A+ A-

Torz vágyak örvényében 2. rész

Miközben feltápászkodtam a földre hajított foszlott matracról melyet Roli nagylelkűen ágynak nevezett arra gondoltam, hogy immár nem sokban különbözök a kinti csajoktól. Sőt! Ők talán nem szopnak le akárkit gumi nélkül. Valahogy összebogoztam a blúzom maradványait, fáradt mosolyt villantottam szexpartneremre és elindultam a kijárat felé. Nem tartóztatott. Baj nélkül megtaláltam a kocsimat. Hazatérve jól berúgtam, lehánytam az anyósomtól kapott bőrkanapét majd mély, bódult állomba merültem. Azt álmodtam, hogy a cukorgyárba vagyok, megpróbálok eljönni, de nem engednek. Kikötöznek a betoncölöpökhöz, és a haverjaikkal együtt szép, sorban megbasznak. Ahogy rángatózok, a kötelek fájdalmasan a húsomba vágnak, csorog a testemről az izzadtság a picsámból a geci, de boldog és elégedett vagyok.
*
Helyére igazítom a visszapillantó tükröt és rágyújtottam egy cigire. Igen, ekkor még talán lett volna visszaút, de reggel mikor kimentem a fürdőszoba, fura ötletem támad. Néztem egyszer egy pornófilmet, amiben a csaj mellére két csipeszt tettek, ami egy lánccal volt összekötve. A férfi ezzel együtt nyalogatta, szopogatta a bimbókat, aztán később, szopás közben lenyúlt a kezével és meg-meghúzta felfelé, hogy a nő melle megfeszüljön, a bimbók fájdalmasan megnyúljanak. Az egyik fiókból néhány ruhacsipeszt szedek elő. Régiek, még fából készültek, ki tudja hány generációt szolgáltak már a családban. De most új szerepet kapnak.
Bemásztam a kádba, teljesen meztelenül, majd letekertem a zuhanyrózsát. Beállítottam a vízsugarat, hogy elég langyos legyen, bedugtam a kádat, aztán hátradőltem és széttettem a lábamat. Az egyik kezemmel odairányítottam a vizet, ami izgágán paskolni kezdte a csiklóm gombját. Furcsa érzés volt, nagyon intenzív, bár nem először csináltam, mégis mindig meglepett, mennyire erőteljes hatással van rám. Folyattam a vizet magamra, aztán, amikor már úgy gondoltam, hogy az élvezés határán vagyok, akkor megfogtam az egyik csipeszt szétnyitottam, és úgy helyeztem fel, hogy ne a bimbóm legtetejét érje, hanem alatta a bőrt. Amikor elengedtem, a fájdalom mellett olyan mélyről jövő, tüzes vágy áradt szét bennem, hogy nem bírtam tovább, megcsináltam a másik mellemmel is.
Majd újra a zuhany következett. Üressé vált ujjaimmal széthúztam a szeméremajkaimat, hogy a legérzékenyebb pontra irányítsam a durva vízcsapásokat. Nyögdécseltem, feszült íjként húzódott hátra a testem jobban és jobban. Szinte a nyakamat törtem, ahogy hátrabicsaklott a kádban. Másodpercekkel később éreztem, amint végigfut rajtam egy remegés. Az agyamból indult, nem az ölemből. Mindent elsöpört, mint egy intravénás droglöket. Semmi nem maradt, csak a várakozás, hogy átléphessek végre a vékony mezsgyén, amint józanságom utolsó foszlányaiba kapaszkodtam.
Már akkor tudtam, hogy ezt a harcot elveszítettem. Aztán nem volt hova menekülni többé. Agyam minden rejtett kis zugát kitöltötte a sűrű, áthatolhatatlan sötétség, amiben csak a kín és a gyönyör vöröslő pászmái léteztek. Életemben eddig csak egyszer voltam ennyire kielégült. A tegnap éjjel után.
*
Szandrával, Feri édesanyával, a tetováló szalonjában találkoztam először. Úgy döntöttem ugyanis, hogy új életem kezdetét egy a lapockámra varrott pillangóval fogom megünnepelni. Miután rájöttünk, hogy én vagyok az, aki megpróbálja a fia fejébe beletuszkolni a német nyelv alapjait pár percig a suliról cseverésztünk, majd karon fogott és bevezetett egy tolóajtó mögött megbúvó kis szobácskába.
- Gyere Anita! Itt nyugodtan dumcsizhatunk arról, hogy mire vágysz. – somolygott. Szerettem, ahogy kimondta a nevemet. Szerettem, és nyugtalan is lettem emiatt. Nem tudtam volna semmit sem felhozni ellene, de volt valami a hangjában, amitől túlságosan intimnek tűnt ez az egész.
Mikor felnéztem rá, nyíltan megkérdezte:
- Mi a helyzet a férjeddel? – én meg csak pislogtam néhány pillanatig, dermedten.
- Különváltunk - válaszoltam, mielőtt még meggondolhattam volna a dolgot.
Miért mondom el ezt neki? - kérdeztem magamtól, még akkor is, amikor a szavak már elhagyták a számat. Mohó bűvölettel néztem, ahogy elegáns kezével felém nyúlt, és hosszú ujjával a csuklómat kezdte simogatni, körbe-körbe. Ránéztem az arcára, és már mosolygott. A mellem úgy hullámzott fel-le, hogy a szemem sarkából még én is érzékeltem a mozgását. A mellkasom erős volt, talán túlságosan is az, és kissé aránytalannak tűnt, ha kritikus szemmel néztem magam. Most hirtelen tudatára ébredtem telt melleimnek, ahogy látványosan föl-le mozogtak. A mellbimbóim szépen megkeményedtek, a lélegzetem elakadt. Mintha csak olvasna a gondolataimban, a pillantása most először a mellemre esett. Odanyúlt a filigrán nyakláncomhoz, és végighúzta rajta az ujját.
Jársz valakivel? - kérdezte végül, a szemembe nézve. Megharaptam az ajkam, és megráztam a fejem. A pillantása a számra esett. Olyan intenzíven nézett, hogy nem tudtam elszakadni tőle.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.14 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 deajk2008 2019. 01. 6. vasárnap 09:21
Én szeretem a leszbis történeteket... 9p
#6 cscsu50 2018. 03. 1. csütörtök 18:31
türhető
#5 sunyilo 2018. 02. 28. szerda 21:21
El lehet olvasni...
#4 vakon54 2018. 02. 28. szerda 12:46
Nemrossz.
#3 veteran 2018. 02. 28. szerda 04:06
Nem igazán szeretem a leszbit, de ez nem rossz.
#2 A57L 2018. 02. 28. szerda 03:58
Perverz és kemény írás,de maga műfajában nem volt rossz.
#1 Törté-Net 2018. 02. 28. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?