A+ A-

Cathy kalandjai 3. rész

Fordítás
Eredeti történet
Joe hívása éppen a legjobb időben érkezett. Valami zűr támadt a számítógépével, és Stan volt az elsősegélynyújtó ilyen esetekben. Stannek meg jó alkalmat adott a lelépésre anélkül, hogy kifogásokat kellett volna keresnie…
A medencénél történt epizód után Cathy csípőjét riszálva tűnt el a házban, és Stan még bámult utána egy darabig, mielőtt teljesen világossá vált volna számára a helyzet. Aztán a fogaskerekek ismét forogni kezdtek fejében, mikor a vér lassan visszaáramlott agyába.
Teljes egészében még nem tudta felfogni, amit éppen átélt. Legalábbis az esti folytatásra utaló ígéret több volt, mint amire álmában gondolni mert. Miután gyorsan beugrott a medencébe, már sikerült elhinnie: az egész valóban megtörtént az előbb. Mit kellene most tennie? Töltse az egész napot Cathy közelében? Azt nem bírta volna ki. Közben végig fennállna a veszély, hogy Joanna megzavarja őket. Nem, ekkora rizikót Cathy sem vállalna.
És akkor jött Joe hívása. A tökéletes lehetőség arra, hogy másfelé terelje gondolatait.
A nap gyorsan elment. Miután a számítógépet ismét teljesen rendbe hozta, még kényelmesen lenyomott néhány pókerpartit a neten keresztül. Aztán egy gyors ebéd, majd még egy kis szerencsejáték.
Valaki csöngetett Joék ajtajánál. Lent hangok hallatszottak, amint Joe anyja kinyitotta az ajtót. Röviddel később Selena, Joe barátnője lépett a szobába.
– Hé, Joe, készen vagy már? Harry partijára akartunk menni. – Ekkor vette észre Stant, aki kényelmesen hevert az egyik fotelben. – Hello, Stan, mizu?
– Hi, Sel, kösz’ megvagyok. Menő a szerelésed.
– Köszi! – Selena egy kis piruettet mutatott be Stannek, aki így minden oldalról megcsodálhatta. A fiúnak nagyon tetszett a kis felkínálkozás. A feketehajú, latin lány alacsonyabb volt, mint Cathy, de ugyanolyan remek hátsóval áldották meg, amit ma este épp’ hogy csak eltakart egy rövid, fekete szoknyácska. A fehér topban jól érvényesültek almaméretű mellei, és szépen kiemelte bronzbarna bőrét. Mindent egybevetve kellemes látvány, amit Stan irigyelt is eddig Joetól. De ma este minden más lesz! Legalábbis ezt remélte.
Időközben Joe visszaért a vécéről, és egy hosszú csókot adott Selenának.
– Bocs, kincsem, megfeledkeztem az időről! De rögtön készen vagyok. – Azzal ismét eltűnt a másik helyiségben.
– Amúgy veled mi a helyzet, Stan? Jössz te is ma este a partira? – érdeklődött Selena. – Azt hallottam, Ava szintén ott lesz.
– Szívesen mennék, de sajnos pár dolgot el kell intéznem. Talán később benézek, de egyelőre nem úgy tűnik. – Stan egy pillantást vetett az órára. – Uh, ilyen késő van? Ideje mennem. Élvezzétek a bulit! Nélkülem is jól szórakoztok majd.
– Az lehet, de veled mindig szórakoztatóbb – mosolygott Selena Stanre oly módon, aminek Joe – barátság ide vagy oda – biztosan nem örült volna.
– Jó szórakozást az intéznivalóidhoz! – szólt át Joe a csukott ajtón keresztül. – És mégegyszer ezer köszönet a PC javításáért! Jövök neked eggyel.
– Semmi gond, majd találkozunk – ezekkel a szavakkal hagyta el Stan a szobát. Röviden elköszönt Joe édesanyjától, aztán beült a kocsijába, és hazaindult.
Útközben a gondolatai az aznap este rá váró dolgok körül forogtak. Vajon Cathy fürdőköntösben fogadja? Vagy ismét bikiniben? Az este meleg volt, és a medencére nem lehet rálátni. Vagy valami egészen más lesz?
Az is lehet, csupán játszik veled a lány, súgta egy másik hang. Minek spekulálsz valamin, ami talán nem is jön be, ha közben Avánál meg biztosan célba érnél. Végülis a szalagavatón egyértelmű haladást ért el a lánnyal.
Képzeletben gyorsan összehasonlította Avát és a Cathyt, aztán választott. Stannek bejött Ava, de Cathyval határozottan nem mérhette össze. Az elhatározása szilárd volt.
Mikor Stan hazaért, és Cathy nem neglizsében fogadta, kicsit csalódott volt. De ez csak egy pillanatig tartott. Mert ami ez helyett fogadta, felülmúlta minden képzeletét.
Cathy nem a medencénél vagy a bejáratnál várta őt. Az ajtón belépő Stannek csak odakiáltott bentről:
– Hé, jó, hogy megjöttél! Éppen főzök, mindjárt kész’ a kaja. Tehát semmi nassolás!
Ahogy Stan a konyhába lépett, a szíve majdnem kiugrott a helyéből, és több okból.
Persze Cathynak egy neglizsé biztosan nagyon jól állt volna, de bikini felsőben és a lehető legrövidebb farmersortban szintén bombázó volt. A haját hátul lazán összekötötte, így az nem zavarta a főzésnél. A fából készült sütőlapátkával a kezében fordult Stan felé, amint az bejött, és rámosolygott.
– Kapj elő valami innivalót, és ülj le! Rögtön lesz egy kis finomság.
És ez volt a másik ok, mert Stan megszimatolt valamit, amit már egy örökkévalóság óta nem érzett.
– Császármorzsa? Komolyan császármorzsát csinálsz? – Még mindig nem tudta elhinni. Akkoriban, amikor Cathy először volt náluk, a lány megismertette a családot a német konyhával. Főképpen az édességek jöttek be Stannek, és a császármorzsa lett a srác abszolút kedvence.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.2 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#22 sipospista 2017. 03. 13. hétfő 13:52
Nagyin jo lett
#21 Ulysses 2016. 04. 26. kedd 17:57
Ha még nincs itt az idő, akkor ne firtassuk.
Ötletem nekem is van néhány, a kezdésekkel általában nincs bajom, meg a karakterek kitalálásával. Inkább a "csavar", az izgalomkeltés megy nehezebben. Meg hangulat kell hozzá, akkor menet közben jönnek az ötletek az újabb fordulatra. Azt hiszem ez abból az időből maradt nekem, mikor írópáros tagjaként próbálkoztam, felváltva írtuk, találtuk ki a cselekményt.
A Cathy kalandjai 4. résszel meg azért csúszok, mert elolvastam az 5.-et, és a szerző ott pár dolgot másként vitt tovább, ezért én inkább korrigáltam ebben az epizódban. (Tipikus idő-kép zavaros helyzet: a pasi hazaérkezik, de el sem ment otthonról.) Viszont az 5-ik résszel nem tudom, mi lesz. Jó téma - hetero, tini, szűz - de elég gagyi, elkapkodott a végkifejlet. Az is felmerült bennem ötletként, hogy lefordítom, hagyom, ahogy a szerző összedobta. Mellé meg csinálok egy felturbózott változatot, amolyan fordítói-szerkesztői verziót. Bár fogytán a ráérős időm.
#20 Annaahh 2016. 04. 25. hétfő 20:44
Jó megfigyelő vagy smile De még nem jött el az ideje, hogy lelőjem a poént smile
Egyébként jó ideje munkanélküli vagyok, szóval a szabadidőm jó részében
irogatok. Olyan szempontból könnyen megy az írás, hogy a történeteim vázát hamar megírom, meg menet közben eszembe jutnak mellékvágányok is,
de aztán azzal többszörös idő elmegy, hogy utána mit lenne érdemes hozzátennem vagy kivenni belőle, meg ezerszer átfogalmazom.
Aztán amikor azt hiszem, kész van, másnap mindig akad mit csiszolni rajta. Az meg a másik, hogy gyakran elalvás előtt a sötétben kipattanok az ágyból lejegyzetelni azt a rengeteg ötlet magot, ami hirtelen eszembe jut, nehogy reggelre elfelejtsem. Kész őrület smile Írok egy történetet, de közben belekezdek még 4-be, aztán mire befejezném végre őket, megint elkezd bennem formálódni valami új. Egyszer érnék már a végére hogy legalább egyszerre csak egyvalamin kattogjak smile
Már legalább látom az alagút végét smile
Vannak még ötleteim, de azok úgysem lennének akkora durranás. Bár ki tudja. Ha lesz időm megírom azokat is, de ezekre voltam igazán kíváncsi amiket eddig írtam, és a következő háromra, amik közül az egyik már elbírálásra vár, a másik kb. holnap kész lesz, és majd az Őrület filozófiáját azt némileg hosszabb lélegzetvételűnek szánom.
Már már kisregény lesz, mint novella. A bevezetője már kész van, de még rengeteget kell foglalkoznom vele.
Egyébként oltás, hogy az Anyukák egymásköztet, (amire a leginkább büszke vagyok, mert a leszbi toplistán bár csak az első 10-et mutatják, de ott kullog kb. a 11-2-3.helyen) tartott a legrövidebb ideig megírnom, és ezt pontozták a legtöbbre. 2-3 nap alatt megvolt, aztán hagytam egy napot pihenni és még egy utolsó utáni ellenőrzés volt gyorsan.
Még jelentkezem! És örülök, hogy érdeklődsz az írásaim iránt.
#19 Ulysses 2016. 04. 22. péntek 18:33
Ha lesz VIP-em, majd elolvasom azokat a sikertörténeteket is, Annaahh.
Meg akkor alaposabban megnézem a korábbi írásaidat is, főleg azt a nevezetes stílust! Szóhasználatod helyenként gyanúsan hasonlít RAVETRAIN szövegére, már itt a hozzászólásokban. nyes
Ez a történetem... nem az én történetem. Fordítás. Még egy utolsó átolvasás, aztán beküldöm a 4. részt. Nem rakosgatom sokáig, mert egyre több helyen nyúlnék bele szívem szerint. Az állandóan ismétlődő "aztán" meg "miközben" szavakat már kiirtottam belőle. Pár tök felesleges mondatot teljesen kihúztam. Szóval az eredeti szerzőjére is ráférne némi irodalmi gyakorlat.
Hm, a sztori humoros oldalára nem fordítottam nagy figyelmet. Mert olyan gyengécske. Erről jut eszembe, valahol van egy teljesen kész fordításom, ami a forrás oldalon a humor kategóriában jelent meg. Itt talán a maszturbáció kategória alá férne be, humor címkével. Szerintem az tényleg poénos.
Annaahh, nagyon termékeny író vagy. Ilyen könnyen megy az írás, vagy ennyi szabadidőd van?
#18 Annaahh 2016. 04. 22. péntek 11:33
Bocs kicsit szétszórt vagyok mostanában.
Nem csak néhol humoros smile
#17 Annaahh 2016. 04. 22. péntek 11:25
Majd az Őrület filozófiájára leszek igazán kíváncsi.
Még készülőfélben van, de szerintem egy hónapon belül felkerül.
Addig is van már két újabb kész történetem, amiket gondolom hamarosan elbírálnak, ha érdekel esetleg.
És nem utolsó sorban!: Tetszik ez a történeted. Jó a sztorija. Humoros is néhol.
#16 Annaahh 2016. 04. 22. péntek 11:16
Köszönöm Ulysses a Túl jó barátnőm című irományomhoz fűzött véleményedet!
Engem önmagában az inspirál, hogy világra hozzam a számomra izgalmas sztorikat úgy, hogy közben a stílusomat is megőrizzem, ugyanakkor az olvasóközönség igényeihez csiszolódva tálaljam. Erre úgy néz ki a
"Végül kiderült", de főként az "Anyukák egymásközt" című legutóbbi művemben sikerült igazán ráéreznem.
Igaz, ami a legközelebb áll hozzám, az a Túl jó barátnőm, de lényeg, hogy
az utóbbi írásaim is én vagyok, csak nagyobb hangsúlyt fektetve a szaftosabb részekre smile
#15 RAVETRAIN 2016. 04. 6. szerda 21:41
Kíváncsian várom a negyedik részt, és a saját történetedet is.
Örülök, hogy nem pornó lesz:- ) Mikor hogy, de alapvetően engem is inkább
az olyan történetek érdekelnek, amik szólnak is valamiről.
#14 Ulysses 2016. 04. 6. szerda 18:08
A reklamációval elkéstünk, mert hat epizóddal régen elkészült az eredeti szerzője.
Igen, igyekeztem megőrizni a szerző stílusát, fiatalosabb szóhasználatát. A szóismétléseket, meg az állandóan betűzdelt, felesleges kifejezéseket kirostáltam belőle. Viszont benne hagytam számos sablonos dolgot. Nyilván benne van valamennyire az én stílusom is, de ez kimerült annyiban, hogy az egyes szavaknál melyik szinonimát választottam.
Igazából azért vettem kézbe ezt a sorozatot, mert egy kedves ismerősömnek a leskelődés a fétise. Az első epizód pedig ezt a címkét viseli. Egy fajta "ajándék" volt számára ez a sztori.
Amúgy már belefogtam a negyedik rész fordításába, ami leszbi kategóriába kerül majd.
Ha egyszer elkészül az újabb saját firkálmányom, akkor azzal össze tudod majd vetni. Én valamennyire "modorosabban" fogalmazok, másképpen öltöztetem a szereplőimet. Nem pornó forgatókönyvet szeretnék összecsapni, hanem egy emberekről szóló történetet, amiben a szex is helyet kap.
#13 RAVETRAIN 2016. 04. 5. kedd 22:21
Üdv Ulysses!

Igen smile egyébként megreklamálhatnád az eredeti szerzőnél, hogy kevés a szex a végén, de szerintem jó pofa maga a sztori.

És amúgy most is sikerült megállnod, hogy fordítás közben ne sződd bele a megfogalmazásba a saját stílusod? smile
#12 vakon53 2016. 03. 7. hétfő 12:22
Nekünk a feleségemmel tetszik folytasd!
#11 cscsu50 2016. 03. 5. szombat 10:52
egynek jó
#10 picula 2016. 03. 3. csütörtök 00:45
jó lett
#9 sunyilo 2016. 03. 2. szerda 19:10
Nem rossz ez...
#8 veteran 2016. 03. 2. szerda 18:05
Kicsit lehetne tömörebb.
#7 cvirag 2016. 03. 2. szerda 17:47
Ulysses, az ötlet jó. nyes
#6 Ulysses 2016. 03. 2. szerda 17:32
Ha gondoljátok, megreklamálom az eredeti sztori szerzőjénél, hogy kevés a szex, de már elkészült vagy 6-7 résszel. Amúgy fehérfebiával értek egyet, nagyjából közepesnek tartom magam is.
#5 papi 2016. 03. 2. szerda 11:28
Nekem tetszik, folytasd.
#4 zsuzsika 2016. 03. 2. szerda 09:14
Nem rossz.
#3 A57L 2016. 03. 2. szerda 06:25
Több benne az elbeszélés,mint a sex.