A+ A-

Rokoni segítség 4. rész

Felemeltem Katit és az egyik fotelba segítettem. Ernyedten hanyatlott hátra, a fejét fáradtan megtámasztva, hálásan vette át a poharat Zsuzsától. Mi is elhelyezkedtünk a fotelekben és pihegve, de maximálisan megelégedve magunkkal nevettünk össze a lánnyal. Zsuzsán még mindig rajta volt a műfasz, komikus volt ahogy játékosan, mintha igazi élő, hús vér farok lenne, simogatta, becézgette a fáradhatatlan szerszámot. Az arcán boldog mosollyal nézte kimerült anyját.
-Ez aztán jó volt - dörmögtem elégedetten - azt hiszem most szükségünk van egy kis pihenőre...
-Ne, még ne hagyjuk abba - kiáltott fel Zsí - én bírom még, és különben én még...
-Az lehet, hogy Te bírod, de nekem most kéne egy kis feltöltődés és nézd meg anyádat, nem hiszem, hogy szüksége lenne a folytatásra.
-Az lehet, hogy neki nem, de nekem igen - mondta most már harciasan a kis hölgy - arról volt szó, hogy egyformán kapunk belőled.
-Értem én édesem, de hát lásd be nem vagyok már annyira fiatal, hogy folyamatosan felálljon - tiltakoztam - szeretnélek kielégíteni, ám a természet mást parancsol. Megyek is fürödni, Te pedig légyszíves segíts anyádnak.
Ezzel felálltam a fotelból és komótosan lengő fasszal, otthagytam Őket. A szobámba érve végre levetettem a a többi ruhámat is, adhatom be a tisztítóba csak előbb kicsit rendbe kéne hozni, mert még azt gondolhatják, hogy...
A ház nemsokára elcsendesedett. Még olvasgattam egy kicsit, de nem tudott lekötni mert folyamatosan az este történtek jártak a fejemben, felidéztem a képeket, a hangokat és ettől mintha megmozdult volna valami a tökeim környékén. Na jó lesz vigyázni mert aztán a kórházban kötsz ki - suhant át az agyamon, - alvás, holnap reggelig, csak semmi szex. Így is történt, nem tudom mikor aludhattam el, de reggel alig fértem el az ágyban. Először is azért, mert rettenetesen felállt a farkam, ami azt jelezte, hogy ideje egy hatalmasat pisilni, másodszor meg azért, mert isteni kis leánykám teljesen rám tapadva, kézzel lábbal átkarolva édesdeden aludt mellettem. Óvatosan kikászálódtam az ágyból és irány a fürdő. Akkorát, de akkorát hugyoztam, hogy csak na! Mivel tök pucér voltam, felkaptam a köpenyem és elintézve a gyors mosakodást visszaléptem a szobába. Zsuzsika mostanra teljesen elfoglalta az ágyat, félig lerúgva magáról a takarót, megcsodálhattam újra törékeny kis testét. Sajnos reggel nekem rögtön rá kell gyújtanom úgy, hogy otthagytam a kedves látványt és a dolgozó szobába mentem. Gondoltam összekötöm a kellemeset a hasznossal és felkészülök egy kicsit a mai nap eseményeire. Újra elolvastam a hozzám írt levelet, de most főleg az üzleti részek érdekeltek. Ahogy elmerülten tanulmányoztam az iratot, egyszer csak Kati lépett be.
-Te már ébren vagy, hiszen még csak fél hét - kiáltott fel, majd odalépve hozzám megcsókolt - jó reggelt drágám, hogy aludtál, nem kérsz valamit - árasztott el a kérdéseivel - csodálatos este volt, nagyon köszönöm, igazán csodálatosak voltatok, én annyira, de annyira szeretlek...
-Hé, hé lassabban - nevettem - neked is jó reggelt édesem, igen kérnék kávét és én is jól éreztem magam tegnap, sőt inkább nekem lenne okom köszönetet mondani nektek - magamhoz húztam az engedelmesen omló testet és csókokkal borítottam be az arcát száját. Amint átestünk a kölcsönös köszönet nyilvánításon, kisietett és nem sokára illatosan gőzölgő itallal tért vissza.
-Itt a kávéd, de nekem sajnos most már rohannom kell mert még elintézni valóm van a városban - nyomott még egy futó puszit a számra - meglepetésem van a számodra ma este - nézett rám huncutkodva - azt kell elintéznem, de tízre itthon vagyok. Nem sokára Zsít is ébreszd fel ha magától nem térne észhez. Jól elintézted mi?
-Dehogy, úgy aludtam mint a bunda, nem is tudom mikor jött be hozzám, csak ma reggel vettem észre, hogy ott alszik mellettem.
-Na mindegy én rohanok. - kiáltott már az ajtóból és kiviharzott.
Meglepetés, milyen meglepetést tud még nyújtani ezek után nekem - morfondíroztam, de inkább visszatértem az olvasmányomhoz. Amikor elfogyott a kávé, felkeltem és indultam ébreszteni a kislányt. Még mindig szinte keresztben elterülve az ágyon találtam. Amikor odaléptem hozzá és lehajoltam, hogy felkeltsem egy két apró puszival megcsapott a finom illata. A nyakára, finom kis vállára, az arcára nyomott puszik hatására halkan mormogva felém fordult és átkarolva a nyakamat magához húzott.
-Jó reggelt apuci, nagyon finoman ébresztettél - nevetett rám és már csókolgatott is vissza - remélem nem zavartalak éjjel. Olyan jó volt hozzád bújni, csak az a baj, hogy nem tudtam lelket lehelni beléd, pedig mindenhol megpróbáltam - kacagott - minden hol próbáltam még itt is - nyúlt a köntösöm alá.
-Csak nem, te kis bestia, Te az éjjel furulyáztál nekem - nevettem nagyot én is.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.36 pont (119 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#18 deajk2008 2015. 04. 8. szerda 06:48
imádom a családon belüli szeretkezéseket 10p... folytasd
#17 listike 2014. 08. 21. csütörtök 14:28
Nagyon tetszett.
#16 A57L 2013. 08. 26. hétfő 06:12
Nem rossz.
#15 genius33 2012. 12. 31. hétfő 07:41
Jóóóó ez nyes nyes nyes
#14 Kaszkadör 2012. 01. 12. csütörtök 15:11
smile
#13 tiborg 2011. 01. 27. csütörtök 04:53
Elvezetes, fejezetenkent fokozodo szadista pedofilia.Eddig ebben a zsanerben "Salata" a legjobb
#12 sihupapa 2008. 10. 3. péntek 00:57
hogy én milyen pedofil vagyok.
kurvára tetszett
hajrá "saláta"
#11 Dany 2007. 07. 28. szombat 10:01
Saláta!
A gyerekes vonalat szőheted tovább,vadujjbe! :)
#10 kebelbarát 2006. 11. 20. hétfő 18:20
Geci! Perverz Ha ilyet tennének a lányommal megölnék mindenkit aki benne van a buliban A töködet a szádba dugnám

#9 salata 2006. 05. 23. kedd 19:00
bocs kihagytam ,,n" és egy betűt felcseréltem z=t
#8 salata 2006. 05. 23. kedd 18:55
Mi legyen? most voltam egy pedofil találkozó ahol nem tudtuk eldönteni, hogy az e cikibb, ha az anya kezdeményez ill. ha lány akar az apjával... ezért tanácstalanságunkban széz keféltünk öt öregasszonyt úgy a hatvan felett, mit mondjak rettenes volt, de az is buta aki nem tudja elengedni magát és elhiszi, hogy Shakespeare nem tévedett és III. Richard pupos volt..., Rátok bízom mi legyen a vége, meglakolhat a gaz csábító, de fel is nőhetnek a gyerekek.
Saláta
#7 david70 2006. 05. 19. péntek 20:51
Jó a sztori , a stilus is de a pedo rész engem személy szerint nagyon zavar.Remélem másokat is
#6 Steve 2006. 05. 13. szombat 23:18
Saláta!
Teljesen igazad van.
A sztori a tied, és folytasd kedvedre.
Aki pedig másképp gondolja, az írjon más sztorit, és majd azt is elolvassuk. De az már nem ez, hanem egy másik történet lessz.
#5 salata 2006. 05. 8. hétfő 19:28
figyu fiúk! veszem amit mondtok, de ez arról szól amikor rájössz, hogy a szomszéd kislányának milyen szép kis mellei kezdenek nőni és bár a világ minden kincséért hozzá nem nyúlnál, de amikor egy kicsit mólésan nyom el az álom róla fantáziálsz, semmivel nem undorítobb egy 14-15 éves lánynak a kutyával szeretkezni miközben leszopja az apját - az Én véleményem ennyi, ha jól szórakoztatok rajta akkor az vesse rám az első követ...
#4 Alph 2006. 05. 8. hétfő 11:49
A pedo elmegy, a szado elmegy, minden elmegy, csak egyszerre sok(k)!
#3 salata 2006. 05. 8. hétfő 07:48
várd ki a végét!!! egyébként, más hasonló írásoknál olvastam - és maximálisan egyetértek vele - ez fantázia nem a valóság, minden élő személlyel való hasonlóság a véletlen műve.
#2 Alph 2006. 05. 7. vasárnap 23:42
Fuhh. Hát ez egyre betegebb. Az a baj, hogy ilyen létezik...
#1 Törté-Net 2006. 05. 7. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?