A+ A-

Segítség, elraboltak!

Neszeket hallottam. Mintha valakik a zárral babrálnak. Gyorsan felkaptam a selyemköntösöm. Leszaladtam az emeletről, felkapcsoltam a lámpát. A hang abbamaradt, de minden bátorságomat összeszedve kinyitottam a bejárati ajtót és körülkémleltem az éjszakai sötétségben. Visszazártam az ajtót, mikor valaki a szájamra tapasztotta a kezét és hátulról magához ölelt. Önkéntelenül is halk sikkantás bugyogott fel a torkomból. Szám, ami soha nem állt be, most elnémult. Szememmel pásztázni keztem a körülöttem lévő dolgokat.
- Kislány, most nyisd ki az ajtót. - motyogta a hajamba a férfi, aki tartott. Hangja halk és bársonyos volt, de annál több tekintély volt benne. Kicsit elméláztam, de a figyelmeztető morgásra előkaptam a kulcsom. Remegő kezekkel beillesztettem a zárba. Nem illett bele. A férfi kesernyésen felnevetett.
- Ne játszd nekem a hülyét kislány, különben felpofozlak! - fenyegetésből akrata mondani, de nekem csillogott a szemem. Gyorsan megnéztem, hol van a katicás kulcs és kinyitottam vele az ajtót. A férfi egy maszkot tett az arcomra ahogy kiléptem a teraszra. Kezemet hátul összekötötte, közben erősen szorította a vállam. Nem mintha védekeztem volna, de gondoltam rá. Letaszigált a lépcsőről de gyengéd volt közben. Jól ismertem az utat, már négy éve itt lakom. Csak a törpében estem el majdnem, mert rossz helyre tettem minap. Hallottam valami kattanást, aztán bemásztam az autóba. Valaki felémhajolt, megtapogatta a melleim.
- Vegye le rólam a mocskos kezét, buzi! - kiáltottam egyre kétségbeesetten. Az első férfi rátette a vállamra a kezét, majd szorosan magához húzott.
- Enyém. - ennyit mondott, de a többiek máris visszafogottabbak lettek. Kivéve egyet, aki odahajolt hozzám a büdös pofájával. A lehelletéből gondolva vigyorra húzta a száját.
- Csinibaba. Még ha az arcát is láthatnák. - itt susogva megállt. Óvatosan a hajamhoz érintette a kezét. - Szép kis ribancot fogtál ki, Josh. Ez meg az előző kettő is szép alak.
Hárman vagyunk áldozatok? Hirtelen elöntött a félelem. Josh levette rólem a maszkot, szemembe vakított a napfény. Ösztönösen hátrasimítottam a vállammal a hajam és a szemem összehúztam.
- Boldogulj, babám. - lehelte a fülembe, majd egy apró puszit adott a számra. Tiltakoztam volna, ha nem önt el a mámor. Elpirult arcomat látva Josh nevetett. Adott még egy puszit az orromra, majd megkért, hogy másszak hátra a lányokhoz. Kicsit fájdalmas volt az a fél méter összekötött kezemmel. Hátul két lány ült. Mind a kettő gyönyörű, nagy mellű, de viszonylag félénk fajta volt. Az utóbbit akkor tudtam meg róluk, amikor beszédbe elegyedtem velük. Eleinte ferdén néztek rám éles nyelvem miatt, de végül megbarátkoztak velem.
- Megérkeztünk, hahó, cicák! Ösztönösen a hang irányába fordultunk. A ronda, aki előbb a mellemhez ért, lesegítette a két lányt. - Gyere! - nyújtotta felém a kezét, de valaki félrelökte. Josh volt az.
- Gyere kicsim. - óvatosan leemelt a csomagtartóból. Ott, mindenki szeme láttára lesmárolt. Nyelvem végigsimította az ajkát, majd az övéhez tapadt. Forrón csókolt, nyelvét egyre beljeb tolta a számba. Dobolt a vér a fülemben, de nagyon élveztem. Elismerő fütty, gyér taps jött a közönségtől. Fülig pirulva, de boldogan nyitottam ki a szemem. Egyenesen Josh mélykék szemébe néztem. Rögtön belezúgtam. Kézenfogott, én szorosan hozzásimultam. Valahova egy házba bementünk. Leültettek minket egy székre, hozzákötötték a másik két lányt, de engem szorosan Josh fogott. Itt az ideje a kihallgatásra. Szájam vigyorra húzódott, mire újra megcsókolt. Ez már szokásos volt. Finom puszi, aztán egy kis nyelves dolog, majd belenéz a szemembe.
- Mi a nevetek? - kérdezte a pofás fickó kicsit úgy, mintha hülyéknek magyarázna. Josh felhorkant, majd újra átölelt. A szobában kiégett a lámpa. Elég viccesnek tűnne számomra ez, de mivel rablók vesznek körül, és egy idegen házban vagyok, idegesen szűröm ki a fogam között a levegőt.
- Én Tifanny Croavorter vagyok. 18 éves. - hallottam az elkínzott hangját a szőke csajnak. Valahol felborult egy szék, de a lány nem sikított. Gondoltam, hogy már korábban felállt.
- Az én nevem pedig Heni Dreas, én 19 vagyok. - ő mintha élvezettel beszélt volna. Kissé félénk hangját most felemelte, hajának susogásából megállapítottam, hogy felállt. Újra csattant egy szék.
- És a tied, kicsim? - kérdezte aranyosan a fülembe sutyorászva Josh. Felemeltem a fejemet, éreztem, hogy a szemem dacosan villog.
- A nevem Na'amah Clovy. Én is 19 vagyok. - felelem és felállok. A szék nem csattan sehol.
Valaki a hajamba nyúl, de Josh ellöki az illető kezét. Sziszegést hallok a hátam mögül.
- És most mond az igazat, kislány. - vihog fel az egyik ember. Josh leszólja a fejét egy "nem merj így beszélni vele"-vel, de azok pisszegnek tovább. Lehorgasztom a fejemet és kibököm az igazat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.08 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon54
2018. 04. 21. szombat 13:11
Nagyonjó írás. Válaszolok rá!
#4 cscsu50
2018. 04. 21. szombat 08:14
türhető Válaszolok rá!
#3 feherfabia
2018. 04. 20. péntek 06:05
Nekem nem jött be! Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 04. 20. péntek 05:40
Perverz,de remek történet. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 04. 20. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!