Hírek

SZEPT.
29.
2014

Anytime, anywhere 2. rész

Több alkohol volt benne mint legutóbbi találkozásuk alkalmával, ahogy kinyitotta a kocsi ajtaját, mintha egy négykerekű kocsmából dugta volna ki a fejét.
- Helló ismerős lány! Mi is a neved?!
- Amy.
- Amy! Elvihetlek egy darabon?! Vagy inkább gyalogolni szeretnél?
- Hát... - Amy csak pár pillanatig habozott. Joshua részeg volt, ittas vezetés, baleset, halál... de Joshua itt volt egyedül, kihalt útszakasz, hátsó ülés, szex... egyértelmű volt a döntés.
- Veled mennék... .
- Pattanj be hátra, elöl nagy a kupi!
A lány inkább bemászott mint bepattant az óriási autó hátsó ülésére. Az anyósülésen tényleg nagy volt a kupi, Joshua turkált egy kicsit aztán hátranyújtott neki egy félig kiürült vodkásüveget. Amy elfogadta és alaposan meg is húzta, bár megint kezdtek felgyorsulni körülötte a dolgok, az agya jelzett neki hogy nem helyes amit...


SZEPT.
28.
2014

Kedves Látogatóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Írj, fordíts erotikus történeteket és/vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk bárkinek a saját maga által írt vagy fordított történetét, képregényét.
Újdonság: Amennyiben képregény-fordításához nem érzel magadban elég nyelvi vagy grafikai tudást, lehetőséged van párban végezni, ez esetben csak az egyik tudásra van szükséged. Bővebben erről itt olvashatsz. :)
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 12 éves Törté-Net Szerkesztősége :)


SZEPT.
26.
2014

André kalandjai Onániában 2. rész – Látnivalók a nudista kempingben

Bár André tudta, hogy a nudista strandnak a naturisták szerint semmi köze a szexhez, kiadós sétái során jó pár nőt látott, aki férfi partnerének farkát markolta vagy uram bocsá' verte, sőt szopta, amitől aztán újra meg újra felizgult.
Kedvelt rejtekhelyéről, a bokrokkal borított magas homokdűnéről lepillantva néha még egy-egy tengerparti kúrásnak is szemtanúja volt.


Szilveszteri szűz leány

A szilvesztert egy barátunk házában ünnepeltük abban az évben. Jó sokat kellett hozzá utazni, így időben elindultunk.
Az elsők között érkeztünk, így mire a többiek elkezdtek befutni, mi már eléggé megalapoztuk a hangulatot. Ez is az a tipikus középsulis házibulik egyike volt. Jött a sok haver meg ismerős és jópárukkal érkezett egy-két új arc. Az egyik lány elhozat magával gyerekkori barátnőjét is, akit eddig nem ismertünk.
Vékony, középmagas lány volt hosszú, hullámos barna hajjal. Egy plusz pohár kíséretében gyorsan be is mutatkoztam neki, majd átadtam a poharat. Beszélgetni kezdtünk, közben iszogattunk. Előkerültek házi "koktélok" is, melyek nem kevés alkoholt tartalmaztak. Ahogy telt-múlt az idő, a agátlások is egyre jobban oldódtak.


SZEPT.
25.
2014

Egyszer élünk...

Sohasem voltam oda a kosárlabdáért, tulajdonképpen alig ütöttem meg a közepes szintet a középiskolai felméréseken. Az egyetemen tovább folytattam a jól megszokott röplabdát, ráadásul kiskorom óta libero vagyok. A fogadó, a csapatban lévő legalacsonyabb lányok posztja, egyébként sem szeretek túlzottan sokat ugrálni. Mivel vett rá, hogy az ő „vegyes” csapatában legyek az egyedüli lány? Ki tudna ellenállni egy ilyen szempárnak..?
- Réka, kicsim... jobb kezes vagy. Miért akarsz jobb ziccert, a bal lábadról ugorva dobni?
- Bement, vagy nem?
- Itt nem ez a lényeg!
- Oh... értem. Eddig azt hittem, hogy pontokra megy ki a játék. – mondtam neki gúnyos mosollyal. Az egészből elegem volt már, órák óta játszottunk. – Nem tudhatok mindent elsőre.


Orális örömök

Megismertem egy lányt. Barna, hosszú, melírozott haja van. Szép, nagy, formás keblei. Szép arca, barna szeme, mosolygós szája. Puha, bársonyos bőre. Nagyjából 160cm magas. Kissé telt, így van mit fogni rajta. Épp az ilyet szeret(t)em. Nem, vagy csak nagyon szolidan sminkeli magát, illetve ékszereket se nagyon hord. Amolyan természetes szépség.
Az első csókunk az albérlete ajtajában történt. Nagyon jó volt. Ahogy ajkaink összeértek, majd szétnyíltak. Nyelvem az ajkához ért, aztán találkozott a nyelvével. Az a forróság! Az a bizsergés.
Imádok vele csókolózni. Imádom az ajkait, ahogy megduzzadnak és benedvesednek.
Ismerkedtünk egymás testével;
Rajta egy piros, testre feszülős ujjatlan fölső, farmer, rajtam ing, farmer. Fekszünk az ágyon egymás mellett összebújva és csókolózunk. Jobb kezem a hátát simogatja. Ujjaim a ruhán vándorolnak. Elfogy az anyag és...


SZEPT.
24.
2014

Éjszakai élet

...ostorcsapásként pattognak a szenvedély szikrái rajtam, mint megannyi ördögi bűbájtüzijáték...
Hűvös éjjelen az ágyban langyos fuvallattal simogat a szellő, az ablak nyitva, meztelen várom hogy megérkezzen ő. Felettem a csillagos ég úszik el, puha paplant borít rám, a függöny gyenge lebegése, ütemes ringatózása elbágyaszt, a kellemes semmi földjére csalogat magával. Félig alszom már, szemem lecsukódik minduntalan. Éber akarok lenni, várom, nagyon várom őt. Egy levél sem rezdül idebenn, csak a csend zenél, itt andalog valami a testemben, végigvonul rajtam, valahonnan a gyomromból indul és terjed, mint egy fékezhetetlen lávafolyam, sem csont, sem hús nem állja útját. Minden sejtet magába fogad, felfal, átveszi az irányítást és elhatalmasodik rajtam…


Szétömlött fény

Egy borongós öszi délelőtt találkozunk. A fákon már nincs semmi levél, kopaszon, szomorúan integetnek felénk a szélben.
Minden találkozást a kisgyermek örömével és izgatottságával várok. Már többször találkoztunk, és bár oly sok együtt töltött óra van mögöttünk mégsem unlak. Folyton változó hangulataid, egyéniséged ébren tartja az érdeklődésem. Már rég feladtam, hogy teljesen megfejtselek. Benned van a szűz félénksége, az okos szerető tapasztalt bölcsessége, a kiéhezett vággyal teli lány ösztönös mohósága, és egy tapasztalt örömlány sötét gondolatvilága is.
Egy kicsit sétálunk a szélben, gyönyörködöm a hajadban, ahogy a fuvallatok fáradhatatlanul próbálják a saját tűnékeny képükre formálni a bársonyos tincseket. Izgatott vagy, szinte fickándozol, majd kiugrassz a bőrödből, és folyton azt próbálod kideríteni mit várok ettől az...