A+ A-

Rokoni segítség 3. rész

-Gyertek menjünk a hálószobába - indítványoztam a kielégülten pihegő nőstényeknek - ott folytassuk, mert azért az talán kényelmesebb. Most Én viszek mindent, ti csak menjetek, mindjárt összepakolom ami szükséges.
-A fürdővel szemben van az Anyu szobája, ott leszünk - ugrott fel Zsí és feltámogatta a még mindig rogyadozó lábú anyját.
-Édesem megtalálsz mindent? - kérdezte elakadó lélegzettel Kati, végigsimítva az arcomat - Én egy kicsit lefürdök aztán ha felfrissültem folytathatjuk - kuncogott, miközben fáradt léptekkel kimentek.
Zsuzsika játékosan átkarolta a derekát, néha lágyan végig simítva a kívánatos seggén, úgy támogatta az anyját.
-Ne törődj semmivel biztosan megtalálok mindent - kiabáltam utánuk.
Felkaptam a köntösöm, aminek az eleje jelentősen kiállt. Megvizsgálva a zsúrkocsi tartalmát láttam, hogy kaja van elég rajta, de italból bizony szegényes a választék. Kilépve a folyosóra elkezdtem keresni a konyhát, de csalódnom kellett, mert nem találtam. Aztán az egyik ajtó mögött egy lépcső tárult fel ami levezetett az alsó szintre, ahol meg is találtam amit kerestem. Itt minden makulátlanul tiszta, rozsdamentes csillogó volt. Rálelve egy böhöm nagy hűtőre feltárult előttem a mennyek kapuja, dugig piával, meg másfajta italokkal. Azonnal kicsavartam egy ásványvíz kupakját és mohón ittam, majd felkapva két üveg francia pezsgőt, lengő fasszal vissza siettem az emeletre. -
Bassza meg - a jeget elfelejtettem. Vissza jégért, de most már tartó is kellett, meg lett az is. Vagy jó fél óra eltelt mire összeállt a szerelvény, elindultam felkeresni a tettek mezejét, ami annál is könnyebb volt mert csilingelő kacagás hangjai vezettek oda.
-Láttad, hogy mennyire élvezte - hallottam Kati kuncogását - Te ez akkora, hogy a fél városnak elég lenne, de nem adjuk ...
Mintha hájjal kenegettek volna, és csak reménykedtem, hogy nem holmi lóról beszélgetnek.
-De nem ám ! - tódított Zsí - még mit nem, hogy kifárasszák aztán nekünk legfeljebb csak egyszer egyszer marad valami.
-Ha rólam beszéltek akkor ettől nem kell félni - toltam be magam előtt a kocsit a szintén hatalmas budoárba.
-Persze, hogy rólad - kacagott Kati - de úriember nem hallgatódzik a hálószoba előtt.
-Nem kellett hiszen tőletek hangos az egész ház.
Kati szobája híven tükrözte úrnője egyéniségét. Az udvarra néző hatalmas ablakok nehéz bársonnyal voltak elfüggönyözve, sejtelmes homályba borítva a középen elterpeszkedő hatalmas monstrumot amit ágynak is hívhatnánk. Az ablakokkal szemben faltól falig beépített szekrényajtók sorakoztak mindegyik tükörrel borítva, a szoba végén még egy kis ajtó nyílt a külön fürdőszobához és szoláriumhoz - ahogy ezt később felfedeztem. Az ágynak baldachinos teteje volt amiről hófehér selymek omlottak alá mint egy intim kis kuckót képezve így a hatalmas szerkezetből. Az ágy mellett egy álló lámpa világított, sárgás fénye még sejtelmesebbé téve a szoba hangulatát. A másik oldalon kissé messzebb az ágytól az ablakok előtt kis beszélgető garnitúra kényelmes szófával, asztalkával. A két némber az ágyon hevert már megint újabb öltözetben. Beszartam ezektől a szukáktól, egész nap öltöztek, basztak, fürödtek, öltöztek örök körforgásban, hogy fogom én ezt bírni ! Na meg pénzelni! Kati most világoskék egyrészesben feszített, ami persze szintén úgy volt megalkotva, hogy semmit sem rejtett el a szemlélőnek, Zsuzsi hófehér pamut toppot viselt a hozzá illő francia szabású bugyival, a lábán szintén fehér térdzokni. Most látszott meg a kora igazán, de azt hiszem ez is volt a célja ezzel az öltözékkel. Oda toltam a kocsit az ágy mellé és komor arccal közöltem velük.
-Eszméletlen éhes vagyok ezért most előbb eszünk, ma még ti sem ettetek szinte semmit.
-Ó nekünk alig kell valami - gurult a nevetéstől Kati - beérjük mi kevéssel is, alig csipegetünk valamit - rebegte a szemét lesütve.
-Nekem viszont sok kell mert én férfi vagyok - dörögtem játékosan - tehát vályúhoz.
-Várj uram és parancsolóm majd mi kiszolgálunk - ugrott Zsí és már ott is termett a szófa mellet, kényelmes párnákkal rakva körbe hívott oda.
Elhelyezkedtünk kényelmesen, majd Kati átvéve a háziasszony szerepét szinte falatonként etetett, a tálakról hol ezt hol valami másik ínycsiklandó falatot kínálva nekem. Közben - közben Ők is bekaptak egy egy falatot, Zsuzsa teletöltötte az előbb általam kinyitott üvegből a poharakat, majd szinte a kezéből itatott.
-Hé nem vagyok én béna - kaptam el a fejem mert majdnem félre ment az egyik nyelet.
-Csak kímélni akarunk, hogy minél több erőd maradjon nekünk - nevetett Kati.
-Drága papuska ha ügyetlen voltam büntess meg kérlek - sütötte le a szemét a kislány - ha rossz voltam akkor büntess meg.
-Meg is kapod ne félj Te kis perszóna, majdnem megfulladtam! Fel az ágyra úgy mint tegnap éjjel - ripakodtam rá nevetve.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.42 pont (160 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 deajk2008 2015. 03. 27. péntek 06:45
király lett 10p. jól meg lettek baszva...folytasd
#9 listike 2014. 08. 21. csütörtök 07:52
Tökéletes.
#8 A57L 2013. 08. 26. hétfő 06:12
Egész jó.
#7 genius33 2012. 12. 31. hétfő 07:41
Zsíííír smile
#6 Bikmakkocska 2012. 12. 29. szombat 20:54
Csak akció, ez így nem jó.
#5 Kaszkadör 2012. 01. 11. szerda 20:24
nyes
#4 tiborg 2011. 01. 26. szerda 08:43
Fejlodik, de ez mar majdnem szadizmus.......kiengesztelo befejezessel.
#3 sihupapa 2008. 10. 3. péntek 00:31
OK
#2 Bratyó 2006. 03. 14. kedd 02:51
Remélem lesz még folytatása!
#1 Törté-Net 2006. 03. 13. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?