A+ A-

A buszon

Egy hosszú fárasztó munkanap után délután tartasz haza. Tél van, korán sötétedik és a borús bús hangulaton nem segít a délutáni forgalomban minimálisan araszoló forgalom, benne a busz ami éppen csak döcög s a buszon te, aki a tömött buszon nem hogy ülni állni is alig férsz el.
A sofőr szokás szerint spórol a benzinpénzzel, gondolod magadban s bár nem akarsz mégis a kimutatásokra gondolsz, áfára, adóra, kedvezményekre, juttatásokra amikor bent ragadták gondolataid az irodaasztal mellett hiába halad – halad? Jó vicc.... – épp hazafelé a tested. Tehát a buszsofőr éppen a benzinpénzen igyekszik spórolni... a fűtést ugyan nem meri lekapcsolni, még nyavalyognának az utasok, de a világítást azt igen is minimálisra veszi vissza, marad a biztonsági világítás, ami kinti szürkülettel párost alkotva épp csak halvány derengés a buszon... éppen ezen gondolkozol mikor feltűnik hogy már egy ideje áll egyhelyben a busz, áll méghozzá annyira amihez képest az előző döcögés egész száguldozásnak tűnik... A távolban sziréna hangját hozza valamit nyilván jéghideg szellő, a kocsisor áll, próbálsz előre tekinteni a szélvédőn át, de annyian vannak a buszon hogy a csuklóból nem látsz előre. Átfut az agyadon, hogy le kellene szállni s gyalog folytatni az utat, ám amint elnézed a busz mellett kavargó havat minden porcikádból elillan a gondolat. Második körben eszedbe jut a táskádban lapuló puhafedeles könyv, de a fények miatt ki sem alakul igazán benned a vágy az olvasásra, inkább idegen testektől megtartva mind nagyobbakat és nagyobbakat pislogsz ebben a bódító, levegőtlen, meleg sötétségben...
Az első gondolatod, hogy végre... mennyire hiányzott már hogy hozzád bújjon, hogy simogasson, hogy magadon érezd erős, érdes kezének érintését. Pont úgy simítja végig a kezével a fenekeden ahogy szereted, kissé meg-megmarkolva a vájatban végighúzva az ujját mélyebben nyomva. Csukott szemeddel élvezed, ahogy egyre jobban ráérez a formára, még kissé bele is nyomod a tenyerébe a feneked, elvégre régen volt már itthon egy olyan nyugodt pillanat hogy megkapd a magadét, ahogy mondani szoktad magadnak. Ő persze túl finom ahhoz, hogy így nevezze a dolgot, de nem baj... szépen vezetve majd ráérez mi jó neked, de most mintha bátrabb lenne a keze, erősebb, parancsolóbb mint szokott... végre... hátha most ráérez magától. Épp még egy kicsit feljebb emeled a feneked, hogy jobban a parjai közé csússzon a keze mikor ráébredsz hogy nem otthon vagy az ágyadban hanem egy tömött buszon a dugó közepén. Az első érzés, ami végigfut rajtad a pánik és a félelem elegye. Félelem, hiszen éppen egy vadidegen molesztálásának áldozata vagy, a másik a pánik, hiszen még mindig kéjesen mozgatod a feneked fel s alá a tenyerében. Megdermedve bámulsz a busz eleje felé, nem mersz megfordulni, épp csak szemeddel használod a perifériás látáshoz, de ŐT nem látod, bár úgy tűnik hogy senki másnak nem tűnt fel a játék csak nektek.
Amint azon gondolkozol hogy mi történik veled, érzed hogy egy második kéz megjelenik a testeden, ez a csípődre érkezik meg oldalról és te még mindig nem azon gondolkozol hogy sikíts, mindössze azon jár az agyad hogy a kezedben tartott kabát egyrészt eltakarja az idegen kezét, másrészt ez a mozdulat,hogy levetted a buszon tette lehetővé hogy szoknyában és blúzban legyél a buszon ne pedig a térd alá érő szövetkabátodban. A második kéz, nevezetesen a bal, a derekadról először fel-le mozgással a combodon csavarog, majd a csípőd vonalában előre kalandozik s horizontális mozgással a csípőd s a hasad közti utat teszi meg néhányszor, míg végül felbátorodva megáll a hasadon. A jobb kéz, amely eddig a feneked fedezte fel, most már egyértelműen markolássza azt és egy erőteljesebben húzza a vágatban az ujjait... csak néha jut eszedbe a fenekeden járó idegen kéz, hiszen újabb pánik kerít hatalmába s ítél a félelem újabb bénultságra, hiszen a bal kéz a szoknyád gombjához s zipzárjához tér vissza az oldaladra, azon egyetlen pillanatra megáll de mivel nem ütközik ellenállásba egyetlen határozott mozdulattal teljes útján végighúzza a hajót...
Érzed az arcodban a feltóduló vért, amivel egyforma sebességgel a bokádra csúszik a szoknyád. Állsz a buszon, a tömött buszon egy szál bugyiban és a finom harisnyában. Nézelődsz, ahogy a mozdulatlan fejed engedi, de senkit nem érdekel mi történik a buszon, azon kívül hogy felhangzik egy két „anyázás” meg „mikormegyünkmár” de úgy érzed mégis figyel rád akinek kell, hiszen a kezek újra megjelennek, ezúttal azonban mind a kettő a hátadon, a hátadon húzza csúsznak mind lejjebb, mikor is megakadnak a harisnyádban és már akadály nélkül, megállás nélkül, minden félelem nélkül húzza le a bokádig a szoknyád mellé... most már csak a bugyi van rajtad, érzed a bőrödön a busz levegőjét... és még valamit, egy forró lehelet simítja végig a combod... Előtódul benned a gondolat, hogy segítségért kiáltasz de vívódsz magadban, hogy az élvezet vagy elvárások. Hiszen férjes asszony vagy... de ez mégis izgalmas, egy vadidegen a buszon.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.15 pont (61 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 SilentG
2018. 06. 26. kedd 14:05
Nagyon tetszet, kérek még folytatást! Ügyesen utalsz, hogy többen használták ki a helyzetet, a sejtelmesség több helyet hagy az olvasó képzeletének. A gyönyör és a bűntudat vívódása is valóssá teszi a történetet bár az kétségtelen, hogy nehezen elképzelhető a tömegben gugolás. Én felébrednék rá és rögtön lenne egy ismét más formával bíró pénisz a hölgy feneke környékén. Válaszolok rá!
#15 Pavlov
2018. 05. 26. szombat 23:17
Elég valószerűtlen! Túlságosan is. És van benne pár zavaró elírás is. Jobb lenne átnézetned valakivel piblikálás előtt. Én szívesen felajánlom segítségem! Email-ben megtalálsz... Válaszolok rá!
#14 dati
2018. 05. 24. csütörtök 21:08
Tetszett, Folytasd. Válaszolok rá!
#13 feherfabia
2018. 05. 23. szerda 05:57
Nem tetszett! Válaszolok rá!
#12 zsuzsika
2018. 05. 21. hétfő 17:25
Az adott pontok tükrözik a sztori minőségét. Válaszolok rá!
#11 cscsu50
2018. 05. 20. vasárnap 23:55
baromság Válaszolok rá!
#10 Thibo
2018. 05. 19. szombat 16:38
Jöhet a folytatás. Válaszolok rá!
#9 sipospista
2018. 05. 19. szombat 12:06
Szupi..folytasd Válaszolok rá!
#8 sunyilo
2018. 05. 18. péntek 21:35
Érdekes. Megéri folytatni. Válaszolok rá!
#7 vakon54
2018. 05. 18. péntek 12:07
Nemrosszez folytazsd. Válaszolok rá!
#6 Gegmen
2018. 05. 18. péntek 08:22
Egynek elmegy Válaszolok rá!
#5 veteran
2018. 05. 18. péntek 08:22
Nagy ökörség. Válaszolok rá!
#4 listike
2018. 05. 18. péntek 07:14
Ekkora eszetlenséget még nem olvastam. Válaszolok rá!
#3 Andreas6
2018. 05. 18. péntek 06:25
Abszolút valószínűtlen. És: Hol itt a gruppen? Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 05. 18. péntek 04:16
Nagyon furcsa írás,nem tudom hova tenni. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 05. 18. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!