A+ A-

Balatoni romantika

A munkalyre új rendszergazda érkezett, egy 30 körüli sportos férfi. A kolléganők elkezdtek versenyezni érte, de én nem álltam a sorba.
Talán, ezért esett rám a választása. El-el hívott egy kávéra, ebédelni, moziban is voltunk.
Júniust írtunk, mikor elhívott a lakására. Sajnos nem lett a mindkettőnk által várt randiból semmi, mert el kellett utaznom egy temetésre, de megbeszéltük, a hétvégén lemegyünk a Balatonra néhány napra.
Nyári este volt, ő jött értem kocsival a megbeszéltek szerint, és indultunk is a tóhoz.
Mire odaértünk már sötétedett. Beszélgettünk és zenét hallgattunk az úton. A partra érve ledobtuk törölközőinket egy padhoz, majd ő a farmert fürdőnadrágra cserélte.
Én kicsit feszesebb egybe részes hosszú ruhában voltam, papucsomat ledobtam a pad alá, majd a ruhával kezdtem szenvedni, Neki háttal álltam, mire odalépett, és hátul a ruhát kicsit meghúzva lesegítette rólam. Zavarba jöttem a hirtelen közeledéstől, meglepett de jól eső érzés volt. A feszülős ruha alatt én már a fürdőrucim viseltem.
Ő szemrebbenés nélkül, de lopva nézett végig rajtam, majd egy mosollyal nyugtázta a látványt. Azt hiszem ebbe én is belepirulhattam. Hűvös szellő suhant át a parton, mikor a lépcsőn sétáltunk bele a mellig érő vízbe. Először kissé hűvös volt, kicsit libabőrös is lettem, de miután úszni kezdtünk a bóják felé egyre jobban éreztem, hogy a víz melegebb mint a levegő, valahogy átmelegítette a testem. Úszkáltunk, sokat nevetgéltünk és beszélgettünk mindenféléről. Többször a közelembe férkőzött, majd le is fröcskölt. Egyre több csillag ragyogott felettünk az égen. Kicsit kijjebb úsztunk, hogy a lábunk leérjen, majd hátulról megközelítve fejem hátradöntve a vállára húzta, és közölte, hogy így kényelmesebben tudok gyönyörködni a káprázatos égboltban.
Beszélt a csillagokról, csillagképekről, megnyugtató volt ezt hallgatni, közben simizni kezdte a derekam, majd lopva a mellhez is hozzá ért. Ahogy ott lebegtem a balaton langyos vízén, a csillagokat nézve, egyszer csak éreztem, hogy az eddig oly gyengéden simogató kéz a vállamról a nyakamnál megkötött bikini felső csomójához kúszik, majd egy gyorsa mozdulattal meghúzza azt. Hirtelen aprót sikítva, nevetve ugrottam el, majd egyik kezemmel a melltartót fogva, a másikkal játékosan vizet fröcsköltem Ő rá. Megindult felém, viszonozva az előbb kapott vízmennyiséget, előbb apró majd nagyobb fröcskölésekkel közelített. Nevetve fordultam el tőle, még mindig foga a melltartó pátját, hogy le ne essen.
A hátam mögé ért, éreztem a bódító illatát, mely úgy felpezsdítette a vérem, teljesen megszédített. Láthatta rajtam a kis álmodozásom mert gyors mozdulattal az alul még bekötött rész felé nyúlt, és megrántotta azt. Ahogy próbáltam oda kapni, véletlen elengedtem a másik részt, és abban a pillanatban előbukkant a már hegyesen álló mellbimbóm, majd a leeső bikini felső szabaddá tette mind két mellem. Ő elkapta a melltartóm, és mivel már közel voltunk a partot kihajította azt. Ekkor szexi kacsintását, édes mosoly kísérte.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.28 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 deajk2008
2018. 12. 22. szombat 09:01
Szerintem is kezdő írás, de így még lehet fejlődni... 8p Válaszolok rá!
#8 joe013
2018. 11. 2. péntek 19:23
kezdő írás.. van még mit csiszolni rajta..... Válaszolok rá!
#7 Bizse42
2018. 10. 31. szerda 22:12
Ez egy igen szépen, romantikusan megálmodott és egy szakszerűen "szép modorban" (nem közönséges szavakkal) megírt történetecske.

IGEN IS JÓ VOLT. FOLYTATÁST ÉRDEMEL. VANNAK FINOMABB LELKÜLETŰ OLVASOK IS.... Válaszolok rá!
#6 cscsu50
2018. 10. 31. szerda 05:47
elkapkodtad Válaszolok rá!
#5 sunyilo
2018. 10. 30. kedd 20:42
Nem nyert... Válaszolok rá!
#4 feherfabia
2018. 10. 30. kedd 06:59
Nem sikerült tul jòl! Válaszolok rá!
#3 veteran
2018. 10. 30. kedd 04:56
Jó képzelődést, gyenge. Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 10. 30. kedd 04:27
Ez nem sok. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 10. 30. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!