A+ A-

Új világ

A dübörgő zene átitatja testemet. Kiskorom óta szeretek táncolni, egy ideig balettozni is jártam, majd átnyergeltem a ritmikus sportgimnasztikára. Sajna, jött a kamaszkor és a génjeim elárultak. Az alakom a sportosból átment nőiessé … nagyon nőiessé. A lüktető fények, a forróság, a kellemes illatok és a furcsa szagok egyvelege, a körülöttem vonagló testek látványa, a gyomromba lötykölődő pia mind – mind azt ordítják a fülembe, hogy: Vedd le! Vedd le! Vedd le! Nem bírom tovább. Egy mozdulattal lerántom a trikómat. Telt kebleim kibuggyannak. Valaki felüvölt. Ez az Laura! Gyönyörű csöcseid vannak! Hátulról átölnek. Az osztálytársam Anita az. Ő már teljesen meztelen. Miközben kemény mellbimbói szinte átdöfik a hátamat, kezei lassan csúsznak lefelé. Megérintik a köldökömet, majd besiklanak a farmeromba. Lassú szám következik. Szinte összeolvadva csendesen ringatózunk. A tarkómat csókolgatja, majd a fülcimpámat kezdi el csócsálni. Szeretnék megfordulni, de nem enged. És ekkor az apukája elém lép, lehúzza a nadrágom és rátapasztja száját a lucskos tangámra.
Finoman bugyim két oldalába akasztja az ujjait, végigfuttatja a nyelvét az anyag és a bőröm találkozási pontjánál. Nem húsza le a bugyit, ehelyett előrehajol, és fel-le mozgatja az orrát a nedves részen. Elakad a lélegzetem. Mi van, ha rossz a szagom? Mi van, ha túl nedves vagyok, mondjuk, nem normális szinten? - Olyan finom az illatod, hogy meg tudnálak enni! – nyögi. Megcsókolja a combom belső részét, és ezzel szétzúzza minden ellenállásomat. Dávid jót akar nekem. Azt akarja, hogy igazán jól érezzem magam, és én nem állítottam le.
Lehúzza a bugyimat, én pedig segítek neki azzal, hogy behajlítom a térdemet és felemelem az egyik lábamat. Nem bajlódik azzal, hogy a másik lábamról is lehúzza, inkább közel hajol a puncimhoz, szétnyitja a hüvelykujjaival. A szemem le akar csukódni, de kényszerítem magam, hogy nyitva tartsam, hogy láthassam az arcát a combjaim között. Megcsókol. Lágy, szívó csókkal, pontosan a csiklóm hegyét. Reszketve felnyögök. A vállára teszi egyik lábamat és lassan nyalni kezdi a már nedves nyílásomat, majd pedig körbe a csiklómat. A szája rám zárul.
A nyelve olyan, mint egy szuper szex játékszer, hol megkeményedik, hol pedig puha és lapos. Amikor egy olyan mozdulatot csinál, aminek a hatására felkiáltok, párszor gyorsan oldalra csúszik, én pedig úgy érzem, mintha az altestem valamennyi idegszálát megérintené – és ezt addig folytatja, amíg már hánykolódok, szinte zokogok, annyira lehengerel az érzés. A kezem ökölbe szorul, de ő megfogj, és összefűzzük az ujjainkat. Mindjárt, mindjárt...! – lihegek, mert csak ennyit tudok mondani. A hangom reszelős; a testem minden nedvessége Dávid ajkai alá koncentrálódik. Ismét az arcához emelem a csípőmet, utánozva a szája lüktető, szívó pulzálásának sebességét és ritmusát. Felvisítok, és a testem összeomlik. Felemeli a fejét. Nehezen lélegzik, mintha víz alól bukkant volna fel.
- Gyere szépségem – fogja meg a kezem. Lánya elereszt és eltűnik a táncoló tömegben. Egy széles bőrkanapéhoz vezet. Már ülnek rajta ketten, de az intésére felpattannak. És akkor meglátom őt. Alacsonyabb, de izmosabb, mint Dávid, barna szemei szokatlan melegséggel cirógatják meztelen testem. Marcellnek hívják. Ő apám mindenható főnöke.
- Akarod? – kérdezi és a homlokát ráncolva a tenyerébe pumpál pár csepp síkosítót.
- Igen – mosolygok rá és széttárom a lábam.
Remegve nézzem végig, ahogy a farkára keni a síkos zselét. Az alsó ajkam megrándul, és nem tudom, miért, de sírhatnékom támad. Pedig nagyon-nagyon akarom azt, ami következett. Megcsókolja a számat, a nyakamat, az állam alatti részt, a mellemet. Közben a farka vége állandóan böködik, de nem hatol be.
- Készen állsz? – kérdezi súgva.
Megmarkoltam a vállát, és felemeltem a fejem.
- Igen! – suttogtam.
A keze a combjaim közé csúszik hogy irányítsa a szerszámát. Ez az! A lábujjaim a begörbülnek a feszült várakozástól. Már száz különböző módon elképzeltem ezt, megpróbáltam kitalálni, milyen érzés lehet. Úgy gondoltam, ahhoz hasonlít, mint amikor megujjazom magam, de amikor a farka vége belém nyomul, rádöbbenek, mekkorát tévedtem.
Nedves vagyok, az óvszer is nedves, és az ellenállás hiánya mindent felgyorsít. Elnyújtóztam, ő pedig már bent is volt. Legalábbis egy kicsit. Nem fáj, de valahogy megteltem vele, pedig még alig hatolt be. Felnéz, és ahogy találkozik a tekintetünk, rémületet fedeztem fel a szemében. Ez azt jelenti, hogy biztos ijedt arcot vágok. És tényleg... Rettenetesen félek!
- Jól vagy? Akarod, hogy...? – kérdezi, és úgy mozdul, mintha ki akarná húzni belőlem.
- Ne, folytasd! – lehelem.
Mélyebbre nyomul, én meg széjjelebb tártam a lábam. Visszahúzódik egy kicsit, az izmaim megfeszülnek.
- Nos, jól csinálod – nyugtat meg. Előrehajol, hogy megcsókoljon, és ahogy a szám kinyílik az övé alatt, mélyebbre csúszik bennem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.44 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 sunyilo
2018. 04. 15. vasárnap 16:35
Jó volt. Veteran, te melyik részt olvastad? Válaszolok rá!
#10 bernikke
2018. 04. 15. vasárnap 07:31
Tudom, gondoltam most fordítva írom meg a történetet, először a lovak közé csapok majd lassabban vázolom fel hogyan is jutottak el idáig. Válaszolok rá!
#9 cscsu50
2018. 04. 15. vasárnap 07:04
bevezetés hiányzik Válaszolok rá!
#8 Bal01
2018. 04. 12. csütörtök 16:12
Nagyon hiányzik a bevezetés, amúgyjó!

@veteran: Olvasd el újra! Nem az apjával csinálta. A barátnője apja vitte oda Marcellhez, aki az apja főnöke. Válaszolok rá!
#7 hairy_pussy
2018. 04. 12. csütörtök 12:07
igéretes kezdés
10p Válaszolok rá!
#6 vakon54
2018. 04. 12. csütörtök 12:04
Nemrossz. Válaszolok rá!
#5 zoltan611230
2018. 04. 12. csütörtök 08:01
Érdekes. Válaszolok rá!
#4 feherfabia
2018. 04. 12. csütörtök 06:08
Nem tetszett annyira! Válaszolok rá!
#3 veteran
2018. 04. 12. csütörtök 04:58
Egész jó.
Kár hogy az apjával csinálta. Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 04. 12. csütörtök 04:58
Élvezettel olvastam ezt a jó írást. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 04. 12. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!