A+ A-

Az én kis szeretőm 6. rész

Később haza jött a lányom, de mivel ő is evett már és mi is, így megállapodtunk egy késői ebédben. A nap többi részében, míg főt a kaja pakoltam kicsit rendezkedtem, míg a gyerekek a szobáikban voltak és szórakoztak.
Aztán mikor elkészültem, szóltam nekik és leültünk együtt az asztalhoz enni. A lányom sugárzó arccal és boldogan mesélt az ott alvós buliról, ahol nagyon jól érezte magát. Csendben hallgattam, amit mesélt, de a gondolataim már megint a fiammal való szexen jártak. Átnéztem rá, ő csendben ette az ebédjét, és igyekezett úgy tenni és csinálni mintha semmi sem változott volna. Pedig mekkora változások történtek ebben a pár órában. Ahogy néztem azon kaptam magam, hogy már megint a farkára gondolok, és vele való szexen jár az eszem. Egy szörnyeteget szabadítottam a fiamra gondoltam magamra, kicsit rosszallóan. Gyorsan megráztam magam és igyekezetem a lányom felé is érdeklődést tanúsítani, de bármennyire is figyeltem rá mindig azon kaptam magam, hogy a gondolataim vissza – visszatérnek a fiamra. És amikor már azt hittem, hogy sikerült kivernem a fejemből, akkor meg azon kaptam magam, hogy a lábammal az asztal lábát simogatom, úgy mintha csak a fiam farka lenne, és már egészen át is nedvesedett a bugyim alattam.
Ekkor adtam fel a harcot magammal, és átnyúlva az asztal alatt elkezdtem simogatni a farkincáját az egyik lábammal. Óvatosan kezdtem neki, hátha a lányom észre vesz valamit, ám ő nagyon bele volt feledkezve a mesélésbe, és észre se vett az egészből semmit. Ezután már felbátorodtam és a simogatásból masszírozásra váltottam. Persze végig féltem, hogy lebukunk, de ez csak fokozta az izgalmamat, és egyre jobban dolgoztam a farkán az asztal alatt. Tetszett neki, mert éreztem, hogy egyre jobban keményedik a farka a gatyájában, így kicsit felbátorodva megpróbáltam kiszabadítani „Villy-t”. Ám ez nem ment olyan könnyen, mint ahogy én gondoltam, ezért finoman átpillantottam és finoman jeleztem neki, hogy segítsen nekem egy kicsit. Mire épp hogy észrevehetően megrázta a fejét. Láttam, rajta hogy nagyon izgul, ezért kicsit nyomatékosítottam a kérésemen az asztal alatt, mire megadta magát és óvatosan kigombolta a nadrágját, és elővette a már kemény farkát. Beleborzongtam, ahogy lábammal megérintettem azt a forró meredező hímtagját. nagyon élveztem a dolgot, miközben ő egy kisebb szívrohammal küzdött az asztal túloldalán. A lányom tovább mesélt, szerencsére aktív buli volt, és sok mesélni valója akadt, úgyhogy hosszan élvezhettem az asztal alatt a fiam farkát.
Közben elfogyott az ebéd, és én felálltam, hogy hozzak egy üveg vörösbort hármunknak. Szegénykém majdnem összeesett, amikor hirtelen felálltam az asztaltól. Alig tudta elrejteni az asztal alatt az álló fütyijét, de azért sikerült neki. Mikor visszatértem öntöttem mindünknek egy pohárral majd kényelembe helyeztem magam. A gyerekek követték a példám és ők is kényelmesen hátradőltek a székeikben. Így már sokkal könnyebb dolgom volt az asztal alatt, hiszen így már mindkét lábammal tudtam kényeztetni az én kicsi fiam nagyra nőt, hímtagját.
Ekkor már szegényemről dőlt a víz és nagyon küzdött, és éreztem, rajta hogy közel lehet a véghez, miközben a húga folyamatosan mesélt az élményeiről. Éreztem, hogy nem kéne neki sok, és elélvezne, de valami miatt nem tudott. Ám ekkor az élet ismét a segítségemre sietett. A lányom is észrevette, hogy dől róla a víz, és megkérdezte, hogy miért nem veti le a ruháit, ha melege van. Majd azzal a lendülettel le is vette magáról a ruháit. Most örültem csak igazán, hogy nyitottságra neveltem őket ide haza, mert így semmi furcsa nem volt abban, hogy meztelenkedünk a lakásban. Mosolyogva követtem a lányom példáját, és a felsőm és a melltartóm én is levettem, de a bugyit és a szoknyát, magamon hagytam. Végül a fiam is követte a példánkat és ő is levetkőzött. Tény hogy a sok főzéstől és a nyári melegtől pokoli meleg volt a panellakásunkban, amit mindig utáltam, de ez most épp kapóra is jött. Miután így visszaültük az asztalhoz, a lányom tovább mesélt, én pedig gyorsan folytattam amit nem is olyan rég elkezdtem. Persze újra kellett kezdenem, de hamar sikerült magam utolérni, és pár pillanat múlva már újra kemény volt a farka. Láttam, hogy nagyon élvezi, de csakúgy, mint korábban most se tud valamiért elélvezni.
Aztán eszembe jutott egy ötlet. Lassan észrevétlenül letoltam a bugyim a térdemig, majd ügyesen az egyik lábam ujjával megfogva letoltam egészen az álló farkáig, majd ott egy ügyes lábcserével kibújtam belőle. Mozdulni se mert annyira, izgult szegénykém, miközben én az asztal alatt a lábammal ügyesen ráhúztam a bugyim a farkára. Majd úgy kezdtem neki tovább verni a farkát. Éreztem a lábaimmal hogy ez nagyon tetszett neki, mert most sokkal keményebb volt, mint addig. Láttam, rajta hogy nagyon küzd és próbálja tartani magát, de éreztem, hogy minden mozgásommal, amit a talpaimmal végzek a farkán, egyre közelebb kerül az elkerülhetetlenhez.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.42 pont (71 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 deajk2008 2018. 12. 30. vasárnap 11:20
Királyul lett megírva... 10p
#12 cscsu50 2018. 05. 23. szerda 10:49
nagyon erőltetett
#11 feherfabia 2018. 05. 23. szerda 05:43
Nagyon jó írás!
#10 paper942 2018. 05. 22. kedd 17:06
Nem tudom! Azt hiszem egy kicsit "sok"! Fiatal koromban én is nagyon tudtam, de azért nem egészen egy nap alatt 5x-6x élvezni sok! Állhat a farkam, de (legalább is nekem) nem tudtam vastag sugárban spriccelni!
Ettől még jó, de.......
#9 LehRi-boy 2018. 05. 22. kedd 14:28
Remek! Folytatsd!
#8 vakon54 2018. 05. 22. kedd 13:03
Nagyonjó.
#7 zsuzsika 2018. 05. 22. kedd 10:50
Ez már erőltetett.
#6 listike 2018. 05. 22. kedd 07:40
Hatalmas valótlanság.
#5 Andreas6 2018. 05. 22. kedd 06:41
Nekem nem tetszett. Tele van hibával, és erőltetett, nem is kissé.
#4 veteran 2018. 05. 22. kedd 05:06
Jó,de kissé erőltetett.
#3 A57L 2018. 05. 22. kedd 04:07
A biztos,hogy jó,de nem igazi.
#2 zoltan611230 2018. 05. 22. kedd 02:17
Imádtam,nagyon jó.
#1 Törté-Net 2018. 05. 22. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?