Hírek

MÁJ.
29.
2015

A kalandozások kora - Kitti

Az alább leírt kaland egész fiatalkoromban esett meg velem. Talán a legelső volt. Vagy talán nem... ki emlékszik arra már?
Akkoriban sokat jártunk kirándulni édesapám egyetemi tanszékével. Általában ez egy - egy túrát jelentett havonta, de minden évben volt egy hosszabb kiruccanás is, 3 - 4 napos. A társaságot különösen kedveltem: csupa jókedvű, kellemes felnőtt, akik örültek, hogy végre egy kis szünetet tarthatnak a munkában. Ott voltak persze a gyerekek is. Ők - főleg fiatal szemmel nézve - már kicsit bonyolultabb társaság voltak, s szerencsétlenségemre alig volt köztük egy - két korombeli. Ennek ellenére máig emlékszem, hogy már hetekkel előre vártam ezeket a kirándulásokat. Az egyikre... Aggteleken volt... a szokásosnál több okom van emlékezni.


Elcsöppent titkárnő

Pár éve egy számítástechnikai cégnél dolgoztam, ahol egy jópofa titkárnővel voltam egy szobába. Tetszett, kellemes csinos 25 év körüli csaj volt, de pasija volt, így nem igazán tudtam befűzni, pedig jó lett volna, kívántam mint a fene.
Mivel Ági bizonyos szintig kapható volt a szex-témákra, néha mutogattunk neki pornó jeleneteket a neten, és nem volt ellenére megnézni, a dugást, leszbit, nyalást, szopást, masztit, szóval az extrémebbeket kivéve mindent megnézett, aztán csak mosolygott...
Aztán felkeltette egyszer a figyelmemet, hogy mikor néztünk pár jó kis maszti videót (jó közeli felvétel volt) egy igen dögös csajjal, aki két jelenetben is nagyon elment, az nagyon tetszett neki, és utána nem sokkal kiment a WC-re. Mikor visszajött, a WC melletti kis beugróban megállt, én meg épp odaláttam az ajtó üvegének tükröződésében, és láttam, ahogy óvatosan felemeli a szoknyáját, és valamit matat a lába között, mintha nem törölte volna...


MÁJ.
28.
2015

Afrikai pár

Tavaly a feleségemmel Rékával elhatároztuk, hogy hosszú idő után lazítunk, és a félretett pénzből elmegyünk valahova messzebb nyaralni. Europán kívülre, a karibi Szent Márton (vagy Saint - Martin) szigetére esett a választás, amiről nagyon jókat hallottunk korábban barátoktól, illetve a Neten.
Egyből magával ragadt minket az egész hely varázsa, a napsütés és a barátságos emberek, a pezsgés, és persze a tenger.
Most nem ezeket kezdem el részletezni (bár ezt is tudnám hosszasan). Amiről most írni szeretnék, az a szállodában történt velünk.
Minden nap a szálloda önkiszolgáló kis éttermi részén reggeliztünk, ahol már az első nap barátságosan köszönt nekünk egy fekete férfi, és az ő szintén fekete felesége. Másnap is itt kezdtünk, hogy legyen energiánk a városnézésre, és ismét belépett a pár, de most egyenesen az asztalunkhoz sétáltak, és barátságosan megkérdezték angolul, hogy csatlakozhatnak - e hozzánk. Bár meg kell...


Ottalvós buli

Az egész történet egy átlagos napon, egy átlagos ott alvással kezdődött. A legjobb barátnőm Kim és én már hetekkel ezelőtt megbeszéltük, hogy ezt a hétvégét együtt töltjük és tartunk egy kis iszogatós pizsipartit. Én Melanie vagyok 17 éves és már nagyon régóta foglalkoztat a gondolat, hogy milyen lehet egy lánnyal. Persze történtek már velem olyan dolgok bulik alkalmával, hogy a barátnőm Kim és én összegabalyodtunk, hogy idegesítsük a fiú közönséget. Engem már akkor is nagyon felizgatott a csókja hetekig másra sem tudtam gondolni csak a szája ízére az ajkamon. Meg is rémített a dolog, mert felmerült bennem a kérdés, hogy mért vonzódok egy lányhoz ez nem normális és elnyomtam magamban a gondolatot. Így teltek a hetek nem került szóba többet az a bizonyos buli, és bizonyos csók. Eljött a péntek és nagyon izgatott voltam a buli miatt, akkor még nem is gondoltam, hogy milyen buli vár rám az este. Kim és én elmentünk a lakásomra beszereztük...


MÁJ.
27.
2015

A titkom

10 éve vagyok férjnél. A mai átlaghoz képest korán férjhez mentem és korán szültem, mert mindig is fiatalon akartam családot. A férjemmel jól megvagyunk, igaz, hogy kicsit lobbanékony természete van, de ezt akkor is tudtam, mikor hozzá mentem. Ennek ellenére jól kiegészítjük egymást, elég sokszor összekapunk, de nem haragszunk egymásra sokáig. A szex a kezdetektől kielégítő és élvezetes volt, heti 5-6x vagyunk együtt a mai napig, mindketten úgy...


Kamasz fiúk kalandos története és párkapcsolata 5. rész – A szakítás és az új kapcsolat(ok)

A történet természetesen Bandi és Pisti kapcsolatának a végéről valamint az új kapcsolataikról szól.
Egyik napról a másikra Pisti viselkedése Bandival szemben megváltozott. A viselkedését leginkább a visszautasítás, a flegmaság és a kötözködés jellemezte. Ezt Pisti először nem is értette. Pistinek állandó szex igénye is meglepő volt. Amikor történt is köztük szexuális kapcsolat mindig Pisti akarata kellett, hogy érvényesüljön, ami mindig az volt, hogy Ő legyen a passzív. A dolog ironikus oldala, hogy addig inkább az aktív szerepért volt „oda”, de szükség szerint bármikor „belement” a passzív szerepbe is. Ez a kettősség és az egyre sűrűbbé váló balhék jellemezték a kapcsolatukat a következő 3-4 hónapban. Közben Pisti gyakran eljárt úgy mondva „egyedül” diszkóba, hogy Bandit nem hívta magával, pedig Bandi is szeret(ett) bulizni, főleg ha a szerelmével diszkózhatott. Miután Pisti minden ilyen provokáló eszközt bevetett, hogy hergelje...


MÁJ.
26.
2015

Szodoma és Gomora

Nem sokkal a forradalomnak nevezett romániai gengszterváltás után kerültem, kerültünk a világ legmocskosabb helyére. Eleinte nem is képletesen értettem, amikor a barátaimnak írt leveleimbe beszámoltam arról a kis moldvai faluról, ahová apám „eltűnése” után költöztünk. Anyám a leépítéseknek köszönhetően elvesztette állását, és mivel már nem volt, kitől kölcsönt kérjünk a rezsire, eladtuk parányi lakásunkat, hogy a nagynénimhez utazzunk Stancenbe a hegyek közé.
Mari nénit ha kétszer láttam életembe, magas, teltkarcsú nő volt, vastag hájas combokkal és kisebb dinnye méretű mellekkel. Anyám egészen eltörpült mellette, csak hajuk, szemük, hasonlított egymásra. Egy rozoga ARO terepjáróval jött elénk a vonathoz. Én inkább saját bánatommal és dühömmel voltam (még mindig) elfoglalva így csak arra kaptam fel a fejem, amikor hirtelen megragadott és átölelt.


A felmelegített kapcsolat

Úgy 2 évvel ezelőtt történt, hogy miután szakítottunk az exemmel, mind a ketten olyan utakra tévedtünk amilyenre nem kellett volna. Éltük a magunk kis életét, de én mindig mindent tudtam róla, bár nem kértem, hogy informáljanak a haverok, az ismerősök mindig megtették. Így jutott a fülembe, hogy miket is művel a lány, többek között kicsit könnyű vérű lett. Mivel eddig nem volt ilyen és tudtam, hogy a falu könnyen a szájára fogja venni, főleg, hogy egy olyan sráccal akadt össze aki a fiatalság körében közutálatnak örvendett. Elhatároztam hát, hogy bár nem volt egymáshoz egyetlen békés szavunk sem, ergo haraggal váltunk el, rá veszem, hogy találkozzunk, hogy had beszéljek kicsit a fejével.
Nem mondom, hogy közömbös volt a számomra így 3 hónappal a szakítás után, de nem állt szándékomban újra kezdeni, csak szerettem volna, ha legalább megválogatja, hogy kivel, hol és miért!