A+ A-

Két malomban 2. rész

Judit ült az irodájában. A megrendeléseket nézte át, nehezen koncentrált mert a hétvége, illetve a múlt heti események még élénken éltek benne. A férje megbocsájtott ugyan, de az emiatt érzett kezdeti eufória kezdett elmúlni. Átvette helyét a kétség. Próbált nem gondolni rá, mert sorakoztak gépén a rögzítésre váró megrendelők. Épen egy űrlapot nézett át amikor megcsippant a mobilja. Gyanútlanul megnézte és egyből kiverte e hideg veríték. Péter volt az. Egy szmájlit küldött.
Gábor elgondolkodva ücsörgött a munkahelyén. Ennél a cégnél, rendszergazdaként temérdek üres ideje volt. Ami a munkahelyen semmi másra nem jó csak arra, hogy az ember agya járjon. Folyton Juditra és Péterre gondolt. Megbocsájtott ugyan, de Judittal ellentétben tisztában volt vele, hogy Judit szerelmes lett Péterbe. Azt is érezte, hogy a felesége őt is szereti, de azt a szexuális élményt már nem tudja neki megadnia mit Petertől kapott. Egyszerűen azért, mert 18 év utána annyira ismerték egymás testét mintha a sajátjuk lenne. Viccesen arra gondolt, hogy Judit puncija már szinte a saját testrésze, minden redőt, szőrtüszőt, hajlatot ismert rajta, tudta mit hogyan reagál le. Hogyan kell felizgatni, és hogyan kell lecsitítani az izgalmat, ha nem akarja, hogy elélvezzen. Ebből kiindulva már ujjat nem tud neki adni. Abban biztos volt, hogy csak idő kérdése, mikor fognak ezek megint összebújni. Vajon ezt is el fogja mesélni Judit? Hiszen egy helyen dolgoznak. A napi kísértés meglesz. Ezen évődött amikor beugrott valami. Irányítani kellene a dolgokat és akkor, talán akkor jól sülhet el. Beszélnem kell ezzel a faszival. De hogy? Hogyan szerezzem meg a számát? Tekintete a monitorra tévedt Informatikus vagyok vagy mi, a fenébe… és már meg is volt a válasz a hogyanra.
Judit remegve sétált hazafelé. Megint önmagát ostorozta. Minek kellett válaszolni, csak egy smájli volt semmi több. Ő is küldött egyet. Így indult. A nap végére pedig lett egy üzenet folyam váltás. Egész nap Péterrel csetelt, alig haladt valamit a munkájával. Négy óra felé megkérte, hogy fejezzék be. Nem szeretné otthon is folytatni. A gyerekek, meg pláne a férje elött végkép nem. Az egész csevegés ártatlan évődés, élcelődés volt ugyan, szemérmesen kerülve a köztük létrejött viszonyt, de akkor is. Judit fantáziáját már ez is megindította. Hazaérve nekilátott az esti teendőknek, Gábor még nem volt otthon, a gyerekek a haveroknál, ennek most kifejezetten örült. Egyedül maradhatott a gondolataival.
Este fél tízkor Judit sokadjára nézett rá a telefonja képernyőjére. De az néma maradt. Aggódott, Gábor nem jött haza, igaz küldött egy rövid üzenetet 3 órával ezelőtt, hogy később jön, de semmi magyarázat, Judit tudta. Most jön a revans, valakit talált magának. Akivel szexszel egy jót bosszúból. Vajon Ő is elmeséli majd. Megfogadta, hogy ha nem akkor ő nem fogja erőltetni. A féltékenység mardosta. Milyen lehet? Szebb? Fiatalabb? Gábor nem volt rossz pasi, igaz 3 évvel idősebb volt nála, , de sportolt. Kicsit mackós volt ugyan, de női szemmel jó pasinak számított, tutti talált egy 20 éves picsát, akit megdug előszőr, aztán az majd az ujja köré csavarja, felcsináltatja magát és elviszi tőle a férjét. Megérdemlem. Gondolta Judit. Én kezdtem. Már majdnem elsírta magát az önsajnálatba amikor nyílt az ajtó. Gábor volt az.
Megvacsoráztak. A gyerekek már aludtak az emeleten rég. Judit nem kérdezett semmit? Gábor az új bicajról beszélt, amit szeretne magának megvenni. A Hálószobában átölelték egymást, mint mindig elalvás elött. Judit nem bírta ki. Rákérdezett:
- Nővel voltál?
- Ne magadból indulj ki Drágám. Bármit mondanék rossz válasz lenne. Azt mondom inkább, találkozom volt. Hogy kivel talán egyszer elmondom majd, ne faggass!
- De én is elmondtam, majd belehaltam, de elmeséltem? Kérlek mond el mert megöl a bizonytalanság.
- Te azért mondtad el drágám, mert lelkiismereted arra késztetett. Én meg azért nem mondom el mert az enyém tiszta.
- Genya vagy! De megérdemlem. - Mégis Ez valamennyire megnyugtató válasz volt. Egymást ölelve elaludtak.
--------------------
Judit az irodában ülve izgatottan nézegette telefonját. Az elmúlt napokban több smájlit is küldött Peternek, de nem jött válasz. Tulajdonképen nem is tudta mit várt. Tíz évvel volt nála Péter fiatalabb. Iszonyat jó pasi, biztos van egy csomó nője. Miért pont én kellenék neki? Egy futó kalandja voltam. Valakinek annak is kell lenni. Vigasztalta magát. Kissé nyomasztotta, hogy nemsokára találkozni fognak. Vezetői értekezlet lesz, személyesen először találkoznak amióta lefeküdt vele. Péter ma jött dolgozni először azóta. Félt ettől a pillanattól. Lassan elindult a tárgyaló felé, páran már kávéztak a társalgóban. Leült egy külön asztalhoz és papírjait rendezgette. Valaki leült mellé odanézett és nagyot dobbant a szíve. Péter volt az.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.55 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 deajk2008
2019. 01. 13. vasárnap 11:39
Izgalmas az irodai szex... 8p Válaszolok rá!
#8 veteran
2018. 08. 7. kedd 10:31
Röviden, ismét alakul. Válaszolok rá!
#7 sunyilo
2018. 08. 1. szerda 12:18
Nekem jó volt. Nekik meg biztos... Válaszolok rá!
#6 gyuri0926
2018. 07. 31. kedd 06:11
nekem sem jon be Válaszolok rá!
#5 cscsu50
2018. 07. 30. hétfő 10:04
jöhet a hármas szex Válaszolok rá!
#4 feherfabia
2018. 07. 30. hétfő 08:23
Jòl alakul! Válaszolok rá!
#3 Andreas6
2018. 07. 30. hétfő 06:44
Nekem nem jött be. Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 07. 30. hétfő 04:20
Ez jól sikerült.8P Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 07. 30. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!