A+ A-

Katalin fürdője

Későn és fáradtan érkezett haza. Úgy gondolta, hogy jót fog tenni egy forró fürdő. Ezért nem is tett vett sokáig előtte, hanem bement a fürdőszobába, ahol a nagy sarokkád volt. Már sokszor tervezte, hogy egyszer barátjával egy kettős fürdést kellene itt megtenni, de eddig ez sajnos nem jött még össze.
Megnyitotta a csapot, beállítva az ideálisnak képzelt hőmérséklete, fürdő olajat és fürdősót tett a kádba és hagyta, hogy a zubogó víz minél előbb betöltse a kádat. Nekivetkőzött, megnézte magát a tükörben, sohasem volt megelégedve alakjával mert az utóbbi időben jó pár kilót szedett fel. Rápillantott az eléje tárulkozó látványra, rándított egyet a vállán „ez van” gondolta. Barátjának így sem volt kifogása, hiszen már így dundiként ismerte meg, így fogadta el, és nem is tett eddig kifogást „dundisága” ellen Legfeljebb a szexben jelentett némi hátrányt a pocakja és popsija.
A fürdőszoba levegőjét betöltötte az olaj aromás erős illata, amely szinte már bódító volt. Bekapcsolta a rádiót, amelyből valami kellemes zene szólt és belépett a kádba. A kézi zuhanyt, amelynek több fokozata volt, beállította és először végiglocsolta magát, majd elmerült a kád vizében. A kellemes illat, a só frissítő hatása ellenére testében az egész héten felgyülemlett fáradság csakhamar legyűrte. Egyre álmosabb lett, a kád szélére a feje alá tett egy törülközőt, hogy mégse a kád széle nyomja a nyakát. Kezével masszírozta a mellét, combjait, véletlenül azonban az öléhez csúszott, Arra gondolt milyen jó is lenne ebben a helyzetben egy nagyot szeretkezni. Ujjai önálló életre keltek, lassan becsúsztak szirmai közé, és izgatni kezdték a legérzékenyebb pontját: A kézizuhanyt is a legerősebb egy sugaras pozícióba hozta és a víz alatt izgatni, kezdte ékszerét. Jóleső borzongás futott végig testén és lassan az első orgazmus közeli állapotba került!
Ekkor furcsa jelenségre figyelt fel. A víz mintha önálló életet kezdet volna élni. Az követte mozdulatait és örvények, vízáramlások fogták körül testét. Mintha lenne valaki még a fürdőszobában. Behunyta szemét és határozottan érezte, hogy a kádban lévő víz, mint egy élő folyadék önálló életet él.
Az egyik hullám melleit nyaldosta, a másik combjait ölelte körül, hol kívülről, hol a combjai között örvénylett az áramlás. Belül egyre intenzívvé vált a sodrás. Alulról felfelé, combjai között egész közel kagylóihoz. Mikor ujjaival behatolt közéjük a vízsugár is követte, és most már az erős sodrás a csiklóját izgatta. A víz szinte tanulta mozdulatait, és mikor ujját becsúsztatta hüvelyébe, a víznyomás követte és kitöltötte barlangját. Mintha bent kis kígyók, vagy angolnák tekergőznének, úgy érezte magát.
Légzése felgyorsult és megérkezett az első igazi orgazmus is. Ölén végigfutottak a kéj hullámai egymás után többször, gerince megfeszült, szinte fájt a kéj! A tanulékony folyadék tapasztalva az elért hatást, továbbra is ott lent örvénylett, nem hagyva időt az ellanyhulásnak. Ennek hatására sorozatban érték az orgazmusok.
Hogy könnyítsen valamit helyzetén, hasra fordult, fejét kezére hajtva, várta a további fejleményeket. Béka pozícióban feküdt a kádban. Combjait széttárva feküdt a vízben. Az áramlás most is középen támadott, erős sodrással mosta combjai belsejét, szeméremtestét, behatolva az ajkak közé is. Újra érezte a növekvő feszültséget ölében, véletlenűl hátranyúlt ánuszához, és a víz rögtön követte a mozdulatot. Az áramlás ketté szakadt, az egyik továbbra is csiklója környékét érte, a másik sugár viszont elemi erővel támadta popsiját. Mintha szökőkútra ült volna, úgy érezte magát. A rendkívül erőssé vált sugár valami fantasztikus érzést keltett benne. Sohasem próbálta az anális szexet, de most úgy érezte, lehet hogy elmulasztott valamit! A két intenzív sugár pillanatokon belül újabb orgazmust, orgazmusokat idézett elő, amelyek szinte láncszerűen érték.
Nem bírta tovább, beleájult az orgazmusok sorozatába. Arra tért magához, hogy fázik, a fürdővíz kihűlt, és teljesen nyugodtan viselkedett. Mintha mi sem történt volna, Hűvosen és csendesen hullámzott, ahogy kilépett a kádból! Gyorsan megtörölközött és ágyba bújt! Azon gondolkodott, hogy amit átélt az valóság volt, vagy álom? Azonban az ölében érzett vérbőség, azt sugallta, hogy azért valami történhetett ott a kádban!
Másnap ismét elég későn keveredett haza, a nap is ugyanolyan fárasztó volt mint az előző, és természetes volt számára, hogy jöhet a fürdő. Ugyanakkor eszébe jutott az előzőnapi élmény, és kíváncsi volt, hogy újra megismétlődik e a dolog, vagy csak egy kellemes álom volt az előző napon átélt élmény.
Bement a fürdőszobába, emlékezett, hogy előző nap, hogy állította össze a keveréket amiben fürdött. Most újra azt az eljárást követte. A víz kéken és csendesen hullámzott a kádban. A hőfoka is megfelelő volt, ledobta ruháit és belelépett a kádba.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.38 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 cscsu50 2017. 07. 31. hétfő 05:05
gyenge
#4 sunyilo 2017. 07. 26. szerda 22:56
Nem rossz, de valami hiányzik belőle...
#3 Andreas6 2017. 07. 26. szerda 16:48
Nekem nem tetszett.
#2 A57L 2017. 07. 26. szerda 04:28
Ez kevés.
#1 Törté-Net 2017. 07. 26. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?