Hírek

MÁJ.
27.
2014

A valódi Nő

Jack a szokásos unaloműző körútját végzi a neten… a mindennapos fáradalmait szívesen piheni ki így… az ágyon fekve, ölébe laptopjával… Különös világ a net világa. Könnyen magával ragadja az embert, és ha nem vigyáz, el is veszhet benne… Különösen veszélyes a chat… Arc nélküli emberek magukban elfojtott személyiségüket felszínre hozva élik itt második életüket…
Jack rendszeres vendég ezeken az oldalakon… Néha csak olvassa a zajló eseményeket, hogy ki hogyan próbálja egyéniségét a középpontba helyezni… Vagy csak egy újabb trófeát kiszemelve kezdi becserkészni áldozatát, és a vadászat máris kezdetét vette… Sokféle személyiség kavalkádja ez… Van ki a humorát csillogtatva próbál érvényesülni… van aki az érinthetetlenség titokzatos hercegnőjét játssza… és persze nem maradhatnak el az IQ bajnokok sem, akik nem létező műveltségüket...


Vakáció

Néhány éve történt, amikor Görögországban a tengerparton nyaraltam.
Gondoltam, hogy kipróbálom a nudizást de mivel szégyenlős vagyok elhatároztam, hogy keresek egy elhagyatott partszakaszt. Béreltem egyet a számtalan kis robogó közül és elindultam körülnézni. Találtam is egy remek helyet, olyan öbölfélét. Aranyló homok borította a partot és körbeölelték a sziklák. Már két napja oda jártam fürödni és akkor kezdõdött életem legegzotikusabb szexuális kalandja.
Jól benne voltunk már a délutánban ezért elkezdtem készülődni, hogy visszamegyek a szállodába, de gondoltam, hogy előtte azért még úszom egyet. Amikor jövök ki a vízből akkor láttam csak, hogy közben még valaki odajött napozni. Összeszedtem a cuccomat, bepakoltam a hátizsákomba, felhúztam a shortom és elindultam. Amikor közelebb értem akkor láttam, hogy egy hosszú barnahajú lány napozik ott...


MÁJ.
26.
2014

Napfürdőzés 11. rész - Egy izgalmas videó 2. fejezet

Stefan és Kevin este a konyhaasztalnál ültek és kávéztak. Heléna fent a hálószobában rámolt és készülődött a videofelvételre.
– Anya kérdezte tőled, hogy akarsz-e minket videózni, ugye? – kérdezte Stefan kissé feszélyezett hangon.
– Aha – felelte Kevin szűkszavúan.
– Egy kicsit furcsa kérés, nem? Hogy videózzál minket, amikor mi... az ágyban...
Kevin zavartan nevetgélt, de Stefan folytatta:
– Akkor most már elárulhatom, hogy a fürdőszobaablakból láttam, hogy te mit csináltál anyáddal a teraszon. Így tehát oké, hogy te is nézheted, hogy mi hogy csináljuk – tette még hozzá nevetve.
– Tudom, apa. Ez akkor volt, amikor te Lindával kettyintettél a fürdőszobában. Ő mesélte.


Kurvát játszik a feleségem 6. rész

– Csak nem képzeled, hogy csak neked jár a jóból.
Szótlanul feküdtem tovább a két lány meleg teste között, s lassan elszunyókáltam. Arra ébredtem, hogy fázni kezdtem, és Kriszti halk hangját hallom:
– Helló hétalvó. Ideje lenne felkelni, és pótolni az elhasznált energiát egy vacsorával, mert így használhatatlan leszel éjszaka, azt pedig egyikünk se akarja. Igaz Melinda?
Az asztalnál halkan beszélgettünk, miközben jóízűen fogyasztottuk a kiadós vacsorát.
– Mikor lánnyal vagy, egyenlő partnerként szoktatok együtt lenni, vagy valamelyikkőtök szokott domináns lenni – tettem fel a kérdést Melindának.
– Mire gondolsz? – kérdezett vissza Melinda.
– Két lány közül az egyik fiúsabban viselkedik, vagy hogyan is fogalmazzam meg a kérdést – feleltem.


MÁJ.
23.
2014

Szerelemboszorkány

Nem tudjuk, honnan jött az a lány. Sosem mondta el. Egyszer csak ott volt, és beragyogta az éjszakát. Nézett csillogó szemeivel, vizsgálódva fürkészett, én pedig már az első pillanatban elvesztem pillantásában, huncut fénye annyira magával ragadott. Aztán rám vetette kislányos mosolyát, és úgy éreztem, különlegesen puha vasmarokba fogtak.
- Táncolunk? – kérdezte könnyedén, én pedig bólintottam rá, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.
A haverok röhögtek, mivel sohasem láttak még táncolni. De csak addig röhögtek, amíg észre nem vették a lány mozgásán a vágyat. Még a léptei is érzékiek voltak. Nemcsak az ajkai, a pillantása, hatalmas hajzuhataga, hanem még a füle tövében, a nyaka ívében is volt valami bujaság. Egyedül kislányos mosolya, az nem illett a képbe, de az meg éppen ezért volt lefegyverző.


Nyaralás a nagyszülőknél

A nagyszülőknél nyaraltunk húgommal, mikor ez az eset megtörtént. Egy kicsit későn érő típus voltam, így abban az időben még csak nézegettem a lányokat, és ábrándoztam. A nyaralásra az új bringákkal mentünk a falura, mert a nagyszülők nem laktak messze tőlünk. Akkoriban még apám húga, aki csak néhány évvel volt idősebb nálam, a nagyszüleimnél lakott, és nem volt senkije. Így visszagondolva rá, nagyon jó alakja volt és hatalmas cicijei, de ez nekem akkoriban nem tűnt fel, mert hát ugye rokonok vagyunk.
Szóval ott nyaraltunk egy hetet, és hely hiányában ilyenkor egyikünk mindig vele aludt egy ágyban, a másikunk pedig egy másik szobában. Hogy ne legyen vita soroztunk a tesóval, mert így volt igazságos. Az első nap volt a tesóé, utána jöttem én.


MÁJ.
22.
2014

Swinger buli

A következő történet velem és korábbi barátnőmmel történt meg. Több, mint 3 éve jártunk együtt, mikor már szinte mindent kipróbáltunk a szexben. Eljött hát az idő, hogy ellátogassunk egy swinger buliba...
Kezdjük talán az elejéről: egyik este észrevettem, hogy barátnőm a számítógépemen éppen swinger bulis fotókat nézeget az interneten. Egy általam korábban nézegetett oldalra bukkant. Mindketten zavarba jöttünk. Hogy oldjam a feszültséget, rögtön rákérdeztem: lenne kedved elmenni egy swinger buliba?
- Még nem gondolkodtam rajta. – mondta barátnőm. Láttam, hogy a képek nézegetése közben punciját simogatta, így biztos voltam benne, hogy érdemes a témát tovább feszegetni.


Lift sztori

Enyhén kapatos állapotban is tudtam, hogy ismeretlen az a srác, aki belépett mellém a liftbe kora hajnalban. Aranyosan festett nagyon és el is vörösödött amikor valami köszönés félét dünnyögtem neki.
Vad ruhát viselt, a farmere feszült a lábán, hosszú szárú bakancsába felemás cipőfűző volt, és rózsaszín póló kandikált ki a bőrkabátja alól! Nem egy férfias öltözet, de tetszett nekem, olyan természetességgel viselte a szokatlan kombinációt, mintha a teste részét képezné a ruha.
Ahogy felfelé siklott a lift beszívtam a citrus illatot, amit a parfümje árasztott és legszívesebben odabújtam volna hozzá, hogy megízleljem a száját. Biszexuális beállítottságú vagyok, ám fiú kalandom, még nem igen volt addig. Inkább, csak a fantáziám csapongott az azonos neműek iránt.