A+ A-

Egy házasság titkai 2. rész

A házasságunk minden szempontból jobb lett a gyermekünk születése után 5-6 évvel. Feleségem igényét egy intenzívebb szexuális életre, egyre jobban ki tudtam elégíteni. Igaz, hogy ehhez hozzájárult az is, hogy néha bevontunk egy harmadikat, ami pedig engem izgatott nagyon. A féltékenység legkisebb csírája sem volt bennem, ahogyan láttam a csodaszép Nejemet, miközben egy másik férfi elégíti ki a vágyait. Mivel érzelmileg nem kötődött a férfihoz, aki a partnerünk volt, ezért egy idő múlva elkezdtünk újabb kalandokat keresni. Aztán a srácnak is komoly barátnője lett, és így egyszer csak megszakadt a kapcsolat. Kedvesem 30, én 35 évesen anyagilag is rendben, sok mindenben másképpen éltünk, és gondolkodtunk, mint nagyon fiatalon. Így egyre bátrabban kezdtünk el újabb tapasztalatok után nézni, és így egyre több új szexuális tapasztalatunk lett.
Egyszer Erika egy céges rendezvényükre volt hivatalos, ahová párt is lehetett vinni. Én elég jól ismertem az akkori kollégáit, több fiatal pályakezdő lány és srác, a főnöke pedig egy idősebb férfi volt, - olyan 55 körüli, - Ferencnek hívták. Kilencszemélyes kisbusszal mentünk ki egy vidéki helyszínre. A sofőrön kívül abban a buszban Erika és én, a főnök, és még néhány munkatársuk utazott. Nyár lévén nagyon könnyű, laza öltözék volt mindenkin. Az én gyönyörű Feleségem persze megint csodaszép volt, egy hófehér vállpántos mini ruhában, ami sejtetni engedett sok mindent, és egy magas sarkú elöl pántos fehér szandálban. Ahová mentünk vacsorázni, az egy kis tanya volt, olyan egy órányi utazásra. Kb. 20 fős vegyes társaság volt, főleg munkatársak, és kiemeltebb partnerek. A borkóstoló után nagyon jó vacsora, majd zene, ivászat, mulatozás, és minden ami a csövön kifér. Erika is elég jól elengedte magát, eléggé spiccesen táncolt, láttam, hogy néhányan szívesen a közelébe kerülnének. Volt, hogy tánc közben valaki csak úgy merő véletlenségből megsimítja a popsiját, vagy Ő nagyon szexin sugdolózik a táncpartnere fülébe. Azt tudtam már régóta, hogy a főnökének nagyon bejön, mert elmondott egy-két olyan dolgot nekem a Drágám, ami erre utalt. De ezen a bulin volt még egy fickó, aki Ferenc barátja volt, és láttam, hogy ő is gusztálja Erikát. Egyszer a főnöke mellém keveredett, és azt mondta:
- Ha nem ismernélek benneteket ennyire jól, akkor biztosan ráhajtanék a Feleségedre.
- Jól néz ki ugye? – válaszoltam
- De még mennyire. Mióta visszajött a szülési szabadságról, teljesen megváltozott. De hát házinyúlra nem lövünk. És téged is jól ismerlek, milyen lenne utána a szemedbe nézni.– mondta ő, és én láttam rajta, hogy már elég jól őszintére itta magát.
- Tényleg? Tudod Erika otthon sokat beszél rólad, hogy mennyire jó vezető vagy, meg a korodhoz képest milyen sportos és jó pasinak tart. – mondtam neki, hogy kicsit fölhúzzam.
- Piszokul jó nő a Feleséged. Jól karban van tartva. Mi a titka?
- Tudod, ebben sok munkám van, mert neki nagyon nagy az igénye. –válaszoltam.
- És, bírod rendesen?
- Miért, be tudnál segíteni? Szerintem az apja lehetnél. –mondtam neki.
- Ja, majdnem ilyen idős a lányom is, de azért biztosan nem vallanék szégyent. – dicsekedett.
- Jól van, majd beszélek Vele, és ha Erika is úgy gondolja, akkor behívunk a csapatba, hogy segítsél egy kicsit ki. – mondtam nevetve, viccelődően, de közben arra gondoltam, hogy miért ne?
Erikához mentem, és láttam, hogy a piától nagyon csillognak már a szemei. Kicsit elsétáltunk olyan távolságba, ahol kettesben tudunk lenni.
- Annyira jól érzem magam, nem baj? – kérdezte.
- Örülök neki, hogy jól vagy. – válaszoltam.
- Kicsit berúgtam, de hát előfordul. –mondta.
- A főnököddel beszélgettem az előbb, és azt mondta, hogy nagyon jól nézel ki, meg egyebeket is, de azt inkább most nem mondom el.
- Miért, rosszat mondott? – kérdezte.
- Nem, inkább malacságokat.
- Nocsak, elmesélte neked, hogyan kufircol a feleségével? – nevetett.
- Azt ecsetelte, hogy Veled hogyan kufircolna, ha lehetne neki. – mondtam.
- Hűha, ez komoly! És ezt neked így elmondta?
- Szerintem vagyunk már annyira piások, hogy ezt így elmondja.
- És te mit válaszoltál neki? – kérdezte.
- Azt, hogy megbeszélem Veled, és ha segítségre lesz szükségünk, akkor szólok neki. – mondtam.
- És lenne szükséged? – kérdezte.
- Miért, szerinted lenne?
- Hát én most nagyon szívesen csinálnék valamit. - mondta, és közben elkezdte a nadrágomon keresztül a farkamat simogatni.
Én már tudtam, hogy Ő most szexelni akar, és fog is. Ha nem velem, akkor mással. Magamhoz húztam, és elkezdtünk csókolózni. Közben lehúzta a cipzáramat, és letolta a nadrágomat. Majd letérdelt elém, és elővette a kőkemény farkamat. Nyelvével megnyalta a makkomat, majd lassan simogatta, és húzogatta az ágaskodó játékszert. Lassan a szájába vette, és elkezdett szopni. Elképesztően jól csinálta, a puha szájával csodás érzéseket váltott ki belőlem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.09 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 listike
2018. 05. 26. szombat 19:21
Nagyon undorító. Válaszolok rá!
#10 veteran
2018. 05. 25. péntek 16:09
Remélem folytatod. 10 pont Válaszolok rá!
#9 sipospista
2018. 05. 25. péntek 10:47
Jokis sztori Válaszolok rá!
#8 gyuri0926
2018. 05. 24. csütörtök 18:47
En is szeretem mas ferfi gecijet a nejembol kinyalni , ezert nem undorito ezaz iras nekem Válaszolok rá!
#7 vakon54
2018. 05. 24. csütörtök 12:31
Csunak igazavan. Válaszolok rá!
#6 zsuzsika
2018. 05. 24. csütörtök 09:17
Jó nagy lotyó a csaj. Válaszolok rá!
#5 cscsu50
2018. 05. 24. csütörtök 07:00
várom a folytatást. Válaszolok rá!
#4 Andreas6
2018. 05. 24. csütörtök 06:10
Kinyalni egy más férfi termékét a nőből? Eléggé undorító, legalábbis az én számomra. (A vénuszdombot pedig egybe és kis betűvel kell írni!) Válaszolok rá!
#3 A57L
2018. 05. 24. csütörtök 05:58
Szerintem is és várom a folytatást. Válaszolok rá!
#2 feherfabia
2018. 05. 24. csütörtök 05:57
Jól sikerült! Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 05. 24. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!