A+ A-

Edző és játékosa 3. rész - Öt csillagos szórakozás

Eljött a tél alapozás kezdete és csapatommal a város egyik elit szállodájába voltunk hivatalosak. A kötelező protokoll rendezvények után a lányok, én és pár a csapat körül tevékenykedő emberke kipróbálhatta a szálloda nyújtotta élményeket a wellness részlegen. Egy laza kondi termi edzés után mindenki elvonult és fürdő ruhára öltözött, és indult a kötetlen program. Egy szaunával kezdtem, majd úgy gondoltam, hogy kimegyek az egyik kinti medencébe. Mivel halkan csöpögött az eső a fedett részre mentem, és ott találkoztam Laurával. Szó nélkül letelepedtem mellé, éppen bugyogott a víz alatta és a hátát masszírozta és látom, hogy élvezi. Én is átadtam magam a buborékoknak, majd egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Simogattam a testét, de nem szóltunk, majd összenéztünk és lemásztunk a fekhelyünkről. Megöleltük egymást a vízben és úgy forogtunk tovább, majd megcsókoltam.
Lágyan, gyengéden, bent csopogott a víz, kint pedig lágyan csepegett az eső, de minden esőcsepp behallatszott. Nem beszéltünk csak csókolóztunk, nem kellett szólni, elég volt a közös múltunk és az edző tábori kalandunk. Éreztem, hogy ez a mai délután is esemény dúsan fog eltelni. Egyre jobban belemelegedtünk a csókolózásba, az eső is jobban rákezdett, mi pedig a fedett rész egy elrejtett zugába vonultunk, ami le volt választva. 3 ilyen kis elvonuló hely volt és mi az egyikbe bújtunk el. Itt jobban egymáséi tudtunk lenni, és már nem csak csókolóztunk. Félre húztam a melltartóját és hatalmas melleit kezdtem el nyalni és kényeztetni, ő pedig a fejem simogatta és egyre jobban élvezte a nyelvemet. Egyik kezével folyton a meglazított nadrágomba matatott, majd egymáshoz simultunk félrehúztam a fürdőruháját és elkeztdem ujjazni édes kis punciját. Nagyon szűk volt még, de ujjamtól egyre jobban tágult, bár nem akartam nagyon felizgatni. Mikor 2 ujjamat megszokta elővettem a farkam ami már jó kemény volt és a puncijához illesztettem, párszor a csiklójához értem, majd rám nézett és megszólalt:
- Nyársalj fel, akarom, hogy kitágíts a farkaddal a puncimat.
Nekem több se kellett és azonnal tövig toltam a farkam szűk puncijába. Megmerevedett a teste, befeszültünk mindketten és pár pillanatig meg sem mozdultunk, csak élveztük ahogy összeértünk végre. Csókolózni kezdtünk, majd lassan elkezdtem dugni, szépen ütemesen ki- be járt a farkam a puncijába. Szűk volt de egyre jobban felizgult és kezdett tágulni, nagy farkam pedig egyre jobban kitöltötte a punciját. Hiányzott már mindkettőnknek a másik, hiszen rég nem voltunk együtt. Élveztünk minden egyes lökést, de csak halkan hisz nekünk ez csak bemelegítés volt. Majd csobbanásokra lettünk figyelmesek, valaki meglepett minket és a szomszéd kis bújóhelyre ment be. Suttogó női meg férfi hangot hallottunk, majd azt ahogy csókolóznak. Abbahagytuk a mozgást, hisz nem akartunk lebukni, bár a szomszéd pár is eléggé egymásra hangolódott.
Egy idő után ütemes csattogásra és hangosabb női élvezésre lettünk figyelmesek. Felkapaszkodtam a búvóhelyünk falán és átkukucskáltam és megláttam egyik haveromat aki pár erőnléti edzést tartott a csapatomnak, amint tiszta erőből keféli hátulról az egyik játékosomat. Alaposan belemelegedtek és nem foglalkoztak semmivel. Visszaengedtem magam Laura mellé és halkan elhagytuk a helyet és kiúsztunk a fedetlen részre. Itt elváltunk ő odament a csajokhoz a belső medencébe én pedig a kollégák-hoz. Teltek múltak a percek, amikor megkérdeztem, hogy nem megyünk-e a gőzbe. A kollégák nem akartak, így egyedül indultam. A csapatból sem csatlakozott senki, így egyedül ültem be a kabinba. Alaposan összevizeztem, hogy jó nagy gőz legyen, hátha meglep valaki. Nem is kellett csalódnom, mert 1 perc múlva Laura lépett be, vette a lapot és már húzta is le a nadrágom. Elém térdelt és vadul szopni kezdett, csak a száját használta és alaposan összenyálazott mindent, majd fuldoklásig a torkába engedte a farkam és úgy szopott. Felállítottam újra félrehúztam a bugyit rajta majd nekem háttal a farkamra ültettem. Újra egyből tövig csúszott a kemény fasz benne, és ezt mér egy hangosabb élvezéssel jelezte. Felegyenesedett és elkezdtett meglovagolni, most ő diktálta a tempót, gyorsan mozgott és hangosan élvezett, csattogott a testünk és nagyon meleg volt, szakadt rólunk a víz és égette a forró gőz a torkunkat élvezés közbe. Kibontottam a melltartót és mindkét kezemmel Laura hatalmas melleit fogtam ő pedig lovagolt, egyre gyorsabban és hevesebben, tudtam mit akart.
Szorította a fenekét, mozgott, majd én is rásegítettem egyik kezemmel a csiklóját kezdtem masszírozni és ettől még jobban beindult, majd kb 1 perc múlva nagyot sikítva elélvezett. Leszállt rólam, megcsókolt megigazította a melltartót és a bugyit magán majd szopott kettőt a farkamon búcsúzásként és a seggét tekerve kiment. Másodszor voltunk együtt, és még nem mentem el. Lüktetett a farkam és hatalmas volt, így minden gondolatomat el kellett hessegetnem, hogy emberek közé mehessek. Ez időbe tellett de sikerült.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.46 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2018. 04. 21. szombat 06:01
Nem sikerült ! Az előzőek jobbak voltak!
#3 specialist 2018. 04. 20. péntek 20:23
Kicsit rövid de nagyon jó
#2 A57L 2018. 04. 20. péntek 05:39
Érdekes,de nem jó.
#1 Törté-Net 2018. 04. 20. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?