A+ A-

Randi magammal

Mosolyogva szálltam ki a fürdőkádból. Ma randizom magammal. Megszárítottam a hajam, sminkeltem és 5 percig álltam a szekrény előtt: mit is vegyek fel? Végül egy fekete csipkemelltartó, egy antracitszürke harisnya és egy fekete egyberészes ruha mellett döntöttem. Bugyi nem kell. Végignéztem magam a tükörben. 40 éves múltam, bár nem látszik rajtam. Nem vagyok a mai divatos plázacica alkat, de mindenem kerek és eredeti.
Bezártam az ajtót, leszaladtam a kocsihoz. Persze esett, ernyő az irodában. Indítottam, eszembe jutott, hogy tankolni kell. El fogok késni. Aztán megint mosolyogtam, mert arra gondoltam, hogy amióta a saját cégem ügyvezetője vagyok, az “elkéstem”, mint fogalom, kiesett az életemből.
Napok óta izgatott vagyok. Rendeltem egy új, háromágú vibrátort, bár az anál nem az én műfajom. Mivel mindig is izgatott az irodai szex, úgy döntöttem, hogy bent fogom kipróbálni.
Utcafrontos üzletem van, félig árnyékoló fóliával. Én kilátok, de be senki nem lát. És ma csak egyedül vagyok bent. Kis játékszerem a páncél mélyén várt. Kivettem, ismét megcsodáltam, de úgy döntöttem, hogy húzzuk a mai napot, amíg csak lehet. Épp ezért csak behelyeztem kényelmesen a puncimba, visszahúztam a harisnyát, de nem kapcsoltam be. Annak ellenére, hogy ez volt az első randink, az új érzést mégis az ismerős bizsergés váltotta fel.
Megfőztem a kávémat, a reggeli szertartáshoz már csak a cigi hiányzott. Minden reggel az iroda előtt szívok egyet, furcsa volt most vibrátorral a puncimban kint állni. Néztem az embereket, ahogy közlekednek, mennek intézni a dolgaikat, és iszonyúan felizgatott az a tudat, hogy köztük állok egy vibrátorral a vaginámban.
Kávé után szokás szerint bekapcsoltam egy kis háttérzenét, gyors e-mail-ek, egy-két telefon. Új, ismeretlen, izgató, bizsergető érzés volt a napi munkát így végezni. Kis barátom rezgés nélkül is végezte a dolgát. A folyamatos mozgásom hatására, és hála tervezőjének, aki kifinomult csiklóizgató részt gondolt ki hozzá, állandó izgalmi állapotban voltam. Puncim úgy tocsogott már most a nedvességtől, mintha épp egy kiadós nyalásban lenne részem.
Nagyjából, többé-kevésbé odafigyelve elvégeztem főbb feladataimat és úgy gondoltam, hogy még délelőtt áldozok egyet az orgazmus oltárán. Tudtam, éreztem, hogy nem kell sok. A vibrátor a puncimban legalább másfél órája csendben lapul, egyik kis ágacskája minden mozdulatnál símogatja ánuszom, a másik a csiklóm.
Megkerestem egy tuti hármas videót és elindítottam. Szoknyámat picit felhúztam, lábaimat széttettem és végre bekapcsoltam a kis szerkezetet. Nagyon diszkréten, nagyon halkan kezdett vibrálni bennem. Hátradőlve hagytam, hogy testem átvegye az izgató vibrálást, élveztem, ahogy átjárja a pinám, a fenekem. A ruhámat felül széthúztam, kivettem belőle a csipkébe bújtatott melleimet. Ujjaimmal végigcirógattam, végigsimítottam őket, bimbóim keményen feszültek, szinte átszúrták a csipkecsodát.
Kedvenc jelenetemben a hölgy épp háttal lovagolt egy pasin, miközben egy másik nyalta. Nem volt nehéz a helyébe képzelni magam. Néztem a lány élvező arcát és én is egyre keményebben fogdostam, simogattam melleimet.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.88 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 cscsu50
2018. 07. 27. péntek 10:20
Elég fura Válaszolok rá!
#4 feherfabia
2018. 07. 25. szerda 06:55
Közepes!6p Válaszolok rá!
#3 A57L
2018. 07. 25. szerda 04:14
Érdekes írás,az biztos. Válaszolok rá!
#2 Pavlov
2018. 07. 25. szerda 01:39
Jópofa! Ki lehet ez az ismeretlen szerző? Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 07. 25. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!