A+ A-

Önkontroll

A nő benyitott a hálószobába. Egyszerű letisztult elegancia fogadta. Ahogy belépett az ében fa padlóra, párás lábnyomokat rajzolt a forró zuhanytól még gőzölgő bőr érintése. Előtte, szinte szőrme jellegű, fehér, vastag puha szőnyegen nyújtózott el a tejfehér szaténnal lazán letakart franciaágy. A vállát finoman hátra ejtve, a padlóra hullt, mezítelen testéről bíbor szín selyem köntöse, s a sejtelmes derengő fényben amit a két faragott szárú állólámpa pislákolt, feltűnt kifogástalan teste minden szépségével. Már az ágyra volt készítve egy fekete szemkötő. Kacér kíváncsi pillantást vetett rá s már is számtalan lehetőség futott át gondolatain vajon mi fog történni! Elnyúlt az ágyon akár a kényeztetésre váró macska, feltette a szemkötőt és várt. Nem kellett sokáig várni, nyílt az ajtó... Egy sportos testalkatú férfi lépett a szobába teljesen ruhátlanul igen vonzó megjelenéssel. A nő már mozdult volna a léptek hangjának irányába, mikor bizalmasan csengő férfi hang szólalt
- Maradj....
Feküdj a hátadra, kezeid és lábaid az ágy négy sarka felé nyújtsd kérlek - a nő kérdés nélkül cselekedett és ahogy elhelyezkedett jött a következő lágyán hangzó utasítás s csak érezni lehetett hogy szigorú.
- Ne mozdulj! - Se bilincs, se kötél, se selyem szalag! Az akarat bilincse kattant! Izgatott várakozással vette magát a vak mozdulatlanságra a nő! A vállaktól a tenyere felé ujjak siklottak végig, s nyoma veszett. Az oldalán tűnt fel s tova. Mint játékos lágy szellő cirógatta végig a nő testét ügyelve hogy a legérzékenyebb pontokat elkerülje. Az arcán érezte a férfi tenyerét, lassan forrón csúszott le az állán, finoman félre fordítva fejét hogy érzéki nyakát csókolni hagyja. Ahogy a férfi ajkai a nő nyakához értek a nő beleborzongott a lágy érintésbe. A tenyér tovább járta útját a nő melléhez, finoman markolva az izgalmas dombborulatot. Halk sóhaja árulkodott csak a mozdulatlanságban az érintés izgalmáról. Forró csók érintette, melle lassan vérbő csúcsát, majd gyengéden fújt rá. Ahogy a forróságot váltotta a hideg a nő felszisszent s a csúcsok kéjesen keményen meredtek felfelé. A férfi szája sarkában mosollyal nyugtázta a nő testének finom válaszát. A csókok lassan az egész mellét körüljárták fokozatosan szítva a nő tüzét. Mikor a mellbimbót óvatosan a foga közzé fogta és gyengén meg szorította a nő élvezettel nyögött halkan s az apró kéjt csak fokozta mikor a finom harapások közt olykor ajkai közé fogva erősen beszívta az édes finomságot a férfi. A nő gerjedelmével a férfié is fokról fokra emelkedett. A melleket pihenni hagyta s míg azokon az érintések nyoma még izzott csókjai égő folyamként folytak le a nő testén az oldalán a hasán mintha egy pólusnyi érintetlen területet sem akarnának hagyni, finoman érkezve a nő combja tövéhez. A nő teljesen kitárulkozva végtagjai az ágy sarkai felé feltárva így minden gyönyörűségét , hagyott szabad utat a férfi játékának! Ahogy a férfi nyelve a combja belső tövét érintette éppen elkerülve szemérmét a nő önkéntelen összerezzent és vágyta a folytatást de a férfi gondosan kerülte meg azt éppen csak magába szívva rózsája izgató illatát.
A nő ajkába harapott, megfeszült mozdulatra készen hogy érintse a férfit és átvegye az irányítást de fülébe csengett a férfi hangja „ Ne mozdulj” az akarat visszaverte az ösztönt s az elfojtott mozdulat indulata mint az elektromos áram keveredett el az élvezet gyönyörűségével égette a bőre alatt elfojthatatlanul. Ebben a pillanatban érezte igazán a az akarat bilincsének igazi élvezetét és kínját, annak minden villanását elszenvedve, kiélvezve. Megérezve a férfi a nő megingását, a nő kelyhébe öltötte nyelvét. Mintha izzó vas érintette volna a nő teste kifeszült küzdve a gyönyörűség ár ként végig vonuló hullámával testén. Megvárta a férfi míg a nőt ernyedni látja. Élvezettel töltve el a kéjjel való vívódása. Mozdulatlan csend....
- Húzd fel a térdeid és fogd át a kezeddel... - hangzott az utasítás . A nő vállaihoz húzta a térdeit, izgatóan kerekedő feneke feszesen megemelkedett és éke teljesen kitárulkozva izzott az élvezet mézétől csillogva a férfi előtt. Két oldalt a nő fenekébe markolt erősen s így a vörösen izzó szirmok teljesen kinyíltak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.5 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 sunyilo
2018. 08. 1. szerda 11:58
Van még hová fejlődni, de nem volt rossz. Csak még nem elég jó... Válaszolok rá!
#5 cscsu50
2018. 07. 28. szombat 07:22
Nem nyert meg . Válaszolok rá!
#4 Andreas6
2018. 07. 27. péntek 07:23
Nekem sem tetszett. Miért kiabálsz, amikor elmesélsz valamit? (Felesleges felkiáltójelek) Válaszolok rá!
#3 feherfabia
2018. 07. 27. péntek 05:31
Nekem nem tetszett! Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 07. 27. péntek 04:19
Élvezetes kis írás. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 07. 27. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!