Hírek


JÚN.
13.
2015

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 14 éves Törté-Net Szerkesztősége :)


JÚN.
12.
2015

Meglepetés után segítség

Munkámból adódóan sokat kell utaznom, gyakran és akár hosszabb ideig is távol vagyok a saját lakóhelyemtől. Ilyenkor fizetővendég szobát szoktam kivenni. Így történt most is. Már több mint 2 hete voltam egy kisvárosban, lassan a végéhez közeledett a munkám. Meleg nyári délután volt amikor hazaértem a munkából. Üres a ház, gondoltam gyorsan letusolok mielőtt a háziak hazaérnek. Leszórtam a ruháimat, majd egy törölközőt kanyarítottam magamra, kezemben a tisztálkodó szerekkel kiléptem a szobából. Azonnal földbe gyökerezett a lábam.
A tulaj 22 éves lánya állt a fürdőszoba ajtóban kicsi, fehér, majdnem áttetsző topban és tangában. Meglepetésében leejtett valamit, amiért azonnal le is hajolt így volt időm megnézni a hihetetlenül hosszú lábát, amit csak még jobban hangsúlyozott a magas sarkú papucs, a feszes fenekét, ahogy a tanga belevág és még jobban kiemeli a lényeget. Amikor felegyenesedett kicsit elpirult, cicijén megfeszült a top és...


Egy házaspár története

A férj és a feleség nagyon szerették egymást, egyáltalán nem terveztek semmi hosszutávu szexkapcsolatot, egy harmadik féllel. Ami a feleséget illeti 30éves nagyon, szép, dekoratív, csinos szőke nő volt, és ráadásul borzasztóan konzervatív. Az első időszakban, amikor összejött, teljesen távol állt tőle az, hogy egy feleség vagy egy férj mással szexeljen.Először a férjnek se jutott eszébe hasonló gondolat. 8 év házasság után észrevették magukon, hogy azok a szexfilmek érdeklik őket a legjobban, ahol ketten dugnak egy nőt, főleg, ha a férj dobja be a nejét a közösbe.Amikor együtt nézték az oktatófilmeket, szándékosan mindig a 2 férfi és 1 nő felállásos filmeket részesítették előnyben. A filmnézés természetesen soha nem fejeződött be, a férj mindig arra lett figyelmes, hogy a neje teljesen beindul. Ezután elkezdett beszélni szex közben neki, hogy mi lett volna, ha ő van a csaj helyében, és a férj szerepében meg a férjed?!Először még a...


A próbatétel

A próbatétel A próbatétel A próbatétel

JÚN.
11.
2015

Négy találkozás a vendéggel 1.fejezet

- Készen állsz? - Mark elvész a dús szőke haj illatozásában.
- Igen. - Teste beleremeg a válaszba.
Katherine egyre izgatottabb lesz. Szeretné, ha Mark magáévá tenné. A simogatás vágyat és ijedtséget zúdít a fiatal fodrásznőre. Hüvelye fala elkezd nedvesedni, kéjes gondolatok foglalják el a lelkét. Katherine egyre inkább átadja magát a lelki vászonképének, ahol épp a felfűtött, kéjsóváros álmai jelennek meg. Mark a nyakát csókolgatja, miközben a fiatalasszony vágyfilmje vetítődik, de mikor a férfi érintése eltűnik, a vászon is megszűnik.
- Menj, öltözz át! - súgja a fülébe.
Katherine kinyitja a szemét, s engedelmeskedik a parancsnak. Ahogy benyit a hálószobába, a helyiségben található ágyon ott van a ruha, amit ma fog viselni. A félelme fokozódik a fekete spandex ruha láttán. A nő vesz egy nagy levegőt, és elkezd vetkőzni, közben felidézi magában a Markkal való első találkozását.


Titok

Kamill 55 koráig örök agglegényként élte kicsapongó életét. Marketing menedzserként milliós havi jövedelmekre tett szert. A munkáját elismerték. Nem volt ő rút, sem alacsony, sem kövér. Egy 172 cm-es, kisportolt (teniszezett) sármos, fekete, göndör hajú zöld szemű álomlovagként hatott külsőre. A nők kifejezetten buktak rá.
Sok nőt elfogyasztott életében, három zabigyerek után fizetett gyerektartást, és remek kapcsolata volt gyerekeivel és azok szülőanyjaival. Lakását özvegy szomszédasszonya tartotta rendben, és a bevásárlásokat is ő intézte. Kamill vendéglőben étkezett, csak a reggelit és vacsorát készítette el magának.
Szeretett a Duna parti sétányon egy-egy vendéglő teraszán eltöltött konyakozás, esetleg fagylaltozás, vagy somló galuska elfogyasztása után sétálgatni. Ha éppen hosszabb-rövidebb ideje nő nélkül volt, akkor elnézegette a pesti Duna parton korzózó gyönyörű testű pasivadász fiúkat. Ez lett a veszte. Egy négytagú...


JÚN.
10.
2015

Prágai éjszakák

Már éjfél is elmúlt és én még mindig Prága utcáit róttam. A Vencel tér fényei hívogatóan csillogtak az éjszakában, az árusok sört kínáltak az utcán és vidám cseh fiatalok hangoskodtak mindenfelé. Én viszont egyedül voltam, és ilyenkor az ünnepi hangulat ezt még jobban kiélezi. Két napja érkeztem egy prágai ügyvéd konferenciára, viszont valamit Budapesten hagytam: egy nőt, akit valaha nagyon szerettem és azt hittem ő lesz az „életem párja”. Hát nem így alakult.
Mit tehet egy magányos férfi az „arany városban”, ha lassan éjfél közeledik és mindig nem akaródzik nyugovóra térnie? Egy sztriptíz bárjában kötöttem ki. Rendeltem egy méregdrága whisky és felmértem a terepet. Imádom azt a város, elvileg legális a prostitúció és akár még számlát is adnak. Nem mintha el akarnám könyvelni. De el kell ismerni, hogy sokak számára ez a hely maga a paradicsom, bár a városatyák nem mindig nézik jó szemmel a város e turisztikai attrakcióját.


Így buktam le

Annak idején jöttem rá, hogy én inkább a lányokhoz vonzódom, amikor elkezdtem maszturbálni. Az izgatott fel igazán, amikor közben egy lányra gondoltam. 17 - 18 éves koromra, amikor már szinte mindegyik barátnőmnek volt barátja, és a gyerekkori barátnőm már a szüzességét is elvesztette, én még mindig nem akartam fiúkkal ismerkedni. Utáltam a bulikat. Feszélyezve éreztem magam fiúk közelében. Nézni a barátnőimet, ahogy smárolnak, és jól érzik magukat, meg beszélgetni a fiúkkal, akik megszólítottak…Gyakran mondták a barátnőim, hogy egy ilyen jó csaj, mint én, bármikor talál magának valakit, miért nem jövök már össze végre valakivel. Elegem volt már ebből. Szerencsére az egyik barátnőm szintén nem volt nagy bulizós alkat, és a legtöbbször csak kettesben iszogattunk péntek meg szombat esténként. Neki sem volt még barátja, így vele felszabadultabbnak éreztem magam. Nem ismertem olyan régóta, mint a gyerekkori barátnőmet, de úgy éreztem, ő...


JÚN.
9.
2015

Horgászkaland

Egy eldugott kis falu mellett van egy szinte felfedezetlen tavacska. Nagyon szeretek horgászni, s mivel alig van olyan halastó, amit ne lepnének el a horgászok, nagyon megörültem ennek a kis tónak. Egy szép nyári hajnalon kikerekeztem ehhez a tóhoz, hogy hódoljak szenvedélyemnek. Langyos nyári szellő fújdogált, csupa csillag volt az égbolt. Gondoltam, tök jó, mert ilyenkor harapnak a halak. Úgy nézett ki, hogy rajtam kívül egy teremtett lélek sem volt a közelben. Ezért aztán bátran tanyát vertem, majd beetettem a halaknak, s előkészítettem a fenekező botokat a nagy horgászathoz. Ezek után szépen kényelembe helyezkedtem, s gondoltam hunyok egy kicsit, hisz a kapásjelzőim élesítve lettek. Egyszer csak arra ébredtem, hogy veregették a vállamat. Hátrafordultam, s két csajszit pillantottam meg, strandoláshoz öltözve, úgyhogy elég lenge ruházatuk volt, s minden domborulatuk tisztán látszott. Piszkosul formás testük izgatóan hatottak rám, s...