A+ A-

Egy nehéz kapcsolat kezdete

Ez egy valóságban folyó szituáció, amit a másod-unokabátyám sógorától kaptam. Aki valójában még nem a sógora, csak a sógorjelöltje. A rokonom menyasszonyának az öccse. A történetet az érintett fiú fogalmazta!
Sziasztok! Engem Jónásnak hívnak (a barátaimnak Dzson vagy Dzsoni /inkább angolosan ejtve/) ez év július végén ünnepeltem a 20. születésnapomat. Van egy fiú, aki szinte a szomszédom, és bár ő fiatalabb nálam, de mégis évfolyamtársak vagyunk. (Nem azért mert annyiszor buktam volna, hanem azért mert először leérettségiztem, majd elkezdtem az Eladó szakmát, amit ő akkor, vagyis tavaly kezdett el.)
A történetem viszont valójában tavalyelőtt június legelején játszódik. A születésnapom szerdára esett. A szüleim viszont 2 nappal később mentek anyám keresztszüleit meglátogatni, ahova jómagam nem kísértem el őket. Elhitettem velük, hogy két korábbi osztálytársam és nem mellesleg nagyon jó haverom (Kati és Tomi) jönnek át majd szombaton este, hogy közösen megünnepeljük Kati és az én 18. születésnapomat. Még jó, hogy nem ellenőrizték le a dolgot a szüleim, merthogy Kati és Tomi a srác unokanővérének az albérletébe vonultak el, hogy megünnepeljék a lány születésnapját és végre elmélyítsék a kapcsolatukat. De valójában én sem tétlenkedtem, és már péntekre áthívtam a ”szomszéd” fiút, vagyis Viktort, akit már régen kinéztem magamnak. Ez úgy is igaz, hogy a fiú ekkor még kb. másfél hét híján 16 sem volt. Egyébként az apja munkaügyben utazott el azon a hétvégén (pontosabban már csütörtökön). Az édesanyja már sajnos nagyon rég nem él. Testvére nincs! Nagyszülei az ország egy másik távoli pontján laknak! Egyszerűbben fogalmazva: Viki és én is egyedül töltöttük (volna) a hétvégét, de én mást terveztem.
Áthívtam a srácot. Behűtöttem három 1,5 literes ”üveg” házi vörösbort és kettő egyenként 0,5 literes 67°-os házi pálinkát. Elővettem az egyetlen olyan horror filmet, amit valójában még én is megnézek-szeretek, és jól tudtam, hogy neki az a kedvence. Én már háromnegyed 2 körül otthon voltam. A farmert egy fürdőgatyára cseréltem és a pólómtól is megszabadultam. Aztán úgy du. 17:00 körül megjött ő is, még váltottunk néhány szót. Közben felajánlottam neki, hogy mivel úgyis jól ismerjük egymást, így nincs mit takargatnunk. Ha gondolja, akkor nyugodtan levetheti pólóját. Sőt! Ha akarja, akkor még egy fürdőnacit is kölcsönzök neki. (3-4 cm. volt magasabb, de 1-2 kg-mal könnyebb, mint én.) Belement! Aztán elkezdtük nézni a Kör című film 1. részét. Közben hol a bort, hol pedig a páleszt töltögettem mindkettőnknek. (Persze némi pogácsával, chipsszel és mogyoróval valamint csokival kísérve...) A borhoz persze hazafele jövet vettem kólát, de Viktor velem ellentétben tisztán itta. Nekem kettős szándékom volt az egésszel. Ideértve a filmezést és az alkoholt is. A filmezést persze azért találtam ki, hogy végre úgy lehessek vele együtt, hogy senki sem zavar meg bennünket. Az alkohollal meg az volt az elsődleges szándékom, hogy a mindkettőnkben egymás iránt vélhetően meglevő kölcsönös vonzalom okozta gát felszakadjon végre! A két részes film első részét végig néztük! Közben iszogattunk és nassoltunk (én valamivel többet nassoltam nála).
A második rész nagyjából harmadánál -gondolom az alkohol miatt- elkezdett kicsit fázni (pedig közel 40°C fok volt bent), így elkezdett hozzám simulni, amit kihasználva magamhoz öleltem. Tudva, hogy a fiú, aki tetszik nekem, éppen a karom ölelésében melegszik, a szívem elkezdett egyre erősebben verni. Úgy éreztem, hogy itt a nagy alkalom, hogy elmondjam neki, hogy mit érzek iránta! Ekkor megpusziltam az arcán, majd ezt súgtam a fülébe: ”Oda vagyok érted!” Ezzel szinte egyidejűleg elkezdtem csókolgatni a nyakát, majd pedig az arcát. Erre felém fordult, így kissé óhatatlanul bár, de szájon csókoltam őt. Az első csók nem tartott 4-5 mp-nél tovább. Aztán mélyen egymás szemébe néztünk! Megszólalni egyikünk sem tudott. Aztán Viki elmosolyodott. Végre nem azt láttam a szemébe, hogy ez mi volt?! Hanem - sokkal inkább a vágyat a folytatásra. Nem is haboztam sokáig és odahajoltam hozzá, majd mihelyst újra összefonódtak az ajkaink, nagyon hevesen kezdtünk el smárolni! A nyelveink a másik szájába jártak kanosszát. Közben a kezeink is vándorútra keltek egymás meztelen és nem kevésbé vonzó testén. (Nem akarom a saját testemet dicsérni, de ő mondta, hogy nagyon vonzó.) Érezni a számban a csókját, ami nagyon édes volt valamint azt a kisgyermekien selymes bőrét végre már mindkét karomban tudhattam. Nagyon jó érzés volt! Éreztem a fiú csókjában a felszabadultságot, az örömöt, a vágyat és egy kis bánatot is. A csókot követően a már teljesen józannak messze sem mondható Viki fogta magát letérdelt elém és, mint a profik elkezdte a heréimet, majd az addigra már igencsak keményedő péniszemet kényeztetni a szájával. El sem tudom mondani milyen érzés volt, hogy az a fiú kényeztet, akibe szerelmes vagyok! Nem is kellett olyan sok idő (kb.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.42 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 deajk2008 2018. 01. 24. szerda 07:42
Nagyon izgató a homoszexualitás... 10p folytasd!!
#5 A57L 2018. 01. 4. csütörtök 05:19
Szerintem is,mintha dokumentum lenne.
#4 vakon54 2017. 11. 14. kedd 19:03
Az elejére kíváncsivoltam! Inkább a másikszomszéd lányával duktálvolna.
#3 Gróf úr 2017. 11. 14. kedd 08:11
Mintha dokumentumfilm forgatókönyvét olvastam volna a percekkel együtt.
#2 cscsu50 2017. 11. 14. kedd 07:57
nem tetszik
#1 Törté-Net 2017. 11. 14. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?