Randi magammal

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 6.61 pont (28 szavazat)
Megjelenés: 2018. július 25.
Hossz: 5 691 karakter
Elolvasva: 418 alkalommal
Mosolyogva szálltam ki a fürdőkádból. Ma randizom magammal. Megszárítottam a hajam, sminkeltem és 5 percig álltam a szekrény előtt: mit is vegyek fel? Végül egy fekete csipkemelltartó, egy antracitszürke harisnya és egy fekete egyberészes ruha mellett döntöttem. Bugyi nem kell. Végignéztem magam a tükörben. 40 éves múltam, bár nem látszik rajtam. Nem vagyok a mai divatos plázacica alkat, de mindenem kerek és eredeti.
Bezártam az ajtót, leszaladtam a kocsihoz. Persze esett, ernyő az irodában. Indítottam, eszembe jutott, hogy tankolni kell. El fogok késni. Aztán megint mosolyogtam, mert arra gondoltam, hogy amióta a saját cégem ügyvezetője vagyok, az “elkéstem”, mint fogalom, kiesett az életemből.
Napok óta izgatott vagyok. Rendeltem egy új, háromágú vibrátort, bár az anál nem az én műfajom. Mivel mindig is izgatott az irodai szex, úgy döntöttem, hogy bent fogom kipróbálni.
Utcafrontos üzletem van, félig árnyékoló fóliával. Én kilátok, de be senki nem lát. És ma csak egyedül vagyok bent. Kis játékszerem a páncél mélyén várt. Kivettem, ismét megcsodáltam, de úgy döntöttem, hogy húzzuk a mai napot, amíg csak lehet. Épp ezért csak behelyeztem kényelmesen a puncimba, visszahúztam a harisnyát, de nem kapcsoltam be. Annak ellenére, hogy ez volt az első randink, az új érzést mégis az ismerős bizsergés váltotta fel.
Megfőztem a kávémat, a reggeli szertartáshoz már csak a cigi hiányzott. Minden reggel az iroda előtt szívok egyet, furcsa volt most vibrátorral a puncimban kint állni. Néztem az embereket, ahogy közlekednek, mennek intézni a dolgaikat, és iszonyúan felizgatott az a tudat, hogy köztük állok egy vibrátorral a vaginámban.
Kávé után szokás szerint bekapcsoltam egy kis háttérzenét, gyors e-mail-ek, egy-két telefon. Új, ismeretlen, izgató, bizsergető érzés volt a napi munkát így végezni. Kis barátom rezgés nélkül is végezte a dolgát. A folyamatos mozgásom hatására, és hála tervezőjének, aki kifinomult csiklóizgató részt gondolt ki hozzá, állandó izgalmi állapotban voltam. Puncim úgy tocsogott már most a nedvességtől, mintha épp egy kiadós nyalásban lenne részem.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.61 pont (28 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
f
feherfabia
2018. július 25. 06:55
#4
Közepes!6p
1
a
A57L
2018. július 25. 04:14
#3
Érdekes írás,az biztos.
1
Pavlov
2018. július 25. 01:39
#2
Jópofa! Ki lehet ez az ismeretlen szerző?
1
T
Törté-Net
2018. július 25. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1