A+ A-

Hihetetlen történetem 3. rész

Második találkozásunk
A második alkalommal a barlangfürdő előtt beszéltünk meg találkozót. Nem hétvégén történt, hanem egy hétköznap délelőtt, mert csak akkor tudtad szabaddá tenni magad. Szép tavaszias idő volt, bár kissé hűvös és szeles, de mégis ez a fuvallat érezhetően meleg áramlatot hozott magával. Nem kellet sokáig várnom rád, mert szinte pontosan a megbeszélt időben érkeztél. Egy könnyed baráti ölelés után már indultunk is befelé.
A strandon kevesen voltak, aminek örültünk is, mert egyikünk sem vágyott a tömegre. Nem beszélgettünk útközben csak lendületesen vettük az irányt az öltözők felé. Az öltözőben kissé szégyenlősen, kissé távolságtartóan öltöztünk át, annak ellenére, ami az első találkozás alkalmával történt. Lopva figyeltem, amikor átvetted a fürdőnadrágodat. Azonnal az elmúlt találkozásunk emlékei jutottak az eszembe. De te szinte rám sem hederítettél. Szótlanul indultunk a medencék irányába. Gondterheltnek látszottál, ezért nem is akartam nagyon jópofáskodni sem, de kíváncsiskodni sem. Úgy gondoltam, majd elmondod, ha olyan dolog. „Kinti vagy benti medencékhez szeretnél menni?” – kérdeztem. "Bentre" - mondtad szűkszavúan és sebes léptekkel már kanyarodtál is az irányába, lépést tartani is nehéz volt veled. Kezdtem úgy érezni, hogy talán nem is volt olyan jó ötlet ez az egész találkozósdi, pláne nem itt a barlangfürdőben. Rengeteget agyaltam az első találkozásunkkor történteken, hiszen te is tudod jól, azelőtt sohasem volt ilyen kapcsolatom. Nem mondhatom, hogy nem volt jó, ami történt, mert az hazugság lenne. Sohasem éreztem olyan izgalmat, mint akkor, ott veled. És olyan dolgokat tettem, amit addig el sem tudtam képzelni, hogy megtennék egy fiúval. De valahol mélyen, a lelkem leges-legmélyén még mindig éreztem az ellenállást és egy kissé furdalt is a lelkiismeret.
Közben megérkeztünk a barlangnak ahhoz a medencéjéhez, melynek a plafonján apró csillagok százai világítanak. A szememnek szoknia kellett a sötétet. A kör alakú terem közepén egy kősziklasziget állt, melyet körkörösen padszerű ülőalkalmatossággal láttak el. A bejárattal szemközti szigetet megkerülve, annak háta mögé mentünk és akkor váratlan dolog történt. Amilyen tempósan, sietve, loholtunk a medence felé, ugyanazzal a vehemenciával a két vállamnál fogva a hátamat nekinyomtad a kőépítménynek és szinte ugyanazzal a mozdulattal húztad le rólam a fürdőnadrágot. Még szóhoz sem juthattam máris a szádban éreztem a meglepetéstől ernyedt farkam. Te guggolva, szádban a farkammal, két kezeddel a mellemen, én elkerekedett szemekkel nekidőlve a kőfalnak. Ismét szürrealisztikus eseménynek lettem szereplője. A hímtagom kezdett életre kelni, köszönhetően a játékos technikádnak. Szinte nyögve mondtam: - "Azt hittem, hogy haragszol rám" - "Dehogyis te bolond, alig vártam ezt a pillanatot a múltkori találkozásunk óta. Tudod hányszor recskáztam azóta?" - mondtad és tovább folytattad, amit elkezdtél. "Ez igaz" - gondoltam, hiszen bevallom én is megtettem, mert a történtek mégiscsak hatottak rám. Közben a farkam kezdte elérni a megfelelő keménységet, amit te nem is hagytál lankadni. A nyelved a makkommal játszott, amíg az egyik kezeddel a zacsimat tartottad, addig a másik kezed ütemesen járt fel-le. A farkam kemény lett és megindult a folyósodásom is. A nyelveddel hol a farkam lukát nyalogattad, hol a makk alatti részt. A kézimunka már csak hab volt a tortán. Én csak álltam a kőfalnak támaszkodva, kezeimmel a falat markolászva, miközben a csillagokat bámultam a plafonon, pedig a szemem zárva volt. A testem megfeszült, a farkam kőkemény lett és nem hagytad abba. Nem tudom mi izgatott fel jobban, az hogy ez egy publikus helyen történik velem vagy inkább a vallomás hatása, de nagyon gyorsan eljutottam a csúcspont közelébe, amikor váratlanul abbahagytad, amit csináltál és mondtad, hogy jön valaki. Ez tette fel a pontot az i-re. Ebben a pillanatban élveztem el. A testemből óriás tejlávaként tört fel az elmúlt két, de az is lehet, hogy csak egy perc sűrítménye, a hirtelen jött szex, a vallomás, és a most meglátnak izgalma. Iszonyatosan meglepődtél, ahogy lespricceltelek. Egy pillanatnyi hezitálás után mindketten a víz alá buktunk, te megmosni magad, én pedig a fürdőgatyámat felrángatni magamra.
Egy fiúkból és lányokból álló csapat érkezett a medencébe a kijárat felől és mi bár takarásban voltunk, szerintem az utómunkálatokból tisztán levehető volt, hogy valami olyan történhetett, amiben megzavartak. Nem különösebben érdekelte egyikünket sem, csak röhögtünk hangosan. És még hangosabban, amikor megláttuk, hogy mi úszkál körülöttünk a vízen. A mi szemünk már tudta a sötétet, de az övék még nem, ezért gyorsan úgy döntöttünk, hogy elhagyjuk a süllyedő hajót és a törmelékekkel teli medencét. Röhögve távoztunk, én kissé görnyedve is.
Felszabadultan, jó kedvűen telt el a további idő a barlangfürdőben. Időnként összekacsintottunk és röhögésben törtünk ki.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.44 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 cscsu50
2018. 05. 23. szerda 10:58
elmegy egynek Válaszolok rá!
#3 zsuzsika
2018. 05. 23. szerda 09:04
Öt pontos.. Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 05. 23. szerda 04:33
A műfajában,elég jó. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 05. 23. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!