A+ A-

A fürdőző srác

A nyár csodálatos, a napfény, a természet, a forróság és persze véget nem érő bulik mindenhol. Boldogabb időszak nem is lehetne ugye? Kivéve ez a nyár! Életem legrosszabb időszakát elem éppen, akiknek pedig jobbá kellene ezt tenniük, csak belém rúgnak. Kezdem megszokni, az életem romokban hever, így már nem is fáj annyira, viszont most már tényleg ideje lenne, hogy történjen valami jó is még mielőtt feladom.
Ezek és ehhez hasonló gondolatok kavarogtak a fejemben akkor is, amikor eldöntöttem, hogy egy kis pihenésre van szükségem, különben megörülök.
Jelenlegi helyzetemben nem vágyom semmi másra csak minél messzebbre kerülni és kilépni ebből a sok szarból, ami most egyszerre a nyakamba zúdult, éppen ezért döntöttem úgy pár hete, hogy elutazom egy wellness hétvégére.
Már vagy tíz perce keringek a városban mire nagy nehezen megtaláltam a hotelt, nagyon tetszik a hely, szép volt a festés és a kialakítás is csodás volt. Szemet gyönyörködtető volt azzal a rengeteg csodás festménnyel a falon, érdekes hogy ennyire otthonosnak tekintek egy ilyen helyet. A recepciónál egy lány állt, kínzóan lassan gépelt a számítógépén hosszú kecses ujjai végén piros műköröm csillant meg a tompa fényben. Általában gyűlölöm az ilyet, de hozzá nagyon illet, meg valahogy a munkájához is inkább illett ez, mint egy száraz munkáskéz.
- Jó reggelt, szobafoglalásom van, ****** Roland néven.
Erre vártam már két hete, hogy ezt a mondatot kimondhassam, és végre ne kelljen semmin gondolkoznom, csak élvezhessem végre kicsit a saját életemet, ahol nincsenek hülye barátok, hülye család és hülye emberek.
- Jó reggelt, máris keresem. – hihetetlenül kecses, de gyors mozdulatokkal el kezdte felvinni a kapott adatokat, minden kattanás hanggal egyre boldogabbnak éreztem magam.
- Igen, meg is van, második emelet, tízen hármas szóba.
- Nos, nem kértem kifejezetten szobát, de tökéletes lesz. - válaszoltam döbbenten.
- Tényleg? Pedig az egyik legszebb szobánk a tizenhármas, sok visszajáró vendégnek ez a kedvence! - mosolyodott el, és istenem, de jól állt neki a mosoly. Vagyis mi? Miket gondolok én?
Senkivel nem voltam szexuális kapcsolatban már fél éve, de akkor is pont egy ilyen nő? Nem néz ki rosszul meg a helyhez és a munkához tényleg illik, de azok után, ami velem történt úgyse tudnák vele lefeküdni.
- Valóban? - Vajon csak dicséri, hogy megfeleljen, vagy tényleg jobb, mint a többi? Végül is teljesen mindegy. Úgyse leszek ott sokat.
- Természetesen, parancsoljon a kulcsok, ha ki megy a szállóból, esetleg átmegy a wellness részlegbe, akkor nyugodtan leadhatja itt a recepción a nap 24 órájában.
- Köszönöm szépen! - Ahogy kezembe vettem a kulcsot már fordultam is a lift felé mosollyal az arcomon.
A lift hihetetlenül nézet ki, vörös kárpitszerű padló, fényes inogsz fényű falak és kéken villogó gombok. Hihetetlen hogy annyira boldog vagyok, hogy még ez az apró dolog is boldoggá tesz. A wellness részleg az épületben volt egy tábla szerint, amit a hallban láttam, minél gyorsabban oda akarok menni és áztatni egy kicsit a tökeimet.
A szobámban lépve szinte körül se néztem, csak ledobtam a bőröndömet az ágyra, azzal a lendülettel, már nyitottam is ki, hogy megtaláljam a fürdő ruhámat, illetve a törülközőmet és a tusfürdőmet. Amilyen gyorsan csak lehet, szeretnék a wellnesshez menni, de azért így koszosan mégsem mehetek így hát a fürdőszoba felé vettem az irányt.
A szobához tartozó fürdő modern kialakítású volt, de mégis letisztult, hihetetlen milyen nagy zuhany kabin van itt. Oh, ha ez lenne otthon, milyen jókat lehetne ebbe perverzkedni. Elkezdtem hát levetkőzni a ruháimat szépen összehajtottam a kézmosóra és már nyitottam is ki az óriásinak tűnő ajtót. Beálltam és elkezdtem folyatni magamra a forró vizet miközben azon gondolkoztam, hogy milyen jó végre lemosni ennek a hosszú unalmas útnak a mocskát.
Mindig is imádtam hosszú időt tölteni a fürdőben és hosszú-hosszú perceken át csutakolni magam, de most valahogy nem erre vágytam egyszerűen csak tiszta akartam lenni, így sietősre vettem a dolgokat és tíz percen belül már a fürdő ruhámban léptem ki a fürdőből. A törülközőmet a radiátorra terítettem elő vettem egy másikat és már indultam is a lift felé. A recepción leadtam a kulcsot aztán egyenesen a wellness rész felé vettem az irányt.
Amint odaértem a medencékhez nagyon meglepődtem, ugyanis senkit nem láttam fürdőzni sem pihenni a kényelmesen hívogató napágyakon. Ezért hát úgy döntöttem, hogy inkább elindulok a bár felé, hátha tud a pultos srác erre logikus magyarázatot adni.
Hívogató kis faház fogadott, a helytől eléggé elütött azt nézve, hogy minden más csempe vagy műkőborítású, de valahogy még ez is tetszett. A pultos húszon hét-harminc év körül lehetet, hosszú tépett fekete haj, zöld szemek és karakteres arc, mindezt csak tetőzte enyhén izmos testalkata, ami jól látszott hisz pólót nem viselt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.71 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Aki1973 2018. 03. 15. csütörtök 19:45
Nagyon jó a történet! Remélem, hogy folytatni fogod!
#7 genius33 2018. 03. 4. vasárnap 09:01
Félbehagyott! 1 pont.
#6 Aki1973 2018. 02. 28. szerda 12:11
A bevezető fontos. A beszélgetés elejére betűzdelt érzések is jók. Mivel úgy látom, hogy még messze nem értél a végére, így várom a(z esetleges folytatást!

6 pont
#5 cscsu50 2018. 02. 28. szerda 04:01
egy pont
#4 veteran 2018. 02. 27. kedd 15:04
Ez sem üti meg a közepest.
#3 ethylen 2018. 02. 27. kedd 08:55
Marha sok karakterleütés feleslegesen. Néhányszor elnyöszörögted benne, hogy mennyire utálnak és milyen magányos vagy. Reméljük a folytatás lényegretörőbb lesz.
#2 A57L 2018. 02. 27. kedd 04:29
2 pontot adok rá.
#1 Törté-Net 2018. 02. 27. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?