A+ A-

Sétám hazafelé

Elmesélem, hogy mit csináltam 1 hete szerdaeste, remélem tetszeni fog.
Alapból egy kicsit perverz a dolog, és még csavar az, hogy szeretek női ruhát felvenni, és nagyon szeretem, ha a fenekemmel játszanak.
Így hát van otthon 1-2 játékom, köztük egy kis rózsaszín vibrotojás. Már munkában eléggé felizgultam, mert beszélgettem egy jót chat-en este pedig focizni készültem kollégákkal, de beugrott ahogy pakoltam össze, hogy milyen jó lenne mondjuk hazafelé, ha a villamoson már a fenekemben lenne a kis vibrotojás, a vezetékét a lábaim közt előre vezetve az övemnél épp elérném a távirányítóját és tudnám tekergetni fel-le. Így hát óvatosan bepakoltam táskámba a síkosítómat, egy doboz óvszert és a vibrátort is a cipő, törölköző, szappan, rövidnadrág és tiszta ruha mellé. Már odafelé izgatott voltam, nem tudtam, hogy esetleg nem merültek e le az elemek, ezért beletúrtam a táskámba és bekapcsoltam, rezgett, az elemek rendben. Odaértem, a többiek már öltöztek, én is elkezdtem átöltözni próbáltam utoljára maradni, hogy a táskámból a kabátom zsebébe át tudjam tenni a dolgokat, hogy foci után a wc-n be tudjam dugni a vibrátort. A meccs jó volt, adtam pár elég jó passzt amiből 1-2-t sikerült is értékesíteni, egyébként szokványosan telt az este. A tusolás nem volt kellemes, mert elfogyott a meleg víz, így 4-en felváltva szappanoztunk magunkat a tálcák előtt vagy cidriztünk a hideg víz alatt.
A wc a megszokott borzalmas állapotban volt, és mivel hívtak sörözni úgy döntöttem, hogy inkább majd ott exkuzálom magam és az ottani wc-n készülök elő a sétára hazafelé. Átmentünk, mikor megittam a sportfröccsöt amit szoktam (4szóda és 1 bor) kimentem a wc-re, összefutottam a pincérrel, de már ment kifelé. Becsuktam magam mögött az ajtót, meggyőződtem róla, hogy zárva és nekiláttam letoltam a nadrágomat, a harisnyámat és a piros tangámat, kezdtem izgatott lenni. Elővettem a síkosítóm és bekentem vele a fenekem egy kicsit, elég csak 2 ujjpercnyire, úgy már kényelmesen becsúszik a kis tojás.
Egy rózsaszín óvszert húztam a vibrotojásra (tetszett, hogy illik hozzá és a tangámhoz színben), hogy könnyebb legyen majd kihúzni. Egy másikat a farkamra, hogy ha véletlenül elélveznék hazafelé (ez volt a terv), akkor felfogja, ettől már teljesen felizgultam, mert sejtettem mi jön. A távirányítót elöl a farkam mellett helyeztem el, farkamat felfelé oldalra hajtva az tangával magamhoz szorítottam, felhúztam rá a harisnyámat, majd a nadrágomat. Kimentem és elköszöntem a többiektől, hogy haza kell mennem
kérdezték, hogy mi a jó ég tartott ilyen sokáig, tán kivertem, hogy eddig wc-n voltam? Itt kicsit valószínűleg piros lett az arcom, mondtam, hogy próbálkoztam, csak mennem kell meg elég fáradt is vagyok, így nem sikerült és röhögve kimentem. Kint egy sarkot mentem, majd egy sötétebb utcába húzódtam és előkerestem a vibrátor távirányítóját és bedugtam az övem magasságában a harisnyámba, tekergettem kicsit és meg is jött a válasz, elkezdett rezegni a vibrátor a fenekemben. Elkezdtem izgultam és éreztem ahogy megduzzad a farkam a rózsaszín gumiban. Nyugalom, vettem pár nagy levegőt, még messze vagyunk otthonról úgy 35 perc séta lett volna ha egyenesen hazamegyek, de inkább elmentem a villamosmegállóba várni egy villamost. Nagyon jó volt ahogy alacsony fokozaton rezgett a vibrátor séta közben. Egy fiatal nő jött szembe, szerencsére nem tűnt fel neki, hogy milyen arcot vágok, csak egy pillanatra nézett rám. Aztán egy fickó jött párhuzamosan, mivel ráértem kicsit lassítottam a lépteimen és vártam, hogy lehagyjon, picit feljebb állítottam a rezgést, szerencsére nem hallatszott zúgás, így simán elsétált mellett amíg amikor eltávolodott betúrtam a kabátom alá az övemhez, hogy kicsit kikapcsoljam. Mert éreztem közel van az orgazmusom. Elértem a villamosmegállóba, ott láttam, hogy még 10 perc míg jön a következő nem baj, alacsony fokozaton, ki fogom bírni, de ahogy nekidőltem a korlátnak pont egy kicsit feljebb volt, mint jó lett volna így
lábujjhegyre kellett állnom, szerencsére nem volt más ott, este 10kor már nincs akkora nyüzsgés, így nem látták, hogy mit pipiskedek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.67 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 cscsu50
2018. 03. 3. szombat 09:06
marhaság Válaszolok rá!
#6 t.555
2018. 03. 2. péntek 00:25
Igazi séta! Válaszolok rá!
#5 sunyilo
2018. 03. 1. csütörtök 21:27
Érdektelen. Válaszolok rá!
#4 vakon54
2018. 03. 1. csütörtök 12:50
Ijen marhaság csak nekedjut eszedbe. Válaszolok rá!
#3 genius33
2018. 03. 1. csütörtök 08:23
Érrdekes nyes Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 03. 1. csütörtök 05:26
Már sétálni sem érdemes. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 03. 1. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!