A+ A-

Jégkirálynő

Sötét volt, rémisztően sötét, remegő lábakkal sétáltam végig az annyira jól ismert utcán, de most mégis olyan idegennek, és elhagyatottnak tűnt. Már csak két ház, és otthon vagyok – gondoltam magamban, és megszaporáztam a lépteimet, közben a zsebembe csúsztattam a kezem, és megszorítottam a lakáskulcsot. Elhaladva a Haris ház mellett, ott ahol Ő lakott, akibe már kiskorom óta szerelmes vagyok, reménytelenül, és viszonzatlanul. Ben Haris, a legmenőbb, leghelyesebb és legszexisebb fiú az egész suliban. A focicsapat kapusa, szóval igazi izomkolosszus, és annyira jóképű, mint azok a görög istenekről mintázott szobrok a múzeumban.
Persze, egy ilyen pasi még csak egy pillantásra sem méltat egy olyan lányt, mint én, mert valljuk be, nem vagyok szép, sőt ami azt illeti, rusnya vagyok, mint a bűn. Végre a házunk elé értem, és azonnal a kulcslyukba dugtam a kulcsot, majd belépve a házba, azonnal magamra zártam azt.
Visszatérve hozzám. Jellemezzük, Mia Moss tizennyolc éves diáklány külsejét: Vállig erő fénytelen, szálegyenes haj, ami olyan fakó barnán fest, hogy néha szemkárosodást okoz, ha az ember ránéz. Folyton pirosban játszó arc, ami annak könyvelhető be, hogy szégyenlősebb vagyok, mit egy bizalomirányos kisegér. Vékony ajkak, és világosbarna (szerintem szar barna) szem. A testem, ha lehetséges még ennél is rondább, kicsi a mellem, túl vékony a derekam, túl széles a csípőm, hatalmas a seggem, és csámpásak a lábaim. Na, ugye megmondtam, hogy rusnya vagyok, nem? Nem csodálom, hogy egy olyan álom pasi, mint Ben rám sem néz.
Pedig én annyira szerelmes vagyok ebbe a srácba, és ami a legrosszabb, hogy a szomszédban lakik, az én szobám ablaka párhuzamosan fekszik az övével, én folyton őt nézem, de ő még egyszer sem vett észre. Amit egyébként nem csodálok! Minden éjjel róla álmodom, álmomban olyan képtelen helyzetekbe kerülünk, hogy minden reggel nedvesen ébredek. Sőt, van, úgy hogy az éjszaka közepén, arra riadok, hogy orgazmusom van, az álmomtól. Hát nem elmebeteg egy dolog? Pedig még életemben nem szeretkeztem (csak álmomban), Szűz Mária, kutya f*sza hozzám képest.
Ledobtam a kulcsokat az előszobában lévő kis asztalra, a hegedűtokot pedig mellé tettem, és már a lépcsőn nekiálltam a vetkőzésnek, azonnal a fürdőbe siettem. Gyűlöltem, ha a zenekarpróba ilyen késői órára húzódik, mindig féltem, ha túl sötétben kellett hazamennem. Meztelenre vetkőztem, és beálltam a zuhany alá, a legerősebb fokozatra tekerve a tusfejet. Amikor anyáék megvették a masszírozó tusolófejet, először ostobaságnak tartottam, de egyik este unatkoztam, és kipróbáltam. Benre gondoltam, miközben szemérmeim közé nyomtam az erős vízsugarat. Anyám, az valami fantasztikus érzés volt, akkor éltem át életem első orgazmusát. Most sem vágytam másra, mint hogy elmerüljek az élvezet csodás, ködös világában. Hatásosan ki tudtam űzni a mai nap eseményeit a fejemből, mert ez a nap különb a többinél. A suli maga volt a pokol. Senki sem tudott érdekelni, nem nagyon barátkoztam, és a pasikat sem figyeltem, mert nekem csak egy létezett, ő, aki sosem vesz észre. Én mindig ott voltam a fociedzésen, persze megbújva a lelátók árnyékában, onnan figyeltem, ahogy Ben a kapuban állva, hárítja a labdákat. A barátnőim, az a kis csoport, aki szóba állt velem, soha nem tudták, hogy hova tűnök ilyenkor. Különösen szerettem a melegebb napokat, mivel akkor levette a pólóját, és én megcsodálhattam az izomtól duzzadó felsőtestét, amitől megint nedvesen, és kiéhezetten tértem haza, tudva, hogy a tus megint kielégít.
És, hogy Ben milyen is? Hát maga a megtestesült, álom. Nagyon magas, kisportolt, izomtól dagad minden egyes testrésze, olyan, mint egy medve, hatalmas és rémisztő. Haja ébenfekete, és rövidre nyírt, a szemei olyan zöldek, mint a legtisztább smaragd, ajkai teltek, és amikor mosolyog, szerintem még az angyalok is felsóhajtanak. És nem csakhogy jól néz ki, de még okos is, ő az egyik legokosabb az osztályban, mindenből kitűnő, és imádják a tanárok. Bent mindenki imádja, a fiúk irigyelik, a lányok meg, hát el lehet azt képzelni.
Viszont a mai nap történt valami, valami nagyon furcsa, ami miatt olyan elcseszett lett az egész napom. Péntek lévén a focicsapat korán reggel tart edzést, mivel nem akarnak suli után bent maradni. Én ma reggel is ott voltam, a lelátó árnyékában, és gyönyörködtem benne, miközben azon agyaltam, hogy hogy fogom túlélni a mai napot azzal a Ben iránt felgyülemlett vággyal. De akkor történt valami nagyon, nagyon furcsa. A fiúk a szokásos köröket rótták, élen persze a kapussal, én nekem pedig a nyálam is kicsordult, amint figyeltem, ahogy párducokat megszégyenítő kecsességgel fut. De egyszer csak az az igézően zöld szempár rám szegeződőt, szerintem a szívem kihagyott jó pár ütést, mire felfogtam, hogy Ben Haris engem néz. Gyorsan hátra néztem, hogy nem e áll mögöttem senki, de nem, tök egedül ácsorogtam a lelátók alatt, és Ben engem nézett. Azonnal pipacsvörösbe váltottam, és lesunytam a szemeimet.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.85 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 cscsu50
2018. 07. 27. péntek 18:33
mindjárt telelőni egy szűz pinát? Válaszolok rá!
#5 Andreas6
2018. 07. 26. csütörtök 07:57
Nem olyan rossz ez. Szánhattál volna egy kis időt arra, hogy beküldés előtt átolvasd a hibák kijavítása céljából. Válaszolok rá!
#4 listike
2018. 07. 26. csütörtök 07:26
Dög unalom az egész. Válaszolok rá!
#3 feherfabia
2018. 07. 26. csütörtök 06:37
Nagyon vontatott és unalmas! Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 07. 26. csütörtök 03:35
Elolvastam és ennyi. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 07. 26. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!