Hírek

JÚN.
20.
2014

A selyembugyi

Ajándékot készítek neked.
A hálószobai tükör előtt állok. Lassan kigombolom a selyemblúzomat. Szabaddá válik a rózsaszín szélű melltartóm. A közepén, a melleim között van egy kis rózsaszín masni.
Lágyan végigsimítok a melleimen, aztán kicipzározom a szoknyámat, leengedem, és félretolom a lábammal. A bugyimon is van egy olyan masni, mint a melltartómon. A lábamon combig érő harisnya van, szintén rózsaszín szalaggal.
Hátranyúlok, és kibontom a melltartómat. Szabaddá válnak a melleim; végigmérem őket a tükörben a peckes, sötét mellbimbóimmal együtt.
Letolom a bugyimat is. A hűvös levegőtől libabőrös lesz a puncim.
Jobb lábamat az ágyam előtti zsámolyra emelem, és lehúzom a harisnyámat. Aztán ugyanígy teszek a másik lábammal és harisnyámmal is.


JÚN.
19.
2014

Orgazmusok

36 éves vagyok, és eddig azt hittem egészséges szexuális étvágyam van. A férjem külföldi munkájának ideje alatt az éhségem próbáltam mindenféle segédeszközökkel csitítani, de rá kellett jönnöm, olyan ez, mint a nagy tüzet öntözőkannával locsolgatni. Valamire jó, de az igazihoz rendes locsolócsőre van szükség.
Mondanom sem kell, hogy a skype-on történt beszélgetéseink jórészt szexuális töltöttségűek voltak, gyakori volt az egymás előtti maszturbálás.Amikor hazaért alig bírtunk egymással betelni. Viszont megváltozott valami. Bennem is és benne is. Új dolgokat akartunk mindketten. Egyre gyakoribb lett a popószex, ill. az egyéb eszközök bevonása. Rajongásig szeretem például, ha kiköti a kezem az ágy két végéhez, és kifeszítve várom, hogy azt tegye velem, amit szeretne.


Swinger hotel

Tizenhét évnyi házasságunk alatt jó néhány helyzetet, pozíciót és helyszínt kipróbáltunk kedvesemmel, hogy szexuális életünk változatosságát fenntartsuk. Kipróbáltuk a hármas felállást is mindkét verzióban illetve a párcserés négyest is. Azt hiszem, eléggé nyitottak vagyunk e téren is.
Egyszer a neten bóklászva egy Swinger Hotel reklámján akadt meg a tekintetem. Valahogy a swinger club látogatása eddig kimaradt nálunk. Bár a fantáziánkat nem egyszer megmozgatta. Most viszont az jutott eszembe, hogy a szokásos évenkénti kis wellness kiruccanásunkat az idén ebben a swinger hotelben ejtjük meg. Asszonykámnak felvetettem a témát. Majd közösen megnéztük a hotel honlapját. Utána este egy hatalmas szeretkezés közben eldöntöttük, hogy tényleg ott fogunk az idén kikapcsolódni egy kicsit.


JÚN.
18.
2014

Szomszéd zöldje mindig kertebb – Status Quo

Mielőtt belekezdenék a történetbe tisztázzunk egy s más dolgot. Régen írtam már nektek, ezért elmondanám gyorsan hogy mi is történt velem az elmúlt szűk nyolc évben, előzményeket az előző történeteimben olvashatjátok, előre is elnézést a felvezetés nem lesz túl rövid. Hát egyrészről túl sok minden nem történt, Krisztával végül is nem házasodtunk össze, nem azért mert nem szerettem, hanem mert sosem tartottuk fontosnak, szerelmünknek viszont volt gyümölcse, hiszen megszületett Nóri lányom és András fiam, két év különbséggel, ezért nagyobb házba költöztünk, és amennyire lehet boldogok voltunk.
Sajnos azonban eljött 2012 kora tavasza, mikor is Kriszta egy tragikus autó balesetben meghalt.


Lányok

Ahogy a hideg víz átjárta testem, érzetem, hogy a szenvedélyes vágy nem csitul, hanem átalakul egy "akarom" érzéssé. Akkor már a tudatom is akarta a kalandot, nem csak a testem, nem csak az újdonság varázsa volt a tüzelőm.
Így beleburkolózva gondolataimba, a kezem önálló útra tévedt, és önkéntelen mozdulatokkal a csiklómat simogatta. Átadtam magam annak a gyönyörű érzésnek, amit Tündi nyújtott, mikor elém térdelt. Csak egy pillanat volt, de olyan nyomot hagyott bennem, ami azt mondja MÉG! Ekkor egy hang megtörte a varázst.
- Te itt maszturbálsz?? Még meg sem érkeztünk! Mi lesz veled 1 hét után? - és nevetett..
- Nem maszturbáltam, hanem mosakodtam. - mondtam kicsit vörösen.


JÚN.
17.
2014

Búcsúbuli

Munkahelyet váltottam, és minden olyan hirtelen történt, hogy a munkatársaim nem tudtak rá felkészülni, így egy héttel később rendezték meg búcsúbulimat. Már mindenki a szórakozóhelyen volt és csak engem vártak, de szerencsétlenségemre két vonatot is lekéstem, így 11 óra elmúlt, mire megérkeztem. Már mindenki spicces állapotban volt, kivéve az igazgatót, aki a vezetés miatt nem mert inni. Megajándékoztak, beszélgettünk, jól éreztük magunkat. A fáradtság és az izgalmak miatt úgy döntöttem, hogy nem iszom, de felajánlottam az igazgatónak, hogy én szívesen hazavezetek, így bekapcsolódhat a koktélozásba. Nagyon örült, rám mosolygott és rendelt. Felengedett az alkohol hatására, végre nem csak a főnököt, hanem a férfit láttam benne. Hihetetlen kedves és jókedvű lett. Éjjel egy órakor úgy döntöttünk, elindulunk haza. Mivel 3 különböző városból érkezett a banda, a...


Hogyan kaptam rá a seggbebaszásra

Imádom a seggeket. Titokban figyelem mind a férfiak mind a nők fenekét amikor csak lehetőségem van. El kell, hogy mondjam, hogy a férjemnek is nagyon csinos segge van. Sohasem győzöm eleget csodálni. És ha még hozzá egy helyes borotvált fasz is tartozik, akkor nem tudok magamnak parancsolni. Rávettem a férjemet, Zoltánt, hogy aludjon csupaszon, így ha hason fekszik, akkor egész éjjel a fenekén nyugtathatom a kezem. Amikor csak kedvem tartja éjszaka, játszhatok az ujjammal a segglyuka környékén. Ilyenkor mindig hatalmas merevedéssel ébred. Már arra is sikerült rávennem, hogy bedughassam a seggébe a tőle kapott vibrátoromat. De magamat nem engedtem seggbe dugni, vibrátorral sem.
Néhány hónapja egy igazán formás seggen akadt meg a szemem. A közvetlen szomszédunkba költözött egy főiskolás lány, mint albérlő. Hozzá tartozik a szép fenék. Gyönyörű teste van és szereti is ha...


JÚN.
16.
2014

Kalandos napok 5. rész - Most Te mesélj!

- Na, ne csigázz! Biztos vagyok benne, hogy lenne mit mesélned...
- Hát, nem tagadom: megéltem már ezt-azt – nevetett Anett. – De menjünk ki a medence mellé, kisütött a nap! Tartanom kell a színem, nem szeretnék "kifakulni"!
- Oké, de vigyünk inni is valamit! Teljesen ki vagyok száradva...
- Nem csodálom! Van a hűtőben mindenféle lötty, válassz valami kedvedre valót! Én jeges teát kérek – saját készítésű, kis vodkával megbolondítva – kacsintott rám huncutul, s köntösét összehúzva kisuhant a konyhából.
A hűtő tényleg tele volt, de annyira megkívántam a jeges teát, hogy nem is nagyon keresgéltem tovább. A pult feletti szekrényből kivettem két poharat, rengeteg jégkockát zsúfoltam beléjük, s a kancsóval együtt egy tálcára tettem kis "elsősegélycsomagunkat". Kinéztem, valóban gyönyörűen sütött a nap.