Hírek

NOV.
11.
2013

Megint 16 3. rész

Ahogy beszálltunk a kocsiba, nem tudtam megállni, hogy ne váltsak pár szót Laurával.
- Laura, - fordultam az ipadjával foglalatoskodó lányhoz, aki azonnal fel is pillantott rám – nagyon oda kell figyelnünk! Anyát nagyon szeretem. Nem szabad fájdalmat okoznunk neki azzal, hogy rájön a kis titkunkra.
- Persze... Figyelj csak, tegyél ki a suli utáni kereszteződésnél. Kittynél leszek, ha anya kérdi. A cuccomat hazaviszed, ugye?
- Oké! Akkor azt mondjuk, hooogy... 4-ig fizikáztunk, utána a sulihoz vittelek, OK? – a lány mosolyogva bólintott a verziómra.
Mire leszel várható? – érdeklődtem.
- Szerintem 7, max. ½ 8-ra otthon vagyok. Holnap laza lesz a suli, pár jegyzetet kell csak átnéznem este, de lehet, hogy Kittyvel közösen megtanulunk. – mondta.


NOV.
8.
2013

Unokanővérem popsija

Tavaly nyáron, egy családi összejövetelre voltam hivatalos, az unokaöcsém születésnapjára. 18 éves lett a srác, ez mérföldkő egy ember életében, a buli is ennek megfelelő volumenű volt.
A család egyik közeli barátjának krimóját bérelték ki az estére, tekepályával, korlátlan fogyasztással stb. Sajnálatos módon a menyasszonyom vidéki elfoglaltsága miatt nem tarthatott velem, de teljes bizalmat élvezve egyedül is jól éreztem magam.
A sokadik pohár ital után egyre fogyott a drága rokonok gátlása, és persze a 18. szülinap témájából hamar a szexről kezdődött az eszmecsere. Persze, a ma 18 évesek profibbnak mondhatók, mint a szüleik együttvéve, talán ezért is külön asztalnál gyülekeztünk, mi fiatalok.


Táborozás

- Na végre itt vagy már, itt várunk rád már vagy fél órája, már azt hittük el sem jössz.
- Ugyan már, ha meg volt beszélve, akkor illik itt lennem - mondta Mike az autóból kiszállva. Pattanjatok be gyorsan, már szinte mindenki lent van a táborhelyen.
Ahogy a fák suhantak az úton el mellettünk a táborhelyhez közeledve egyre idegesebb lettem, mivel eszembe jutott, hogy már 5 éve nem láttam Lucyt.
Fiatalok voltunk még, mikor talán az ital, vagy csak egy hirtelen felindulás következtében egy kirándulás alkalmával egymás mellett ébredtünk egy átbulizott éjszaka után.
Az az este feledésbe merült, és soha nem is beszéltünk róla. Mintha meg sem történt volna.
Véleményem szerint csak ő is az italra fogta az egészet, mint én, és a kínos beszélgetéseket elkerülve inkább hagytuk az egészet feledésbe merülni.


NOV.
7.
2013

Fatális kitérő

- Drágám, elvétetted az utat! – szólalt meg mellette Nancy az anyósülésen, mikor Edward jobbra kezdett besorolni a sztrádán
- Nem drágám, én választottam az utat! – felelte büszkén mosolyogva Edward – Ez a mi napunk, ma elhagyjuk a megszokott csapát!
- Hmmm..! Valami készül itt? – nevetett fel Nancy
- Ma egy kicsit rosszalkodunk, drágám... - nézett rá hamiskás mosollyal Edward
A második kereszteződésben jobbra fordult Edward, majd az 5. házat elhagyva lassítani kezdett, egy távirányító tűnt fel a kezében, és a következő ház kapujára irányította. A kétszárnyú kapu készségesen nyílt befelé, Edward besurrant a nyíló szárnyak között, majd a fotocella érzékelve a jármű áthaladását, automatikusan zárta a kaput.


A buli hatása 1. rész

Ahogy egy Vasárnapi napon betöltöttem hivatalosan is a 20. életévemet arra gondoltam rendezek egy házibulit.
A szüleim belementek, de csak is egy feltételt szabtak, azt hogy ne törjön el semmi.
Ebbe belementem, hiszen tudtam, hogy féltik a tárgyakat.
Áthívtam két legjobb barátnőmet, akik segítettek mindenben Anna meg Reni.
Reni az italokat intézte Anna pedig a zenét és a hang effekteket.
Én pedig elő készítettem mindent, amit kellett.
Mindenre odafigyeltem, amire csak lehetett, étel meg a vázák meg az ilyenek biztonságba helyezése.
3 óra múltán már mindennek készen voltunk, már csak jó pasikat kellett hívni mikor már a telefon a kezembe volt felszólalt Anna.


NOV.
6.
2013

Egy valódi történet

Mint amikor egy kavicsot bedobnak a tóba, még napokig gyűrűztek a nőben az első együttlét hatásai.
Nem győzött elbújni a családja elől, hogy észre ne vegyék rajta, amikor elgondolkodik valamin, vagy konkrétan eszébe jut valami.
Nem, ezt nem a tavasz teszi, bár annak is szerepe van benne, senki nem tudja kivonni magát a természet buja újraéledéséből, ami az élet továbbadására ösztökél minden élőlényt.
Eszébe jutott, ahogy sietett a találkozóra, bár fújt a szél és még hűvös volt, de már lehetett érezni a tavasz szagát a levegőben. Átsietett az úton a ház felé, közben figyelte a házszámokat, nehogy túlszaladjon rajta. Utólag tudta meg, hogy a Férfi figyelte az ablakból, ahogy megérkezik.


Dani finom lábujjai

Jött a céghez januárban egy új titkárnő, Danielle.
20 éves vékony testalkatú, hosszú barna hajú, nagy barna szemű és gyönyörű szopós szájú.
Mivel ismeretlen volt neki a társaság és elég kiszámíthatatlan az időjárás, elég konzervatívan öltözködött.
Leginkább farmerban meg vastag blúzban és térdig érő báránybőr béléses csizmában járt.De ahogy javult az idő és kezdte a kollégákat megismerni, egyre lazábban öltözött.A farmer még maradt de felülre egyre mélyebb kivágású és egyre vékonyabb felsők kerültek, amik kiadták a szép formás melleit.
De ami ennél is fontosabb a lábbelik választása is kezdett javulni, csini aranyszínű balettcipőben jelent meg a csupasz lábain, elég alacsony szélű cipőcske ezért oldalról bekukucskálva szépen látszottak a lábikóinak a kecses formái.Elől is csak a lába ujjait takarta, de látszottak a ujjak...