A+ A-

Párom húga és én

Egy nyári délutánon mikor volt párom már indult melózni akkor toppant be az ajtón a húga, Kitti. Tánc tanfolyamról ért haza. Páromtól elköszöntem és becsuktam az ajtót. Mindig ráfordítottam a reteszt most is így tettem. Jobb a biztonság címmel. Ekkor még semmi nem volt és halvány gondolatom sem volt arról ami később megtörténik.
Vissza mentem a szobába felültem az ágyra és olvastam tovább. Néhány perc elteltével Kitti jött be a szobába és mosolyogva kérdezte.
- Megmutathatom mit tanultunk ma tánc órán?
- Persze, mutasd nyugodtan. Vágtam rá a választ kissé csodálva a kérdését.
Mivel hip-hop táncot tanult betettem egy ilyen válogatás cd-t a hifibe. Elkezdődött a zene. Lassan de egyre biztosabban kezdte rázni magát a kislány. Kitti még csak 17 éves volt.
Már a második szám kezdődött amikor fel álltam és oda léptem hozzá. Kitti nem zavartatta magát jobb lábát a lábaim közé rakta és úgy rázta, riszálta magát. Néha a lába a farkamhoz ért így kezdtem izgalmi állapotba jönni. Egy hirtelen mozdulattal megállt, szemembe nézett. Csak nézett és éreztem, hogy a levegő felrobban köztünk. Már a harmadik szám kezdődött el mikor újra hatalmas táncba kezdett. Picit elhúztam magam tőle, hogy elférjen de vissza húzott és abban a szempillantás alatt megcsókolt. Olyan hirtelen történt az egész, hogy nem tudtam mit csináljak. Persze észbe kaptam és vissza csókoltam. Már vagy egy perce is csókolózhattunk amikor meg szólalt.
- Ugye nem tudja meg senki?
- Ígérem senki - válaszoltam picit zihálva, de már újra vad csókolózásba kezdtünk. A hip-hop csak szólt de nem zavart, imádtuk a műfajt.
Majd egy váratlan mozdulattal megfogta a kezem és elindult, húzott maga után. - Hugi, hova mész? kérdeztem érdeklődve.
- Csak gyere, ne kérdezz - válaszolta enyhén mosolyogva, és már a sötét hűvös fürdőszobában találtuk magunkat. Oda lépett elém, kézzel kitapogatta az arcomat, számat és már újra vad csókokkal halmozott el. Kezdtem gerjedni.
Nem titkolom, hogy kívánatos kis csaj volt szuper alak, pici gömbölyű cicik, formás kerek popsi.
Húgi lassan lenyúlt a nadrágomhoz amiben a szerszámom már nagy izgalmi állapotban ágaskodott. Lehúzta rólam a rövidnadrágot és mivel nyár volt a lakásban negyven fok, így nem volt rajtam alsó nemű. Nagyra nőtt, duzzadt farkam Kitti arca előtt magaslott. Kézzel játszott vele egy kicsit majd hirtelen mozdulattal bevette a szájába. Finoman, óvatosan szopott. Nyelvével játszott vele majd hol gyorsabbra hol lassabbra vette a tempót. Fel fel szisszentem, hatalmasakat rángtam az élvezettől. Nem bírtam kihagyni és egy mozdulattal feloltottam a lámpát. Látni akartam ahogy játszik, szopikázza a szerszámomat ami már hatalmasra duzzadt. Fel mosolygott egy pillanatra abba hagyta és csak ennyit mosdott:
- Hhmm, Lámpa fénynél? Hát jó, legyen. - majd egy pillanatnyi csend után újra mondani kezdte- ez a szerszám van nap mint nap a nővérembe? Akkor engem is dugj meg ahogy őt vagy még jobban. És egy mozdulattal dobta le magáról a toppot. Azonnal két kis kerek cicijére buktam, csókoltam őket ahogy csak tudtam enyhén harapdálva azokat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.12 pont (78 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 genius33 2018. 02. 26. hétfő 12:27
Kicsit gyors de élvezetes.
#5 listike 2018. 02. 23. péntek 08:32
Rövid és elkapkodott.
#4 gyuri0926 2018. 02. 23. péntek 08:02
valahonnan nagyon ismerős a sztori .
#3 veteran 2018. 02. 23. péntek 04:47
Gyenge közepes.
#2 A57L 2018. 02. 23. péntek 04:21
Közepes,mert nem hosszabb és tömörebb.
#1 Törté-Net 2018. 02. 23. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?