A+ A-

Szex a legjobb barátommal 1. rész

Meleg vagyok. Ezt az egész ismeretségi köröm előtt mindig is titkoltam. Általános iskolában volt pár malőröm emiatt, mert viszonylag hamar elkezdtek érdekelni a fiúk, és eleinte nem nagyon tudtam ezt az érzésemet kontrollálni. De szerencsére a középiskolába új emberként mentem, és biztos voltam benne, hogy a titkomról senki nem fog tudni.
Viktorral itt ismertük meg egymást. Fél év alatt a kapcsolatunk olyan erős lett, hogy már feltétel nélkül megbíztunk egymásban. Mindent elmondtunk egymásnak, én neki és ő nekem, én viszont szokás szerint az ominózus ferdült hajlam dolgot kihagytam. Ő mindig is hangoztatta, hogy hetero, és már sok barátnője is volt, szóval nem kételkedtem benne. Mivel kiskora óta vízilabdázott, és emellett rendszeresen kondizott is, a teste olyan volt, akár egy adoniszé. Volt néhány félmeztelen képem a telefonomon róla, jobb napokon azokra vertem ki. Minden vágyam volt, hogy egyszer a magamévá tehessem, de ez csak egy szimpla álomnak bizonyult.
Nagyjából másfél évvel a megismerkedésünk után egy elég komoly veszekedésen estünk át Facebookon, melyben kifejtette, hogy "Tud mindenről." Eléggé megijedtem ettől, de gyorsan elkanyarodott a beszélgetés, ezért el is felejtettem. Teltek-múltak a hetek, és egy szombat estén áthívott hozzájuk. Már számtalanszor előfordult ilyen, ezért nem számítottam semmi jelentőségteljesebb dologra. Beszélgettünk, beszélgettünk, és a a téma valahogy a múltkori veszekedésre terelődött.
- Emlékszel, hogy írtam, hogy tudok mindenről? - kezdte.
- Persze, de addig jó ameddig nem tudom, mi az a "minden". - válaszoltam.
- Miért nem mondtad soha, hogy buzi vagy? - kérdezte gyengéd hangon.
- Mondjuk mert nem vagyok? Honnan veszed? - próbáltam játszani az értetlent, de nagyon megijedtem.
- Több mint egy éve ismerlek. Észrevettem. Sőt, a félmeztelen képeimről is tudok a telódon.
- Haver, mit szívtál?
- Semmit. Nem ítéllek el, nyugodtan valld be, hogy a fiúkat szereted, és hogy lefeküdnél velem.
- Veled komoly bajok vannak. Nem vagyok buzi, soha nem is voltam és nem is leszek. Nem mellesleg tőled ez a vádaskodás elég szarul esik. És mi az, hogy lefeküdnék veled??? - ellenkeztem.
- Hát jó, akkor tagadd. Maradj itt, mindjárt jövök. - mondta, azzal felállt és kiment a szobából. Utána vettem észre, hogy sápadt vagyok, akár a holdvilág. Soha nem volt erősségem a hazugság improvizálása, hát még ha ebben a témában kellett kamuznom. Nagyban próbáltam lenyugtatni magam, mikor visszajött. Furcsálltam, mert mielőtt kiment, még egy pólóban volt, de ezúttal egy ing volt rajta. Furcsán néztem, de ő mosolyogva leült mellém. Mikor meg akartam kérdezni, minek öltözött át, közelebb hajolt, a mutató ujját a szám elé tette és a másik kezével pedig gyengéden elkezdte simogatni az arcomat. Az arcomból a maradék vér is kifutott, és halkan elkezdett suttogni:
- A szüleim egész hétvégén nincsenek itthon. Nem lenne kedved beteljesíteni a vágyainkat? - látta, hogy még így se merek semmit csinálni, ezért elvette az ujját a szám elől, és megcsókolt. Ha még létezett vér a nyakamtól felfelé, az elindult lefelé, és elkezdte dudorítani a nadrágomat. Ezt a csók után ő is észrevette, és nadrágon keresztül megsimította a növekedő szerszámomat.
- Úgy látom, a farkad benne van. - mondta nevetve.
- De hát te hetero vagy. És van barátnőd. - dadogtam.
- Egy hetero is lehet kíváncsi nemde? Kittinek pedig erről nem kell tudnia. - válaszolt. Felállt, és akkor vettem csak észre, hogy az ő farka se lankadt már. Kinyújtotta a kezét, felsegített, majd miután szorosan magához húzott, megint megcsókolt. A parfümjének az illata csak még jobban beindított. Kézen fogva átballagtunk a szülei hálószobájába, és ő ráfeküdt a franciaágyra. Odamentem hozzá, fölé térdeltem, és egyesével elkezdtem kigombolni az ingjét felülről lefelé. Mikor végigértem, szétnyitottam, és az a látvány tárult a szemem elé, amiről már régóta álmodtam: a gyönyörű és izmos felsőteste teljes életnagyságban, és végre nem csak lopva pillanthattam rá, mint a tesi órák előtt az öltözőben. A pillanat annyira magával ragadott, hogy legalább fél percig csak ültem a combjain és az izmait bámultam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 deajk2008 2017. 07. 14. péntek 17:08
legyen folytatása... 9p lett
#7 Edy-97 2017. 03. 30. csütörtök 12:41
Kár hogy nincs folytatása !
Igy eléggé lapos lett !
#6 cscsu50 2017. 02. 13. hétfő 05:23
nagyon gyenge
#5 genius33 2017. 02. 8. szerda 10:33
Annyira nem jött át.
#4 vakon54 2017. 02. 7. kedd 13:06
Nemfogmeg az ien írás.
#3 veteran 2017. 02. 7. kedd 08:11
Nekik biztosan jó.
#2 A57L 2017. 02. 7. kedd 03:52
Nem is lett rossz.
#1 Törté-Net 2017. 02. 7. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?