Hírek

JÚL.
1.
2015

Szállodai sóhajok

1. fejezet
Cat vagyok, középkorú, csinos nő, az első leszbikus élményemet egy szállodában éltem át, a bombázó, fiatal hosztesz lánnyal. Íme a történetem.
A hotel egyik legjobb szobájában szálltunk meg a férjemmel, ahonnan egyenesen le lehetett látni a medencére. Richard üzleti tárgyalásokat bonyolított le, de pihenni is maradt időnk bőven. A sors iróniája, hogy a férjem vette észre először Sharát, a szobánk teraszán álltunk. Falatnyi bikinijében mászott ki a medencéből, magára vonta a tekintetünket, ahogy ruganyos, karcsú testével elsétált a medence mellett.
- Bájos, ugye? – kérdeztem kissé féltékenyen.
- Hasonlít az unokahúgomra - mormolta zavartan Richard, ami valóban igaz volt. A lánynak az arca is tökéletes, szabályos vonásai figyelemre méltóak. Szőke, középhosszú hajából csöpögött a víz. Persze nem csak mi bámultuk, a többi férfi is alig bírta róla levenni a szemét.


JÚN.
30.
2015

A férjem főnöke 1. rész - A találkozás

December közepén meghívást kaptunk a férjem cégétől a karácsonyi partira. István még csak két hónapja dolgozott ennél a cégnél. Nagyon élvezte a munkáját. Pontosan nem tudom, hogy mit csinál, csak annyit, hogy középvezetői szinten van. Gyakran túlórázik, későn fáradtan ér haza, minden nap. A hétvégéit is szinte mindig munkával tölti itthon. Azt mondogatta, hogy most kell bedolgoznia magát. Nagyon megörült a meghívásnak, hiszen még csak a próbaidejét tölti a cégnél. Egy vidéki szállodában tartották a bulit. Már pénteken délután lehetett menni, de a fő rendezvény csak szombat este kezdődött. Utána néztem a Szállodának. Kiderült, hogy Wellness része is van. Sikerült Istvánt rávennem, hogy menjünk pénteken, így egy kicsit együtt tudunk lenni. Nem ment könnyen, dolgozni akart, ahogy mindig. A vezérigazgató pénteken délben mindenkit haza küldött, hogy aki az nap akar menni, időben el tudjon indulni. Mire István haza ért, már mindent...


Egy meleg élete 1. rész – Kiskamaszkor – A felismerés és a próbálkozás

A történet nem valós, de ennek ellenére lehetnek benne olyan elemek, amelyekre bármelyik homoszexuális rá ismerhet a saját életéből.
Van egy 11 éves, azaz a kamaszkor elején járó srác (legyen a neve Áron). Nem érti nagyon, hogy mi történik vele, hiszen már szinte minden haverjának volt már csaja, de neki nem, de nem is igazán vágyódik a lányok iránt. Miközben gondolkozik ennek okain, egyre inkább arra lesz figyelmes, hogy a lányok helyett a fiúkat nézi meg tüzetesebben és alkot róluk véleményt. Egyszerűen nem érti, hogy ez miért van így. Miért nem élhet „átlagos életet” úgy, mint a korosztályába tartozó többi fiú. Eltelik még 1 év, mire elkezdi sejteni a dolog okát, de megpróbálja erről minden gondolatát elterelni. De sikertelenül. Ahhoz viszont még el kell telnie egy kis időnek, hogy végre felfogja, és legalább önmagának beismerje, hogy Ő bizony meleg. Ezt a felismerést emésztgetnie kell magába is ezt az új helyzetet.


JÚN.
29.
2015

További botlásaim Virággal

Enyhe fejfájással ébredtem fel. Kimentem a mosdóba, hogy a reggeli szükségleteimet elintézzem. Miközben éppen fogamat mostam és közben a tükörben magamat néztem, elgondolkodtam azon, hogy mi is történt tegnap. Az alvás után jóval tisztább volt a fejem, mint hajnalban. Eléggé letaglózott a tettem súlyának józan felismerése. Elég durva volt a tudat, hogy az unokatestvéremet dugtam a fél éjszakán át. De nem csak megdugtam, hanem a fenekét is rendesen tele pakoltam. Az én kis ártatlan unokatestvéremet. A kis Virágot. Basszus.
Aztán persze felidézve az elmúlt éjszaka történéseit, Virág már nem is tűnt olyan ártatlannak. Végig gondolva, mindent Virág egy szép kis "jó kislány" maszk mögött rejtőzködve, csinálta a kis dolgait. Most akkor melyik lehet az igazi a Virág? Az aranyos, mosolygós, mindig kedves és segítőkész Virág, vagy az a nőszemély, aki fél éjszakán át velem kefélt és aki olyan hangokat adott ki, miközben a fenekébe tömködtem...


A gyűjtő

Emily örömmel találkozott újra a pasassal. Még csak két hete ismerkedtek meg az interneten egy pár ... khmmm.... szexpartner kereső oldalon. Sosem hitte volna, hogy egyszer ilyen helyre is regisztrálni fog. Hitt abban, hogy a csinossága, szépsége, kedvessége és gyermeki bája hozzásegíti, ahhoz hogy megismerkedjen valakivel a világháló kikerülése nélkül is. De egyszerűen nem akart sikerülni. Hiába próbálkozott, a sors nem vezette elébe a szóba jöhető férfiakat. Csak olyanokkal találkozott, akik meg akarták fektetni és kész. Ráadásul egyik sem tetszett neki.
Igen, válogatós, ezt tudta magáról, de úgy gondolta, hogy hozzá megfelelő férfit akar. Minden tekintetben. Legyen jóképű, sötét fekete haja, jól szituált, izgalmas, titokzatos, és persze minden igényét kielégítse az ágyban. Magyarán várta a herceget a fehér lovon. A munkája lefoglalta, és annak ellenére, hogy minden porcikája kívánt egy férfit az ágyába, mégsem járt el esténként...


JÚN.
26.
2015

Egy nap nővéremmel

Még csak tizenöt éves kiskamasz voltam, szexuális kapcsolatom még egy lánnyal se volt, de egyre sűrűbben vertem ki a farkam. Gondolataim ilyenkor az egyik bomba jó csaj körül forogtak, akivel egy osztályba jártam. Maja testhezálló, szűk farmerban járt, és pólója nagy melegben még a köldökéig se ért. Ráadásul nemcsak a farmerja volt szűk, hanem a pólója is, ami alatt kirajzolódtak feszes mellei és hegyes mellbimbói. Sokszor elképzeltem, milyen élvezettel tudnám őket szopni, és micsoda érzés lehet, ha egy kicsit eljátszadozna a dákómmal. Így fantáziáltam – és maszturbáltam – éjjel, ha a másik szobából áthallatszott anyámék szeretkezése, reggel, ha a szokásos reggeli merevedéssel ébredtem, de nem ritkán nappal is, ha egyedül voltam otthon. Szexuális fantáziálásomban időnként három évvel idősebb nővérem, Tímea is szerepelt, aki roppant jó csaj volt, de családunk prüdériája miatt még sohasem láttam meztelenül.


Szalagavatóból kaland

Szalagavató. Dög unalom. Ráadásul nagyon fájt a lábam a magas sarkútól, de nem baj mindjárt vége. Már csak az életvidám energiabomba hastánc csoportot kellett megnézni. Hogy lehet ez szexi? Mindegyik pocakos, de a teremben lévő összes kan tátott szájjal bámulta őket. Férfiak, a farkuk vezeti őket. Hu..megpillantottam hirtelen egy pasit, aki nem őket bámulta, igazából engem nézett. Egész helyesnek tűnt, sőt. Nagyon jól állt neki a szmoking. Nem ismertem fel, nem velünk végzett, talán valami haver vagy testvér. Felállt és idejött a műsor közepén. Wow... a mozgása megdöbbentett, nem semmi. Ilyen pasim sem volt még ezelőtt. Irtó izmos, mit sportolhat? Mellém ült, közel hajolt, és a fülembe kezdett suttogni.
- Látom, téged sem köt le a műsor! - mondta mosolyogva. A hangja olyan lágy és…hívogató.


JÚN.
25.
2015

Felejthetetlen

Egy csodálatos tizenhetedik születésnap után elcsigázva hanyatlottam az ágyamra.
A buli, amit a barátaim szerveztek nekem, fergeteges volt - Penny, a legjobb barátnőm szülei megengedték, hogy náluk tartsuk, és így délután háromtól egészen tizenegyig ott lehettünk.
Ahogy az egy ilyen délután/este után lenni szokott, az ember eléggé eltompul, és ebben az esetben én sem éreztem magam máshogy; tökéletesen le voltam amortizálva.
Ahogy szememet lehunyva betakaróztam, és megkíséreltem elaludni, ütemes koppanásokra lettem figyelmes, amik az ablakom felől jöttek.
Nem érdekelt. Egyszerűen nem TUDOTT érdekelni.
Ám amikor már vagy a huszadik kavics ütődött az üvegnek, sóhajtva törődtem bele, hogy ma éjjel biztosan nem fogok már tudni szundítani.