A+ A-

Szinte úriember - Zsuzsa története

Az eset még főiskolás koromban történt Zolival és Janival elhatároztuk, hogy részt veszünk az alsóbb évesek terepgyakorlatán. Ezek a terepgyakorlatok voltak a legjobb bulik a főiskolai évek alatt, ugyanis ilyenkor több mint száz társunkkal egy ötnapos kiránduláson vettünk részt. Ezek elsősorban csapatösszerázó jellegűek voltak, sok barátság alakult ki és sokan találták meg életük párját ez az öt nap alatt. Nekünk, utolsó éven már nem volt terepgyakorlat szervezve, de mivel Jani jóban volt a dékánnal simán elintézte, hogy mi hárman is az alsóbb évesekkel tarthassunk.
A indulás az hajnal fél hétre volt kitűzve és a mi lakásunk az legalább 1 órányira volt a főiskola épületétől. Ilyen korán a buszok sem indultak még el, így találgattuk, hogyan is fogunk eljutni. Túl sok pénzünk nem volt és emiatt nem akartunk taxizni. Indulás előtti napon ebédszünetben épp ezt tárgyalgattuk, amikor odajött mellénk Hanna és hallva, hogy épp miről is beszélünk tett egy nemes ajánlatot. Az ő lakásuk öt percnyi gyaloglásra volt a főiskola épületétől, egy nagy négyszobás két fürdőszobás apartman, amelyben ő lakott négy másik szaktársával: Zsuzsával, Andival, Rékával és Amáliával. Felajánlotta, hogy aludjunk náluk.
Nem kellett győzködés, belementünk és hogy még jobbá tegyük a hangulatot megbeszéltük, hogy mi főzzük a vacsorát valamint filmnézős estét tartunk. Az órák után gyorsan hazaloholtunk, összepakoltunk és irány a lányok lakása. Amikor megérkeztünk szeműgyre vettük a lakást, olyan tipikus lányos lakás volt, szívecskés asztalkendőkkel, virágokkal, rendetlen szobákkal, szanaszét heverő ruhadarabokkal. Örömmel nyugtáztam, hogy elég szexis fehérneműket hordanak a lányok, ugyanis a ruhadarabok között szép számmal volt csipkés tanga, melltartó, selyem halóing.
Hamarosan nekiláttunk elkészíteni a vacsorát és mivel a lányok olasz kajára szavaztak bolognai spagettire esett a választás. Amíg a kaja készült a lányok egymás után zuhanyoztak, szépítkeztek, pakoltak egyszóval készültek a következő napi indulásra. Lehet már említettem az előző történetemben, nagyon szeretek fényképezni és mindig van nálam fotógép, hogy bármi érdekeset látok azt tudjam megörökíteni. Erre a kirándulásra egy régi Zenit gépet hoztam el, elegendő tekerccsel. Miközben főzőcskéztünk és a lányok is megszokván jelenlétünket egyre lengébb öltözékekben libegtek a lakásban, némelyikük csak egy szál törölközőben járkált a fürdőszoba, a konyha és a hálószobák között, elkezdett mocorogni bennem a kíváncsiság, hogy vajon meddig mennének el ha fotózni szeretném őket. Rögtön meg is kérdeztem Zsuzsát:
- Hova, hova? – mintha nem jöttem volna rá az egy szál törölközöből, hogy zuhanyozni készül.
- Szerinted hova készülök? – felelte vigyorogva, de még csak el sem pirult.
- Beviszed magaddal? – kérdeztem és a fényképező gépre mutattam. Csak egyet – kacsintottam – olyan művésziest, mondjuk öleld át térded és felülről amint a kádban ülsz.
Igazából csak poénnak szántam és meg is lepődtem amikor felemelte a gépet.
- De ezt egyedül nem tudom elkészíteni és egyébként sem ismerem a gépet, buta vagyok az ilyenekhez. – mondta. Ekkor jött a mentő ötletem.
- Sebaj, beállítom neked a gépet és meggyőzöm valamelyik lakótársadat, hogy készítse el a képet.
- Ám legyen, de én addig megyek és nekifogok – nyomta kezembe a gépet, majd elviharzott a fürdőszoba irányába. Lázasan állítottam be a gépet, fényerő, záridő minden, majd rohantam Hannához, hogy legyen szives és vigye be a gépet a fürdőszobába, Zsuzsa tudja mit kell csinálni. Mindezt széles vigyor mellett. Hanna egyből kötélnek állt, amúgy sem volt az a szégyenlős fajta és gondolom már látták egymást meztelenül így nem volt több akadály. Hanna bevágtatott a fürdőszobába, ahonnan víz csobogás, csacsogás és kuncogás hallatszott ki.
Ez idő alatt és amíg a spagetti főtt, leszaladtam a közeli video kölcsönzőbe és kibéreltem pár horror filmet. Mindez nem tartott tovább 10 percnél, de bánatomra mire visszaértem láttam, hogy már senki sincs a fürdőszobában, pedig egész uton azon töprengtem, hogy bekérezkedem valami mondvacsinált ürüggyel hátha megpillanthatnám Zsuzsát meztelenül. Körbenéztem és láttam, hogy a fényképező gépem a csomagomra volt helyezve, így csak reménykedhettem, hogy valami jó kis izgi kép készült Zsuzsáról. De erre várnom kellett még egy hetet, ugyanis klasszikus gép lévén, csak azután tudhattam meg, hogyan sikerültek a képek miután előhívattattam őket. Közben tálalták a vacsorát, bontottunk pár palack bort és mindenféléről beszélgettünk. Vacsora után elosztották a hálóhelyeket. Mindenkinek jutott ágy vagy legalább heverő a hatalmas 4 szobás lakásban, kivéve nekem, de házigazdáink elővarázsoltak egy olyan felfújhatós gumi matracot és így nekem sem kellett nyomorognom a földön. Kaptam egy kockás takarót, lerúgtam magamról minden ruhát kivéve a kedvenc Star Wars-os pólómat és kockás boxeralsómat. Hálóhelyemet a nappaliban rendezték be, ugyanitt volt a TV és a videgómagnó is.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.19 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika 2018. 03. 30. péntek 16:59
Aranyos.
#8 A57L 2017. 12. 31. vasárnap 04:54
Szép olvasmány.9P
#7 veteran 2017. 10. 31. kedd 13:14
Ilyen diák társakkal szép az élet.
#6 cscsu50 2017. 10. 31. kedd 07:06
Egész jó.
#5 sunyilo 2017. 10. 30. hétfő 18:24
Egész jó a történet, nincs összecsapva...
#4 Akai Mózes 2017. 10. 30. hétfő 11:16
Szerintem jó!
#3 sztbali 2017. 10. 30. hétfő 10:17
Egész jó.
#2 Andreas6 2017. 10. 30. hétfő 05:35
Nem rossz, szívesen lettem volna a helyedben. A helyesírás tűrhető.
#1 Törté-Net 2017. 10. 30. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?