Hírek

NOV.
11.
2014

A zuhany

A lány a zuhany alatt állt. Szép sötét hajáról gyöngyökben csorgott le habos, meleg víz. Puha, bársonyos borét simogatta a jóleso melegség, amitol saját érintését is egyre kellemesebbnek találta.
Rá gondolt. A fiúra, akit olyan rég látott, s annál erosebben áhította érintését. Lágyan, szinte cirógatva mosta magát, s már nem is igazán a tisztálkodás miatt tette mindazt. Kezei tudatosan nyúltak a legszebb helyekre, mintha ismét fel akarnák fedezni mindazokat a titkokat, melyeket Neki szánt. S amiket már önmaga annyiszor végigjárt édes fantáziák közepette esténként, amikor gyönyörre vágyott.
Ujjai lágyan siklottak végig gömbölyu mellein, le a hasán, ahol kissé el is kalandoztak. Majd lejjebb, a combjai közt pihentek meg hosszabb idore, ahol a sima kis kagylócskák várták a törodést. Halk sóhajban végzodo morgást hallatott, miközben a húsos szeméremajkak...


Én és a Castle család

Történetem a Castle családról szól és arról, hogy hogyan kerültem be Castle hálószobájába és milyen orgia lett belőle. Most az első részt nem a bevezetéssel kezdem, hanem az első szexünk közepéről indítom és majd a következő részek fogják megadni az előzményeket nektek, Kedves Olvasók.
Épp a fotelben ülök meztelenül és Kate Beckett (,aki ekkor már hivatalosan is Castle második felesége) szopja a faszom, miközben Meredith(Castle első felesége volt, Alexis vérszerinti édesanyja) nyalja Kate pináját, ami persze teljesen csupasz. Kate hajába túrok, miközben nézem az ágyon lévő eseményeket. Castle meztelenül fekszik az ágyon háttal és kislánya a 19 cm-es csupasz faszán lovagol. Castle szeme becsukva és élvezi a kislánya lovagló technikáját, amit már több, mint egy éve élvezhet, mikor haza jön hozzá. Mindig dugás lesz belőle, mikor találkoznak.


NOV.
10.
2014

Kedves Látogatóink!

Szép számhoz érkeztünk, a mai napon a történetek száma elérte a 7500-et, amivel továbbra is a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt tartalmazó oldal vagyunk, immáron több, mint 13 éve! :)
Köszönjük minden írónknak és fordítónknak ezt a szép számot, nélkülük nem sikerülhetne! :) És természetesen továbbra is szivesen látjuk a történeteiteket, képregényeiteket, legyen az akár saját, akár fordítás.

További jó írást, olvasást: A lassan már fiatalkorú Törté-Net Szerkesztősége :)


Hárman a kádban

Beledugtam az ujjamat a forró vízbe.
„Tökéletes” – gondoltam, ahogy levettem a köntösömet és lassan belecsúsztattam az egyik, majd a másik lábamat is a forró fürdőbe. Lassan beleengedtem magamat, hagyva, hogy a testem hozzászokjon a forró vízhez. Gyertyafény táncolt a fürdőben, és a fürdőolaj nyugtató aromája lassan hatni kezdett. Végül elhelyezkedtem és becsuktam a szememet.
Alig telt el két perc, amikor meghallottam, hogy kinyílik a bejárati ajtóm. Azonnal kinyitottam a szememet és hallgatóztam. Majdnem biztos voltam benne, hogy bezártam a bejárati ajtót. Ki a fene lehet ez? Egy hang kiáltott, és én azonnal megismertem a húgom hangját. Hátradőltem a kádban és hallgattam, ahogy a nevemet üvölti a házban. Felidegesített, hogy a pihenésemben zavar, és minden alkalommal egyre jobban összeszorítottam a szemeimet, amikor a nevemet mondta.


Szexkapcsolat

- Szia Kedvesem! – ezzel a köszöntéssel nyitok ajtót Neked. – Már vártalak.
2 hete találkoztunk utoljára. és akkor is csak az utcán futottunk össze, és hiába csábítottalak, nem értél rá, pedig a szemed csillogásából éreztem, hogy nem lenne ellenedre, ha legalább egy gyors dugásra sor kerülne. De tegnap írtál facen, hogy ha alkalmas lenne, akkor felugranál egy kicsit. Vagy hosszan. Én meg kapva kaptam az alkalmon, hogy végre újra élvezhessen puncid édességét.
Ahogy belépsz, már hozzám is bújsz. Majd egy fejjel vagyok nálad magasabb, lehajtom a fejem, hogy ajkaink összeérjenek. Beletúrok göndör hajadba, kicsit megmarkolom, tartom a fejed, és nem engedem el, a csók közben.
Aztán csak szét kell válnunk. kis nyálszál még összeköt minket, de az is elpattan. Még egy pillanatig le van hunyva a szemed, de aztán kinyílik, rám nézel a szép fekete szemeddel,...


NOV.
7.
2014

A nővérem, Gréti

Nem, nem panaszkodni akarok. A rokonait nem válogathatja meg senki, kiváltképp nem a szüleit vagy a testvérét. Én így jártam, de mondhatom úgy is, hogy mi így jártunk. Nekem szép emlék marad, ugyanakkor lehetett volna egész másként is. Az erdei lakban kezdődött minden, úgy tűnik itt is fog befejeződni.
A szüleink nagyon szerették egymást. Érzelmileg és fizikailag is. Mivel nem volt szomszédság, így nem nagyon kellett suttogni. Anya hozzá is szokott a hangoskodáshoz szex közben, mikor mi még nem voltunk, utána meg már nem érdekelte, meg egyébként is úgy voltak vele, hogy vastagok az erdészház falai. Persze nem voltak elég vastagok anya sikoltozásaihoz.
Azután ahogy egyre idősebbek lettünk, és nálunk is működésbe léptek a hormonok, már sokkal zavaróbb volt minden. Anya és apa meztelenül járt-kelt előttünk, ha épp úgy hozta a helyzet. Nem szégyenlősködtek. Ez is...


Irodában

Szokásos nap volt. Ment a meló, pergett a kép. Eszembe villant, hogy mennyire régen nem láttam Őt. Nagyon hiányzik. Az arca, a hangja, a mosolya, az illata. Hiányzik ahogy rám néz. Mindig is szerettem ahogy rám nézett. Benne volt a vágy és a vidám kacérság. De mint mondtam, már régen nem találkoztunk. Így maradtak a hétköznapok nélkülözései. Egyszercsak megszólal lágyan a telefon az asztalomon. Nem tudom miért, de éreztem, hogy Ő van a vonal másik végén. Örülünk egymás hangjának, és már tudom, hogy valami pár hét után megint elindult.
- Meglátogatnálak estefelé az irodában - mondja.
Én természetesen nem tiltakozok, sőt, nagy örömmel veszem az ajánlatot. A nap hátralévő percei keservesen lassan peregnek. De szép fokozatosan szállingóznak haza az emberek és mosollyal az arcomon nyugtázom, hogy már csak kevés van hátra míg újra látom Őt. A háttérben Depeche...


Avatar

Avatar Avatar Avatar

NOV.
6.
2014

Péterke

Már rég óta tudtunk egymásról: Fiatal, mégis felelős beosztásban dolgozó srác, pimaszul jóképű, sportos, és süt róla a tesztoszteron. Nem csoda, hogy bomlanak a lányok utána. Hírneve rég megelőzte: igazi skalpgyűjtő, csak ritkán fordul meg az ágyában kétszer ugyan az a lány. Azaz pont ideális számomra, főleg most, hogy nagyjából engedélyt is kaptam rá Líviától, közös ismerősünktől. Haha! :tenyerét dörzsölgető szmájli: Már alig vártam ezt a szülinapi iszogatást, ahol ő is a meghívottak között van. Hátamon kivágott laza ruha, és végre megjáratom a harisnyakötőmet is, ami eddig csak a hálószobában debütált, mondjuk ott nem kis sikerrel…
Már egy ideje a buliban bájolgunk, Péterke sehol. Nem mondom, hogy minden ajtónyitásra felkapom a fejem, mégis nagyon várom a belépőjét. Koktélokkal mulatjuk az időt, méghozzá sikeresen, már a bugi a lábamban, és...