A+ A-

Különös család 1. rész

Szervusztok!
A kicsi családomról szeretnék írni, amelynek 3-an vagyunk tagjai, a nejem Josy, az ő „mami”-ja Donna és én. Mindenekelőtt egy kicsit magamról írok, hogy megismerhessetek, és talán kevésbé csodálkozzatok néhány későbbi döntésemen.
30 éves elvált ember voltam, amikor Josyval találkoztam. Elég magas vagyok, amihez sportos alkat párosul. Nem vagyok izompacsirta, de azért rendben vagyok. A combom és a fenekem a visszajelzések alapján a szexepilem pozitív oldalát reprezentálják. Férfiasságom gondolom átlagosnak mondható, mindesetre nem volt rá panasz.
Fiatal koromban én is átestem testem felfedezésén, mint minden kamasz, annyi volt talán a különbség, hogy mint kiderült, én análisan is érzékeny vagyok. Kíváncsi voltam, hogy a lányoknak milyen lehet, és jobb ötletem nem lévén, különböző dolgokat kezdtem a fenekembe dugdosni és azt találtam, hogy ez bizony igen jó érzés, ha az ember nem viszi túlzásba. Ez azért okozott még akkor fejfájást nekem. Most akkor meleg vagyok? Mivel az utcán a lányok tetszettek, ezt kizártam, de akkor mi lehet a helyzet?
Ekkor már a neten igen sok dolog elérhető volt, kis híján ha akartad, ha nem. Szörfözés közben akadtam rá először olyan képregényekre, ahol a lányoknak péniszük volt. Meglepetésemre igen gyorsan lett szűk a nadrágom és ez az élmény nem segített abban, hogy meghatározzam vonzódásom tárgyát, azaz tisztábban lássak a szexualitásomat illetően.
Egy egyetemi kollégiumi alkalom hozott egy igen intenzív élményt. Mint az ilyen korú fiatalok, mi is ugrattuk egymást. Az egyik haverom egyszer csak felhúzta a pólóját és úgy tett, mintha felajánlaná megnyalásra a mellbimbóját. Gondoltam velem nem szúrsz ki, és belementem a játékba és úgy csináltam, mintha valóban meg akarnám azt nyalni. Az a hányinger, ami akkor tört rám, egyértelművé tette, hogy sosem fogok a férfiakhoz vonzódni szexuálisan.
Tehát a női test szinte minden formáját szeretem,- azt vallom, ha egy nő odafigyel magára, ápolt és kellően magabiztos, akkor az nem csak szép, hanem kívánatos is. A férfi test egyáltalán nem vonz. Ha egy női testen farok is van, azt izgatónak találom, de hogy éles helyzetben mi lenne, azt nem tudnám megmondani.
Az első feleségem egy katolikus nevelést kapott sportos testalkatú lány volt, aki két évvel volt fiatalabb, mint én. Nem árultam zsákbamacskát és viszonylag hamar elmondtam neki, hogy szoktam magamat análisan kényeztetni. Neki ez először furcsa volt, de úgy gondolta, hogy el tudja fogadni. Még egyszer azzal is megpróbálkoztunk, hogy a dildókat ő használja rajtam. Az egésznek furcsa hangulata volt és nem is csináltuk többet.
Valószínűleg a neveltetése miatt, de az együttléteink abban merültek ki egy idő után, hogy először orálisan kielégítettem, majd misszionárius pózban, vagy nagyon ritkán kutya pózban én is eljutottam a csúcsra. Lassan-lassan teljesen a net irányába fordultam, hogy a fantáziámat kiélhessem valahogy. Akkor borult ki a bili először, amikor a gépen megtalálta Denise Milani egy fotósorozatát. Nem tudom. ki hogyan van vele, de nézetem szerint, ha egy férfi rá azt mondja, hogy nem csinos a nő, az hazudik. Még azt érdemes tudni a hölgyről, hogy inkább erotikus képei találhatók a neten, mint pornó. Na mindegy, a lényeg az, hogy egyre jobban feszülő kapcsolatunkon ez nem segített, az pedig, hogy tudta némelyik shemale látványára is haptákba vágom magam elegendő érv volt arra, hogy a kapcsolatunk azért romlik egyfolytában, mert én egy perverz állat vagyok. A lényeg, hogy válás lett a dologból, de a számomra fontos tapasztalatot is hozott. A szex talán nem a legfontosabb a házasságban, de ha az nem kielégítő mindkét félnek, akkor az egésznek lőttek.
Ezzel a tapasztalattal mentem neki újra a párkeresésnek, ahol találkoztam Josy-val, azaz Josephine-nel.
A megismerkedésünk története jelen sztori szempontjából érdektelen, kivéve talán a 3-ik vagy 4-ik beszélgetésünk, ahol már eljutottunk a szexuális preferenciákhoz is. Mivel nem akartam megégetni magam, a fent leírtak lényegét elmondtam neki, aki nem, hogy nem hagyott faképnél, de még örült is.
Mint elmondta, ő is hasonlóan járt párkapcsolat terén, viszont az ő esetében a biszexualitása volt a gond. Mint mondta, elsősorban a férfiakat kedveli, szerelmes is csak férfiba volt, de a női testet is megkívánja. Ezt a vágyát az anyukájával szokta kiélni. Ekkor igencsak furcsa képet vághattam, mert gyorsan hozzátette, hogy nincs szó vérfertőző kapcsolatról, hisz Donna, a mamája, nem a vér szerinti anyja. Az édesanyja meghalt, mikor ő tinédzser volt és az édesapja újraházasodott. Egy Josynál mindössze 10 évvel idősebb nőt vett el. Josy egyébként a találkozásunkkor 25 éves volt és ezek szerint Donna 35. Mivel nemrég az édesapja is meghalt, köztük Donnával pedig tényleg szinte anya-lánya kapcsolat alakult ki, együtt maradtak az örökölt házban. A szeretői viszony csak idővel jött és valójában próbálják titokban tartani, azaz hivatalosan én sem tudhatok róla.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.72 pont (64 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Bizse42 2019. 01. 24. csütörtök 19:23
Nagyon izgató és érdekes, ahogyan a visszatérő "#10 zsuzsika" is megállapította! Én jobban kíváncsi vagyok a folytatásra, mert imádom a "hátsó kaput" és talán olvashatok egy "szendvics" kialakulását is, ami nekem a CSÚCSOT jelenti.
#10 zsuzsika 2019. 01. 24. csütörtök 09:38
Nagyon érdekes.
#9 jociy 2018. 07. 21. szombat 00:38
Nem kezdődik rosszul...
#8 vakon54 2018. 04. 21. szombat 13:00
Ez érdekes.
#7 zoltan611230 2018. 04. 20. péntek 04:32
Jól kezdődik a sorozat.
#6 sunyilo 2018. 04. 19. csütörtök 18:29
Izgalmas, várom, mi sül ki belőle...
#5 feherfabia 2018. 04. 19. csütörtök 18:11
Hát ez nagyon èrdekes volt!
#4 listike 2018. 04. 19. csütörtök 10:54
Nagyon jó kezdés, várom a folytatást.
#3 cscsu50 2018. 04. 19. csütörtök 08:18
remeknek igérkezik
#2 A57L 2018. 04. 19. csütörtök 05:27
Jó sorozatnak igérkezik.
#1 Törté-Net 2018. 04. 19. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?