a személy, mindig más utcai fülkéből telefonálva) rendszeresen eljátssza ezt, hosszú órákra megbénítva a munkát és a vásárlást is. Visszatérve az irodába, szépen elmentek mindent, aztán lezárom a laptopomat, és irány a mélygarázs, autóba be, és pár perccel később már úton is vagyok hazafelé. Tíz perc...


Gyönyörteli örökség 6. rész

Reggel sokáig aludtak. Imre ébredt fel tíz óra felé arra, hogy már nagyon éhes. Felkelt, és a tálalóból elővette a kávét, ami még langyos volt. Hallotta, hogy fent tányérokkal kezdenek csörömpölni, így gondolta, hogy csak most készítik a reggelit nekik. Valóban, pár perc múlva elindul az étellift, és friss tojásrántotta illata töltötte be a barlangot. Imre pálinkát töltött, és a langyos kávéval és a két kupicával ébresztette Marikát.
Az asszony nagyot nyújtózott, és elvette a pálinkát. Koccintottak, majd megitták.
- Hiányzik a társasági élet – mondta Marika, és beleivott a kávéba.
- Kérésed parancs- nevetett Imre, - a tálca mellett találtam – nyújtott oda egy papírlapot az asszonynak. Marika szétnyitotta. Egy meghívó volt a Németh családhoz délutánra, sütögetős partira.


OKT.
28.
2013

Szigeten 4. rész - Életünk napjai

Miután elmondtam férjemnek, hogy mi történt a szigeten velem és hogy én miként viszonyultam a velem történtekhez, Mike meglepően jól fogadta sőt felizgatta az egész helyzet. Majd elmondta nekem hogy szeretkezett a lányunkkal a szigeten. Váratlanul ért engem amit mondott de miután átgondoltam, eszembe jutott hogy én is hasonlóan éreztem Tom iránt a szigeten és ki tudja mi történt volna köztünk ha nem találnak meg bennünket. Mindezt el meséltem a férjemnek is akinek így már nem volt lelkiismeret furdalása és meg beszéltük azt is ha lányunk szeretne folytatást én nem leszek ellenére sőt...
Tom miután vissza rázódott a régi kerékvágásba, idejének nagy részét új barátnőjével Michellel töltötte, így a család három tagja Katie, Mike és Nelly töltöttek több időt együtt. Nelly továbbra is kerülte Mikeot, pedig szeretett volna vele újra együtt lenni, emlékei az idő...


Váratlan vendég 2. rész

Valami zajra hirtelen felriadtam. Kissé bódultan tekintettem oldalra, ahol feleségem húga Gabi feküdt oldalán, meztelenül és halkan szuszogva aludt. Az órára néztem, és megnyugodva konstatáltam, hogy alig 20 percet szundikálhattam. Gyönyörködve tekintettem végig Gabi testén, és jó eső érzéssel gondoltam vissza szeretkezésünkre.
- Hol jár az eszed? - kérdezte Gabi, és én hangja hallatán összerezzentem.
- Csak végig gondoltam azt, ami köztünk történt - válaszoltam, miközben kezemmel végigsimítottam hátán. Derekánál egy pillanatra megálltam, majd tovább haladtam formás fenekére csúsztatva kezemet újaimmal benyúlva popsija vájatába haladtam lefele, mikor a kezem beleütközött valamibe.