A+ A-

Különös játszma 2. rész

Éjfél is elmúlt, mire felébredtek. May ráérősen öltözködött, míg Cassandra hason fekve figyelte őt a kanapéról. Nem akarta elhinni, hogy mindez megtörtént. Legyűrte a gátlásait, ha ugyan valaha is volt, és valóra váltotta egy fantáziáját.
- Figyelj, Cassy, nem tudom, hogy te hogyan gondoltad, de ha valamikor úgy alakul, akár meg is ismételhetjük – mondta May, és az ajtó felé indult.
- Bármikor – mosolygott Cassandra és felállt, majd Mayhez lépett. – Tetszett, amit csináltunk. De tudnod kell, hogy ez az egész…
- Cassy, értelek – mosolygott May. – Tudom, mit akarsz mondani. Férjem van és a nagynénéd vagyok. Ebből nem lesz szerelem. De ha játszani akarsz, tudod, hol találsz!
Cassandra visszahuppant a kanapéra, miután becsukta May után az ajtót. Még mindig meztelen volt. Testén még ott érezte a másik nő illatát, de megérinteni már nem tudta a másik testét. May visszakocsikázott a házába, hogy lefeküdjön gyanútlan férje mellé.
Szeretett volna beszélni valakivel, de nem tudta, kit hívhatna fel most, ilyen későn. El szerette volna mondani Manfrednek, hogy megtette. Éppen most tette meg és az élmény olyan erővel hatott rá, hogy akár minden nap újra megtenné.
Egy hirtelen ötlettől vezéreltetve gyorsan felöltözött, és megigazította a haját. Kilépett a folyosóra, és szép lassan lesétált a földszintre. Senki sem volt már a hallban. Az éjszakai portás a fülkéjében üldögélt, és egy mini tévén pornót nézett, bár a rossz képminőség miatt erre csak a hangokból lehetett következtetni.
- Jó estét! – kopogtatott be Cassandra az üvegablakon, mire a portás kikapcsolta a tévéjét.
- Segíthetek? – kérdezte unottan. – Valami gond van?
- Szeretném, ha megnézne valamit odafent az első emelet hetes lakásában – mondta Cassandra. – Sajnos nem tudom megvárni a reggelt, hogy a karbantartó szemügyre vegye. Lehet, hogy nem is kell karbantartó.
- Nem az én hatásköröm – tiltakozott a portás.
- Nem tudok ezzel reggelig várni – sóhajtott a nő. – Csak annyit kérek, vessen rá egy pillantást, és ha úgy gondolja, hogy megvárhatom vele a karbantartót, akkor megvárom. Viszont ha sürgős, és nem várhatok, akkor önnek kell segítenie.
- Első emelet, hetes? – mormogta a portás. – Mindjárt megyek.
Cassandra ezúttal lifttel ment fel az első emeletre, majd sietős léptekkel ment be a lakásába. Az ajtót nem zárta be. Ő a konyhába ment, és levetkőzött. Meztelenül állt a konyhában, és azon gondolkodott, hogy hová is állhatna, és milyen testhelyzetet vehetne fel, mikor csengettek a bejárati ajtón.
- Nyitva van! – kiáltotta. – Jöjjön be! A konyhában vagyok.
- Mi a gond? – kérdezte még mindig unottan a portás. – Nem vagyok szerelő.
- Csak nézze meg ezt itt, hogy lehet-e vele valamit kezdeni! – kiáltotta Cassandra, és hirtelen kinyitotta a hűtőszekrényt, majd mélyen lehajolt.
A portás nem látta azonnal, amint befordult a konyhába. Látta a hűtő nyitott ajtaját, és odalépett, hogy megnézhesse, mi történt. Ám akkor felfedezte a meztelen nőt.
- Nem értem – dünnyögte zavartan.
- Ön szerint lehet ezzel valamit kezdeni? – kérdezte a nő, és a férfira nézett. – Ha tudja, hogy mit kell ezzel csinálni, akkor tegye meg! Ne várjak reggelig egy karbantartóra!
A portás sliccénél gyanús dudor jelezte, hogy az imént nézett pornófilm megtette a hatását. Most odanyúlt, és megmarkolta merev farkát, majd becsukta a hűtőszekrény ajtaját. Cassandrát a konyhapultnak támasztotta, és mögé térdelt. A férfi szája mohón a nő puncijára tapadt, és gyorsan, hevesen nyalni kezdte. Közben kigombolta a nadrágját, és elővette teljesen merev, tettre kész faszát. Lassan verni kezdte, miközben még mindig nyalta Cassandra punciját. A nő első orgazmusa gyorsan jött. Lábai megremegtek, és apró, rövid sikolyokkal élvezett. Majd a férfi felállt, és maga felé fordította a nőt. Cassandra letérdelt, és minden finomkodás nélkül szájába vette a kemény péniszt. Nyelve gyorsan járt körbe-körbe a férfi farkán, előbb a makkját kényeztetve, majd egész hosszában végignyalogatva. Nem sokáig folytathatta ezt a játékot, mert a férfi kivette a szájából a vöröslő faszát, és ismét a konyhapultnak döntötte a nőt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.13 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 sipospista 2018. 05. 25. péntek 10:56
Szuper
#9 Almoska5 2018. 05. 23. szerda 23:29
Kicsit rövidre sikeredett...
#8 cscsu50 2018. 05. 23. szerda 11:07
egész tűrhető
#7 zsuzsika 2018. 05. 23. szerda 09:11
Volt a portásnak egy jó napja.
#6 feherfabia 2018. 05. 23. szerda 07:04
Tetszett
#5 listike 2018. 05. 23. szerda 06:25
Olvastam már jobbat is.
#4 Andreas6 2018. 05. 23. szerda 05:22
Semmi különös. Nem kötött le.
#3 A57L 2018. 05. 23. szerda 04:32
Nem rossz,de jobbat vártam.
#2 zoltan611230 2018. 05. 23. szerda 01:32
Jo nagyon.
#1 Törté-Net 2018. 05. 23. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?