A+ A-

Gyönyörteljes romlásom 2. rész

A suliban gyorsan terjednek a hírek. Rövidesem mindenki, aki számított tudta mit tettem, sőt azt is, amit nem. Így aztán nem lepődtem meg, hogy az egyik nagyszünetben Anita, Csaba hivatalos barátnője megkeresett és pofon csapott. Legalábbis ő annak hitte. Miután közöltem vele, hogy ne simogasson, mert nem vagyok leszbi nekem ugrott. Elfelejtette, hogy én falun nőttem fel, és nem a konditerembe edzettem izmaimat, így aztán miután leszálltam róla úgy nézett ki, mint egy tépett tyúk. Természetesen a büntetőben kötöttem ki. Az igi ugyanis valamelyik hülye amerikai filmből átvette azt a szokást, hogy a rossz diákokat délutánra felügyelet mellett bezárják az egyik osztályterembe. Aznapi sorstársam pont Szandi volt, akit azért csuktak le, mert nem tartotta be a suli dresszkódját. Érdeklődve szemléltük egymást. Ő egy alacsony, formás – „van rajra mit megfogni” mondogatták még otthon – barnahajú se nem túl szép se nem túl csúnya arcú lányt látott én meg felnőtt nőt, aki úgy öltözködött és sminkelt, mint egy igazi pornósztár. Meg lehetett elégedve a látvánnyal, mert intett, hogy üljek mellé.
- Rámenős csajszi vagy!
- Köszi. – mosolyodtam el.
- Nem gondoltam volna, hogy egy falusi picsa ilyen vagány is lehet.
- Csend legyen lányok! – szólt ránk a felügyelő. Valószínűleg ő sem volt túl boldog hogy miattunk benn kell maradjon.
- Figyelj – suttogta a fülembe padtársam – játszunk egy kicsit az öreg faszival?
- Mire … - kezdtem, de elakadt a lélegzetem, mert egész közel hajolt és megnyalta a fülcimpámat.
Nem akartam elmaradni tőle, ahogy felém fordul, könnyű csókot leheltem az ajkaira. Számomra ez volt az első ilyen és minden bátorságomat össze kellett szedjem, hogy megtegyem, de ő csak elmosolyodott. - Mit csinálsz Edina?! – csattant fel börtönőrünk. – Azonnal ülj át a másik padsorba. Szótlanul engedelmeskedtem neki, de amikor rámosolyogtam elégedetten konstatáltam, hogy vörös, mint a rák és a nadrágján is megjelent egy kis dudor.
Miután kiszabadultunk Szandi átkarolt, mintha a régi barik lennénk és megkérdezte, nem e akarok elmenni vele bulizni. Megeresztettem egy gyors telefont haza, hogy ne várjanak, mert a barátnőmnél alszom, majd követtem kis garzonlakásába. Jó két óra múlva megpördültem a tükör előtt. Seggig érő, fekete bőrszoknya volt rajtam, a blúzom háromnegyed ujjas, vállat szabadon hagyó, a köldökömig érő darab, kinn volt az egész hasam. Mindez fekete csipkéből, ami félhomályban még takart, de fényben tökéletesen átlátszó volt, és kipakolt mindent a szemnek. És a minden alatt mindent értek.
- Ilyen ruhába nem mehetek ki az utcára – dünnyögtem magamba, de Szandi leintett.
- Jön értünk taxi. Az én bulijaimba amúgy sem szokás apácaruhába menni.
A klubban mindenféle zene ment, az egyetlen válogatóelv az lehetet, hogy gyors és hangos legyen. Mire a bárpulthoz értünk benne lüktetett a véremben a ritmus. Bloody Maryt kértem, mert ez volt az egyetlen koktél, amit ismertem. Miközben a vérvörös lét szürcsöltem körbepillantottam. A helység nem lehetett sokkal nagyobb, mint a mi falusi diszkónk, de itt már is véget is ért a hasonlóság. Életembe nem láttam még ennyi luxust ilyen parányi helyre bezsúfolva. Már éppen azon gondolkodtam, hogy hogyan tovább, mert Szandi eltűnt mellőlem, amikor megszólítottak. – Szia. Nem kérsz egy cigit? Az érdeklődő fiatal volt, és izmos, az olaszos vonások eszméletlenül dögös együttállásával. Bólintottam, mire kivette a szájából az övét és felém nyújtotta. Mire rájöttem, hogy talán nem csak dohányt szívok, már késő volt. A karjára tettem kezem: - Nem jössz táncolni? – kérdeztem.
A legzsúfoltabb terepre kormányozott ahol a sok izzadt és lihegő test egymáshoz vasalt bennünket, és ezt alaposan ki is használtam, éppen ott fonódtam rá, ahol kellett. Egyszer csak
fölém hajolt, kizárva a külvilágot, és az ajkamra szorította az ajkát. Úgy éreztem, mintha egy lóversenyen átugrattam volna a világ legmagasabb akadályát. Még sosem kerített hatalmába az izgalomnak és félelemnek ilyen részegítő elegye. Sergio a tenyerébe fogta az arcomat, és játékosan cirógatni kezdte az ajkával az ajkamat.- Ó! Kérlek! Kérlek! - kiáltottam elcsukló hangon, könyörögve valamiért, de magam sem tudta, mi az.
A pasim ekkor a szájamba csúsztatta a nyelvét, és az agyamba mintha petárdák robbantak volna. A testem már nem engedelmeskedett az akaratomnak, a karjaim önálló életre keltek és felkúszott az olasz fiú nyaka köré. Homályosan érzékeltem, hogy a mellbimbóim megkeményednek, és pattanásig feszülnek, de az édes fájdalom csak arra ösztökélt, hogy próbáljon még közelebb férkőzni hozzá.
A férfi azonban rekedt kiáltással elhúzódott tőlem.
- Miért hagytad abba? - kérdeztem olvadozó, mézédes hangon, amely egyáltalán nem hasonlított a sajátomra.
- Hogy miért? – nevetett rekedten. - Remekül csókolsz - dicsért meg - hevesen, odaadóan és szenvedélyesen. - Ujja hegyével körülrajzolta remegő szájamat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.94 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 joe013
2018. 09. 29. szombat 18:27
fojtasd egész jó..... Válaszolok rá!
#8 sipospista
2018. 04. 26. csütörtök 03:44
Jolsikerult sztori Válaszolok rá!
#7 JakeAmazing
2018. 04. 16. hétfő 22:29
Ez is jól sikerült, de lemaradt az anál címke. Válaszolok rá!
#6 cscsu50
2018. 04. 16. hétfő 15:38
Jöhet a folytatás Válaszolok rá!
#5 vakon54
2018. 04. 16. hétfő 12:33
Folytazsd, 10 pont Válaszolok rá!
#4 veteran
2018. 04. 16. hétfő 08:14
Jöhet a folytatás, tetszett. Válaszolok rá!
#3 feherfabia
2018. 04. 16. hétfő 06:35
Tetszett! Folytasd! Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 04. 16. hétfő 04:54
10 pontos remek írás.Folytatni kéne. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 04. 16. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!