A+ A-

Pannus gyere vissza

- Pannus gyere vissza kérlek! – kiáltott utánam Zsolti. Én mégis fogtam, magamra rántottam a kabátom és kiviharzottam a lakásból. Nem volt más rajtam csak egy vékony póló (még melltartó se), egy sort és egy papucs. De úgy éreztem ki kell szellőztetnem a fejem vagy nagyon rossz vége lesz a dolgoknak. Ezért hát eljöttem. Se telefon, se iratok, semmi. Nem akarok tudni a világról, mert ő sem akar tudni rólam.
- Mégis mi a fenét gondol magáról, hogy én mindig mindent megbocsájtok neki? De komolyan, elegem van. Amióta együtt vagyunk, csak tűrök tőle. Tűröm, hogy nőkkel flörtöl, nem kis mértékben. Tűröm, hogy találkozgat is velük, és isten tudja mit csinálnak. Persze, azt mondja, hogy szeret, azt mondja, hogy sose csalt vagy csalna meg. És egy részem hisz is neki, de akkor is pasi és olyan dolgokat tett, és bántott meg, amiket nem csinál egy olyan ember, aki szereti a másikat. Én az életem adnám az ő boldogságáért, mégis azt kapom tőle, hogy más nőktől kér erotikus képeket, más nőknek ír olyanokat, hogy dugná meg őket, hogy baszná meg a lucskos kis pinájukat. Szerintem rohadtul nem ezt érdemlem és nem is hagyom magam többet. Végeztem vele. Ha hazamentem, megmondom neki, hogy elköltözöm.
- Pannus? – hallottam meg egy ismerős hangot.
- Zsolt! – nem, nem a barátom, egy régi ismerős. Régen, még a barátom előtt úgy volt, hogy randizunk, de aztán valahogy nem lett belőle semmi. Pedig iszonyat dögös pasi!
- Mit keresel te itt? Minden rendben? Olyan feldúltnak tűnsz.
- Hát az is vagyok! – és elkezdtem neki mesélni mi miatt morogtam, és miért vagyok ilyen szerelésben, ilyen későn az utcán.
- Gyere, hazakísérlek.
- Nem megyek haza! Többet nem!
- Ne csináld, nem ez a megoldás.
- De nekem ez!
- Meg fogod bánni később, mert te nem ilyen vagy.
- De most nem bánom.
- Akkor legalább gyere haza velem, ne mászkálj itt kint ilyenkor egyedül.
Mutatta nekem az utat, közben hosszan beszélgettünk, mi minden történt kettőnkkel.
- Nyilván ezt érdemlem, ha ezt kapom tőle – mondtam neki a lépcsőházban. Elmeséltem neki, hogy mennyi csajjal van kapcsolata, akik csak „haverok”. Hát köszi. Ez rohadtul nem oké, hogy csajokkal haverkodik és ilyen bensőségesen teszi. Azért teszi, mert akar tőlük valamit, ez már csak ilyen.
- Dehogy érdemled ezt. Csak ő nem értékel.
- Talán nincs is mit.
- Ez nem igaz! – csattant fel, kicsit túl hangosan. – Gyere inkább vacsorázzunk meg, aztán berakok egy filmet, és alszol egy jót, oké?
- Oké. – kicsit féltem tőle mi fog történni kettőnk között, mert régebben is nagyon rám volt kattanva, mindig mondta, hogy a vörös haj és a szemüveg nagyon nagy zsánerei. De úgy voltam vele lesz ami lesz, jól érzem magam. Sosem voltam az a fajta nő, aki megcsalná a párját, de úgy érzem már nincs párom, így nincs kit megcsaljak.
- És mit nézzünk? – kérdezte tőlem.
- Jó lesz ami a tv-ben megy. – bekapcsoltuk, épp az Utazás a Föld középpontja felé című film ment. Azon legalább jót tudok aludni.
- Mit kérsz enni?
- Nekem teljesen mindegy – mondtam neki. – Bármi jó lesz, úgysem vagyok igazán éhes.
- Akkor ne csináljak semmit?
- Hagyd csak, egyél ha éhes vagy, de én nem kérek.
- Akkor én sem eszek. Inkább leülök veled filmet nézni.
- Rendben.
Ahogy lehuppant mellém, elkezdett bizseregni valami bennem odalent. Rég nem nyúltak hozzám már úgy, a barátom többnyire csak megdugott és otthagyott. Mindig magamnak kellett befejeznem a dolgokat. Kis idő elteltével elbóbiskoltam és arra ébredtem, hogy a combom simogatja. Nem tudom azért csinálta-e mert tudta, hogy alszom vagy azért, mert nem tudta és kezdeményezni akart, de nem is érdekelt. Kurva jól esett. Nőnek éreztem magam. Olyan kívánatos nőnek, aki kell a pasinak, és csak ő kell semmi más.
- Nagyon jól csinálod – súgtam rekedt hangon.
- Picsába! Ébren vagy? Ne haragudj, én csak…
- Semmi baj, minden rendben. Nem történt semmi, csak simogattál.
- Nem kellett volna ezt tennem. Elmegyek zuhanyozni. – azzal a lendülettel felállt és már ott sem volt, de azt még elkaptam a pillantásommal, hogy valami nagyon elképesztő dolog történt a nadrágjában.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.37 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 listike 2018. 04. 17. kedd 07:30
Hatalmas marhaság.
#5 veteran 2018. 04. 17. kedd 07:27
Kis ártatlan csaj.
#4 gyuri0926 2018. 04. 17. kedd 07:04
hogy az arcomra és a számba élvezhessen

2 farkú volt
#3 feherfabia 2018. 04. 17. kedd 06:21
Nagyon befejezetlen!
#2 A57L 2018. 04. 17. kedd 05:06
Egy jó élvezet és ennyi.
#1 Törté-Net 2018. 04. 17. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?