A+ A-

Nyaralás

A történetben vannak enyhén homoerotikus részek is, akit ez zavar, ne olvassa.
Feriékkel már évek óta ismertük egymást, a feleségeink egy osztályba jártak, és a kapcsolat megmaradt köztük. Gyakran összejártunk, együtt is nyaraltunk néha. Kati, Feri felesége csinos kis nőcske volt, alacsony, formás. Pont az ellentéte volt Szilvi, a feleségem. Vékony, apró, formás mellekkel, hosszú combokkal. Mindig ugrattuk is egymást Ferivel, hogy véletlenül nem fogjuk összecserélni egymás feleségét. Aztán egyik nyáron a Balatonnál nyaraltunk négyen. Napközben strandolás, esténként üdülő, iszogatás, ilyesmik. Itt ismerkedtünk meg Gézával és Eszterrel. Fiatal pár voltak, de nem házasok. Eszter roppant csinos volt, és ezt tudta is magáról, általában kifejezetten kacéran öltözködött. Géza aztán egyik este felvetette, folytassuk az italozást náluk, szereztek valami jó bort a környékről, kóstoljuk meg. Ferivel gyorsan felpattantunk, a feleségeink azonban még lent maradtak egy kicsit, hogy majd később csatlakoznak, így csak Eszterrel négyesben mentünk fel.
Kóstolgattuk a bort, játszottuk a szakértőt, Eszter meg közben egyre lengébbre vette a figurát. Először csak egy könnyebb ruhát vett fel, hogy kényelmesebb legyen, majd kijelentette, elmegy fürdeni. Amíg zuhanyzott, Géza egyre merészebb kijelentéseket tett, míg végül lényegében eljutott oda, hogy szeretné nézni, ahogy lefekszünk a csajával, akinek a többes már régi vágya. Hát, mit mondjak, mi köntörfalazni kezdtünk. Mégiscsak itt vannak a feleségeink, nem biztos, hogy túl boldogok lennének, ha megtudnák, hogy mi fent Esztert keféljük. Szóval, kitértünk a válasz elől, ám ekkor kopogtattak, és megjelent Szilvi és Kata. Leültek mellénk, majd nem sokkal később Eszter is kijött a fürdőből egy szál törölközőbe csavarva. Feleségeinknek is feltűnt a merész viselkedés, és Géza nemsokára megint előállt az ötletével, hogy ha már ilyen jól elvagyunk, megismerkedhetnénk egy kicsit még jobban. Vagy legalábbis mindenki a maga párjával egyelőre, aztán majd meglátjuk. Szilvit szemmel láthatóan felvillanyozta az ötlet, hozzám bújt, cirógatott, Kata azonban inkább el akart menni aludni, szóval ők Feriékkel hamarosan távoztak, miközben a nejem szinte állandóan csókolgatta a nyakamat, fülemet, Eszter meg Gézát simogatta lelkesen.
Nem telt el sok idő, és már mind a négyen javában csókolóztunk. Látszott, nem fog itt megállni az este. Először Eszterről került le a törölköző, míg Géza lassabban vetkőzött. Szilvi is levette az ingemet, és benyúlt a nadrágomba. Ekkor már keményen állt a farkam, és Szilvit ez be is pörgette rendesen.
– A számba akarom venni – lihegte a fülembe, és mivel Gézáék nagyon elmerültek már egymásban, úgy gondoltam, a kedvére tehetek. Kigomboltam a nadrágom és lehúztam, mire Szilvi gondolkodás nélkül rábukott. Hevesen kezdett szopni, szinte az egészet beszívta, és körözött a makkomon közben a nyelvével. Kezei a golyóimat simogatták. Közben Esztert néztem, ahogy Géza nyalni kezdte, és a lány a lába közé nyomta a fejét, majd lassan összetalálkozott a tekintetünk. Láttam rajta, szeretné, ha megdugnám. Szinte egyszerre robbantunk. Előbb Eszter ment el apró rángásokkal, Géza fejét a lába közé szorítva. Majd én tartottam Szilvi fejét a farkamon, és lőttem tele a száját. Tudtam, ennél többet tartogat még az este, de egyelőre magamhoz kell térnem. Szilvi is tudta ezt, de azért rákérdezett: - Nem zavar, ha csatlakozom – kérdezte, fejével Géza felé intve.
Feleségem gyorsan Géza alá feküdt, és mohó ajkaival szopta a farkát. Most volt időm megnézni technikáját. Eszter közben levetkőztette Szilvit, és a punciját kezdte nyalogatni. Gyorsan elrendeződtek hát a dolgok, gondoltam éppen, amikor Géza négykézlábra állította Szilvit az ágyon, mögé lépett, és lassú mozdulattal bevezette a farkát. Bármennyire is tudtam, hogy ez fog következni, egy kicsit meglepődtem, hogy ennyire gyorsan zajlottak az események, és kicsit féltékeny lettem. Ugyanakkor éreztem, hogy lassan újra harcra kész leszek. Feleségem nyögései, ahogy Géza egyre vadabbul kefélte, betöltötték a szobát. – Basszál! Kurva jó a faszod! Nyomd belém keményen – kiabálta Szilvi egyre vadabbul. Most már én is kőkeményen álltam megint, miközben azt néztem, ahogy egy fiatalabb fickó bassza a feleségemet, akinek minden egyes lökéstől himbálóznak a mellei, és hörög, mintha ölnék. Érezhető volt, hogy mindjárt elmegy, teljesen kikapcsolta a külvilágot, csak a lepedőt markolta, és lökte a seggét Gézának. Aztán egyszer csak megmerevedett, combja finoman remegni kezdett, míg egyre hangosabban kiabálta:
- Istenem! Most! Most! Most! Bassz! Baaaaaasssz!
Ahogy Szilvi lecsillapodott, Géza kihúzta csepegő puncijából a farkát, hanyatt fordította a feleségemet, és a fejéhez állt: - Szopd a farkam – parancsolt rá, Szilvi pedig élvezettel szívta be a makkot, míg Géza keze formás melleire vándorolt. Ekkor jelent meg Eszter. Észre sem vettem, hogy kiment, annyira lekötött a nejemék akciója.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.32 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 cscsu50 2018. 04. 15. vasárnap 07:15
jöhet a hatosfogat
#6 sipospista 2018. 04. 13. péntek 09:04
Ez igen..folytasd
#5 vakon54 2018. 04. 12. csütörtök 11:56
Folytazsdd.
#4 feherfabia 2018. 04. 12. csütörtök 05:52
Egész jó lehetett!
#3 veteran 2018. 04. 12. csütörtök 05:06
Tetszett, megéri a folytatást.
#2 A57L 2018. 04. 12. csütörtök 04:59
Kemény kis gruppen lehetett.
#1 Törté-Net 2018. 04. 12. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?