Hírek

JÚN.
24.
2014

Motoron

Kis családi vállalkozásban gépész munkákat végzek mindenféle mennyiségben és formában. Az egyik kuncsaftomat már évek óta ismerem, mindig megkér valamilyen szerelésre, van úgy, hogy hétvégén vagy este nyolc után. Egy alkalommal, amikor nála dolgoztam, megismerkedtem a feleségével, Évával, mert csak ő ért rá megvárni az éppen eldurrant vízcső javítását. Éva első perctől nagyon tetszett nekem, az a típusú nő, aki nem modell szépségű, de nagyon erős erotikus kisugárzással bír.
Munka közben beszélgettünk a férjéről, a munkámról, a környékről stb. csupa szokásos unalmas téma, amit ilyenkor szokás. Azért érződhetett rajtam, hogy nagyon bejön a csaj, mert Éva is mintha vette volna a lapot és kellemes udvarlós – csipkelődős stílusra váltott. A befejezéskor még szóba került, hogy motorral jöttem és szeretek is motorozni, majd viccesen megjegyeztem, ha van...


A díva 1. rész

Leültem a fotelomba, és leültettem magammal szemben a fiatalembert, ki szemmel láthatólag igencsak zavarban volt. Ismertük egymást már régóta, és néhány nappal ezelőtt felhívott, hogy feltétlenül szeretné, ha meghallgatnám a történetét, mely - szerinte - nem hátköznapi. Hoztam neki kávét, ásványvizet, hogy oldjam a feszültséget benne. Én is töltöttem magamnak egy kávét. Hátradőltem, kevergettem a forró feketét, és intettem neki, hogy kezdheti. Ő elkezdte.
- Az egyik fotós barátomtól kaptam pár éve egy rövid levelet, mellékelve fotókat, e-mailen keresztül. Mindösszesen két képet küldött. Az egyiken hátulról, bikiniben, tangában, a másikon elölről, bikiniben, de szélesebb, háromszög elejű tangát viselő nő volt látható. Egy szőke, a háta közepéig érő hajú, tökéletes testű nő volt a képen. Csodás, gömbölyű popsi, tökéletes lábak, hibátlan...


JÚN.
23.
2014

Tündi, a sógornőm

Sziasztok!
2007.08.10-én megházasodtam. 33 éves voltam és úgy éreztem, itt az ideje rendes kerékvágásba terelni az életemet, családot alapítani és lenyugodni. Találtam egy kedves aranyos lányt, aki az egyik haverom sógornője volt, és randizni kezdtünk. Hamarosan összeköltöztünk és megházasodtunk. Minden jó volt, én leálltam a csajozással, piálással, bulizással, szóval rendes ember lettem. Szépen éltünk és jött az első gyerek, majd rá 2 évvel a második. Jól éreztem magam a családi életben, nem kacsintgattam félre, és mindenki legnagyobb megrökönyödésére, boldogan éltünk. Igazán nem is vágytam nagyon másra a feleségemen kívül, talán csak a sógornőm indította be néha a fantáziámat.


Anna randevúja

– Szia.
– Szia – nézett fel a padon ülő lány a könyvből, amit addig olvasott. – Már vagy egy órája várok rád – tette hozzá a köszönéshez. Bár a hangjában nem volt semmi számon kérő, az éppen odaért fiú mégis türelmetlenséget érzett ki belőle, bár ezt a közlést tényleg csak ténymegállapításnak szánta a másik.
– Sajnálom. De nem tudtam előbb jönni, mert feltartottak – védekezett András, aki örült, hogy mégis megvárta őt a lány.
– Jól van – csukta be a vékony lány a könyvét, és a keskeny térde fölé csúszott szoknyát megigazítva felállt a padról. Csak fél fejjel volt alacsonyabb a mellette álló nagydarab, testes legénynél, bár igaz, hogy most is magassarkút viselt a formás lábán. A nyitott, élénkpiros ruhából kilátszott a mindkét mellét megemelő melltartó fehér csipkeszéle. A hosszú hollóhajú, vékony derekú, karcsú...


JÚN.
20.
2014

A sógornő

Egy megtörtént esetet szeretnék elmesélni, mely közel húsz éve esett meg velem, még ez első házasságom alatt, és a mai napig nem mondtam el senkinek.
Huszonhat évesen nősültem először, feleségem huszonegy éves volt. Nővére még özvegy édesanyával élt. Már régen nem volt barátja, szabadidejét általában otthon töltötte, olvasott keresztrejtvényt fejtetett, vagy ha úgy hozta a sors éppen, tanult.
Az eset, amikor történt már öt éve voltam házas, sógornőmmel a kapcsolatom jó volt, kölcsönösen csíptük egymást, de semmi egyéb. Fel nem merült bennem közelebbi kapcsolat, egyébként is megtanultam házinyúlra nem lövünk, kivétel, ha támad.
Egy nyári délután feleségem noszogatására meglátogattuk anyósomat.


A selyembugyi

Ajándékot készítek neked.
A hálószobai tükör előtt állok. Lassan kigombolom a selyemblúzomat. Szabaddá válik a rózsaszín szélű melltartóm. A közepén, a melleim között van egy kis rózsaszín masni.
Lágyan végigsimítok a melleimen, aztán kicipzározom a szoknyámat, leengedem, és félretolom a lábammal. A bugyimon is van egy olyan masni, mint a melltartómon. A lábamon combig érő harisnya van, szintén rózsaszín szalaggal.
Hátranyúlok, és kibontom a melltartómat. Szabaddá válnak a melleim; végigmérem őket a tükörben a peckes, sötét mellbimbóimmal együtt.
Letolom a bugyimat is. A hűvös levegőtől libabőrös lesz a puncim.
Jobb lábamat az ágyam előtti zsámolyra emelem, és lehúzom a harisnyámat. Aztán ugyanígy teszek a másik lábammal és harisnyámmal is.


JÚN.
19.
2014

Orgazmusok

36 éves vagyok, és eddig azt hittem egészséges szexuális étvágyam van. A férjem külföldi munkájának ideje alatt az éhségem próbáltam mindenféle segédeszközökkel csitítani, de rá kellett jönnöm, olyan ez, mint a nagy tüzet öntözőkannával locsolgatni. Valamire jó, de az igazihoz rendes locsolócsőre van szükség.
Mondanom sem kell, hogy a skype-on történt beszélgetéseink jórészt szexuális töltöttségűek voltak, gyakori volt az egymás előtti maszturbálás.Amikor hazaért alig bírtunk egymással betelni. Viszont megváltozott valami. Bennem is és benne is. Új dolgokat akartunk mindketten. Egyre gyakoribb lett a popószex, ill. az egyéb eszközök bevonása. Rajongásig szeretem például, ha kiköti a kezem az ágy két végéhez, és kifeszítve várom, hogy azt tegye velem, amit szeretne.


Swinger hotel

Tizenhét évnyi házasságunk alatt jó néhány helyzetet, pozíciót és helyszínt kipróbáltunk kedvesemmel, hogy szexuális életünk változatosságát fenntartsuk. Kipróbáltuk a hármas felállást is mindkét verzióban illetve a párcserés négyest is. Azt hiszem, eléggé nyitottak vagyunk e téren is.
Egyszer a neten bóklászva egy Swinger Hotel reklámján akadt meg a tekintetem. Valahogy a swinger club látogatása eddig kimaradt nálunk. Bár a fantáziánkat nem egyszer megmozgatta. Most viszont az jutott eszembe, hogy a szokásos évenkénti kis wellness kiruccanásunkat az idén ebben a swinger hotelben ejtjük meg. Asszonykámnak felvetettem a témát. Majd közösen megnéztük a hotel honlapját. Utána este egy hatalmas szeretkezés közben eldöntöttük, hogy tényleg ott fogunk az idén kikapcsolódni egy kicsit.