A+ A-

Krisztina

Krisztina a fellegekben járt a boldogságtól. Úgy érezte, hogy az elmúlt két hét volt élete 17 évének legboldogabb időszaka. Felhőtlen öröme forrását Péternek hívták. Ismeretségük már korábban elkezdődött, abban a kisboltban ahol Krisztina dolgozott és oda is korlátozódott csupán, mivel Péter ott vásárolt hetente kétszer-háromszor.
Mindig volt egy mosolya és néhány kedves szava amikor betért, de ennyiben ki is merült figyelme Krisztina iránt. A lánynak nagyon tetszett a legalább hat évvel idősebb férfi, de nem mert kezdeményezni, az nem az ő stílusa. Eddigi kevés kapcsolata mindig úgy indult, hogy meghódította őt az aktuális partnere. Visszahúzódó, önbizalom hiányos természete miatt nem is tudta igazán, hogyan keltse fel egy fiú érdeklődését. Három komoly barátja volt eddig, az utolsó éppen fél éve hagyta el. Vele jutott a legtovább az ágyban, a szüzességét is ennek a fiúnak adta, de ő rá két hétre már egy másik lánynak tette a szépet.
Kriszti, noha csinos lány volt, a szex terén nem volt túl sok tapasztalata. Ez is megfordult a fejében, amikor Péter egy szokásos vásárlás alkalmával váratlanul randizni hívta. Meglepődésében meg sem tudott szólalni, csak hebegett-habogott, de végül sikerült egy időpontot és helyszínt lebeszélni.
Egész nap izgatottan várta az esti randevút, csinosan felöltözött és tíz perc késéssel érkezett a megbeszélt helyre, egy elegáns belvárosi étterembe. Kellemes estét töltöttek együtt, Péter nagyon jó társaságnak bizonyult. Beszélgetésük során pár dolgot megtudott a róla. Többek között, hogy jól menő vállalkozása van, egyedül él egy kertvárosi házban és nagyon szeretne családot alapítani. A randevú után hazavitte a sportautóján, és a búcsúzkodásnál sem volt tolakodó. Megbeszélték a következő találkozót és puszival elköszönt. Tetszett a lánynak, hogy nem volt az a szemtelen nyomulós stílusa.
Két héten keresztül majdnem minden nap találkoztak. Voltak moziban, színházban, koncerten, közel kerültek egymáshoz, de a csóknál tovább nem jutottak, bár Krisztina már benne lett volna egy kis intim együttlétben is.
A következő napi programról nem tudott a lány semmit. „Meglepetés lesz” mondta neki Péter. Annyit kért csak tőle, hogy kihívóbban öltözzön fel, mint ahogy szokott és péntek délután ötre legyen készen, mert megy érte. Kriszti délelőtt beszólt a boltba, hogy pár napig nem lesz elérhető, majd vásárolt pár dolgot, ebéd után pedig már elkezdett készülődni. Délután ötre lement a ház elé, egy hosszabb kabátot szégyenlősen összefogva magán. Alatta fekete szexis csipke melltartó, amit éppen kitöltöttek nem nagy, de formás mellei. Egy számmal kisebb feszes vörös blúz, kigombolva addig, hogy kivillanjon a melltartó. Rövid fekete szoknya, ami éppen eltakarta a fekete csipke tangát, de teljesen látni engedte a szintén fekete csipke harisnyatartót és combfixet. Lábán egy térdig érő magas sarkú fekete (mi más) lakk csizmát viselt.
Készülődés közben többször meggondolta magát és átöltözött, de végül csak felvette ezt a provokatív kollekciót. Úgy érezte magát ebben a ruhában, mint egy utcalány. Szégyenkezéssel kevert izgalommal várta a barátját, aki két hét alatt teljesen elcsavarta a fejét. Eldöntötte, hogy ma este odaadja magát a férfinak. Neki ez lesz a meglepetése.
Péter pontosan futott be csillogó sportautóján. Hosszú csókkal köszöntötték egymást. Péter arca elégedettségét fejezte ki amikor egy kis bepillantást nyert a lány kabátja alá.
- Merre megyünk ma este? – kíváncsiskodott Kriszta indulás után.
- Majd meglátod, nagyon kellemes helyre – és elterelte a lány figyelmét az út végső céljáról.
Beszélt és beszéltette folyamatosan, így a lánynak fel sem tűnt, hogy már az országúton hajtanak.
Amikor egyre gyérült a forgalom, kis aggodalommal nézett körül, hogy merre járnak.
- Ugye nem tévedtünk el?
- Nyugodj meg, tudom, hogy merre járunk. Van egy kis házikóm erre, ahova vissza tudok vonulni, ha ki akarok kapcsolódni. Még nem hoztam ide senkit eddig, de veled szeretném megosztani. Biztos tetszeni fog, csak mi leszünk ott kettesben. A legközelebbi ház is legalább négy kilométerre van. Nem zavar majd senki.
- És ezért kellett felöltöznöm ilyen kihívóan?
- Különleges este, különleges lány, különleges ruha. - mosolygott titokzatosan.
Nem értette igazán de a kedves hangtól kicsit megnyugodott és megfogta Péter sebváltón pihenő kezét.
Ráfordultak egy erdei útra, és tíz percnyi zötykölődés után a fényszórók egy takaros kis erdei házat világítottak meg.
- Megérkeztünk – állította le a motort Péter és a hátsó ülésről előrevett egy kosarat, amiben étel és két üveg bor volt.
Bementek a házba, ahol kellemes meleg fogadta őket.
- Még délelőtt elszaladtam befűteni és rendet rakni – magyarázkodott a férfi.
- Nagyon szép ház. És tényleg engem hoztál ide elsőnek? – olvadozott Krisztina.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.09 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 BalGa 2018. 08. 23. csütörtök 07:35
„ez csak egy írás”?

Ez az oldal erotikus történeteket tartalmaz.
A „szexuális erőszak”-ban a „szexuális” szó egy jelző, az „erőszak” az állítmány.
Ez az írás egy(?) „szexuális erőszak” leírása.

NEM KÉREK ilyet!
#9 Ickx 2018. 04. 21. szombat 17:06
Bbbrrrooáff... undormány.
#8 cscsu50 2018. 04. 20. péntek 05:39
nem kéne folytatni
#7 sunyilo 2018. 04. 18. szerda 21:40
Ki ír ilyent? Valószínűleg olyan szörnyeteg, aki megtenné szívesen, de fél, hogy lebukik, és a börtönben neki kell felvennie a folyton leeső szappant...
#6 vakon54 2018. 04. 18. szerda 12:53
De kedves hozzászóllók ez csak egy írás. Szeríntem nyugottan folytazsd.
#5 sztbali 2018. 04. 18. szerda 09:33
Ezt NEM kell folytatni.
#4 A57L 2018. 04. 18. szerda 04:34
Szegény kislány.
#3 joozsi 2018. 04. 18. szerda 03:59
Remélem, nem folytatod.
#2 Pavlov 2018. 04. 18. szerda 01:04
Borzasztó.
#1 Törté-Net 2018. 04. 18. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?