A+ A-

Külföldi nyaralás

Pár éve volt szerencsém külföldön, nyaralást szolgáltató helyen dolgozni. Azaz ide jöttek pihenni,bulizni a vendégek. Egyik téli estén megvártam, amíg a haver is végez.
Miközben vártam rá látom, hogy nézeget egy férfi, de nem kötekedően inkább mintha keresne valakit.
Odajött és kérdezett valamit tőlem, majd elkezdtünk beszélgetni. Normális fazonnak tűnt, de nem értettem mit is akar igazából.
Mondja, hogyha itt dolgozom, akkor menjek már fel az apartmanjukba és nézzem már meg, hogy miért nem megy a kábel tv, mert a felesége nyaggatja őt.
Mondom jó, nem gond úgyis van időm. Gondoltam, ha valami gáz lesz, majd sikítok.
Épphogy beléptünk egy női hang kérdezi:
- Sam? Sikerült édes?
- Igen, találtam valakit.
Erre kijött a szobából egy nálam jóval alacsonyabb, kedves arcú 30-as nő és bemutatkozott.
- Szia! Annabell vagyok.
Fehér, combig érő, finom selyemköntösben volt, ami érzékien végisimúlt a testén. Mellbimbói keményen és élesen kirajzolódtak a fényes anyagon, vállig érő hullámos barna haja az egyik oldalra volt fésülve. Nem kimondottan vékony, inkább olyan jó kis markolni való, de formás alakja volt.
Hirtelen zavarban voltam, mert nehéz volt tartani a szemkontaktust, ráadásul a férje is itt van, így nem tudtam hova is nézzek. Kicsit úgy tűnt mintha várt volna valakit.
Miközben Sam kiment a konyhába, kérdezem Annát:
- Mi is a probléma?
Keresztbe tett lábbal ült előttem és mosolyogva mondta:
- Probléma?
- Ja, nem jön be semmilyen csatorna, de már nem érdekes.
Közben visszajött Sam odaadta az italt és Annára mosolygott, majd bement egy nagy gardróbba, ami közvetlenül szobából nyílt. Gondoltam biztos keres valamit.
Rápillantottam Annára és közben a szám szélét harapdáltam, mert zavarban éreztem magamat. Kavarogtak a gondolatok a fejemben, mert ilyen lenge öltözetben nem szokás idegeneket fogadni. Így sejtettem, hogy itt lesz valami csak nem akartam elhinni.
Anna felállt odajött és azt mondta:
- Tetszem neked?
- Igen, nagyon.
- Sam a gardróbban ül és les minket, zavar téged?
- Nem.
- Akkor azt akarom, hogy dugj meg MOST azonnal!
Erre közelebb lépett és megcsókolta a számat, lassan csókolózni kezdtünk. Finom puha szája volt és nagyon kellemes édeskés illata. Megfogtam az arcát és végigcsókoltam a nyakát, megfordult háttal nekem majd kicsit előrehajolt és a fenekét a farkamhoz nyomta.
Átöleltem, lassan végigsimítottam a hasát és a melleit. A finom selyemanyagon érzékien siklottak a kezeim, ujjaim elakadtak a keményen meredező bimbókban, megmarkoltam a melleit és elkezdtem masszírozni őket miközben a nyakát csókoltam. Éreztem, hogy duzzadó farkamnak már nincs sok helye a feszes alsóban.
Anna megfordult, erre én megmarkoltam a fenekét és a heves csókok közepette a fotelbe lökött. Egy határozott mozdulattal lehúzta a nadrágomat, lejjebb rántott a fotelben és betérdelt a két lábam közé.
Nem sokat tétovázott egyből neki esett, kibontotta a nadrágom és finoman a kezébe vette. Miközben a heréimet nyalta néha elnézett oldalra a gardrób felé, jobb kezével ügyes mozdulatokkal verte a immáron kőkemény faszomat. Már azt hittem soha nem akarja bekapni aztán végre lassan a szájába vette, de csak finoman szopta a végét.
Belenézett a szemembe és mélyen bekapta, egyre vadabbul szopta, éreztem, hogy tényleg élvezi. Nagyon kívántam már, így felültem és megcsókoltam és kértem,hogy térdeljen fel a fotelra.
Lassan felhajtottam a kis selyem köntöst a fenekén és megpillantottam húsos punciját, felejthetetlen látvány volt. Vastag külső ajkait a nagyobb, formás feneke ölelte körül. Kis ideig meredten bámultam majd beletemmettem az arcomat és mohon nyalni kezdtem, két kézzel markoltam a fenekét és élvezettel elmerültem benne.
Anna nagyon bepörgött, olyan erősen tolta az arcomba magát, hogy szinte alig kaptam levegőt, mintha egy mély vízből merülnék fel,úgy vettem lélegzetet.
Mellé álltam és oldalról a jobb kezemmel, ujjaimmal izgattam miközben ő ráfordult a farkamra és szopni kezdte.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.62 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 cscsu50 2018. 11. 5. hétfő 11:10
Közepes
#7 jonhsmith 2018. 11. 5. hétfő 08:22
Egy hetes
#6 veteran 2018. 11. 5. hétfő 07:47
Közepesnek elmegy.
#5 Andreas6 2018. 11. 5. hétfő 07:26
Nem nagyon fogott meg.
#4 feherfabia 2018. 11. 5. hétfő 06:02
Már olvastam valahol!5P
#3 zoltan611230 2018. 11. 5. hétfő 05:01
Jó szakma.
#2 A57L 2018. 11. 5. hétfő 04:13
Nyaralásnak gyenge.
#1 Törté-Net 2018. 11. 5. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?