Hírek

JÚL.
4.
2016

Leszbikus nővérek

Fanni apám első szülött lánya. 3 éves volt, amikor apám elvált az anyjától, és Budapestre költözött. Itt ismerte meg anyámat, és rövidesen én is napvilágot láttam. Fanni anyja hamar pótolta apámat. Apu szerint már azelőtt is kavartak, de nem ezért hagyta ott, hanem mert egy elviselhetetlen hisztis nőszemély. Persze ezekről a dolgokról csak tinédzser koromban beszélgettünk el igazán, de gyerekfejjel is láttam, hogy ennek a nőnek valami baja van.
Nem tudom Fanni mostohaapja mit eszik rajta, de még mindig együtt vannak.
Mivel ők nagyon messze, vidéken éltek, gyerekkorunkban évente egyszer - kétszer láttuk egymást Fannival. Hiába volt a féltestvérem, mivel nem együtt nőttünk föl, olyan volt ő nekem, mint a másod unokanővérem, aki szintén vidéken élt, és vele is ritkán találkoztam, ráadásul Orsiék gyakrabban jártak hozzánk látogatóba, és mi is hozzájuk, szóval hozzá közelebb álltam, mint Fannihoz.


Egy asszony kalandjai - a görbe kifli

40 éves voltam, mikor az esemény történt. Férjem 15 évvel idősebb nálam, gazdag vállalkozó. Én 40 éves korom ellenére nem hanyagoltam el magam, nagydarab nő voltam 178 magas nagy fenékkel és nagyon nagy mellekkel, amik már kissé megereszkedtek a 2 gyerek hatására. De azért a pasik megnézték a melleim, ami jólesett, jóllehet tudom hogy nem versenyezhettem a fiatalabbakkal. Férjemmel úgy ahogy megvoltunk, néha veszekedtünk, néha megcsaltam, de csak ritkán és mindig megbántam. Nem nagyon ment neki már a szex, nekem meg szükségem volt rá.
Üzleti ügyben utazott el és engem is magával vitt, egy szállodában laktunk. Megérkezésünk estéjén lementünk a welness részlegbe, szeretek fürdeni, úszkálni, szaunázni. Feltűnt nekem egy magas, csinos férfi, 35-38 éves lehetett, izmos, vállas férfi, magabiztos, határozott kinézetű. A pasi elment szaunázni, nemsokára én is odakészültem.


JÚL.
1.
2016

Márvány szívem

Attól a pillanattól fogva tudtam, hogy figyel, mikor átléptem Kostas kúria küszöbét. Pillantása oly bizsergetőn siklott végig bőrömön, akár egy szerető simogatása, testem minden egyes sejtj életre kelt.
Athan Kostas, azt suttogták, a bál visszavonult háziurána unokája volt. Fekete, csuklyás köpenyt, egy álarcot és szmokingo viselt, mint minden más úriember, mégis, egyértelműen nem tartozot közéjük. Magas termet, világos bőr, sötét, homlokából hátrafésült hullámos haj. Athan az árnyékban állt Poszeidón festménye mellett kezében egy pohár pezsgővel, amiből egy kortyot se ivott. Erős olasz orra, magas, éles arccsontja is épp elég szembeötlő volt, de szeme, sápadt, ezüstösen ragyogó pillantása miatt akadt el lélegzetem, pislogás nélkül figyelt.


A fantázia hármas

A régi barátnőd Évi rád ír az egyik nap, hogy szeretne magához hívni, beszélgetni téged, te kissé meglepődsz, de elmész. Sima csajos dolgokról kezdtek dumálgatni, csak ti ketten vagytok otthon. Rajta egy kellemesen térdig érő szoknya és fekete atléta feszül. A te tested rövidnaci és egy egyszerű, de szépen kivágott póló takarja. Megkínál üdítővel, amikor adja odafele véletlen hozzáér a kezedhez és megremegsz.
Ezt észre is veszi és megkérdezi, hogy mi a baj mire te, hogy semmi-semmi.
Évi észre veszi rajtad, hogy vonzódsz hozzá és tetszik neki a helyzet, szépen lágyan megérinti, az arcodat simogatja, lassacskán közelebb hajol, szétnyitja a száját, amit közben megnyal a nyelvéve,l te közben kissé idegesen figyeled, hogy mi történik de nem mozdulsz. Egyszer csak azt érzed, hogy a nedves ajkai a tiedet falják, és már csak viszonzod neki a csókokat, egyre hevesebb lesz a csók mindkettőtök részéről és vadul nyelveztek.


JÚN.
30.
2016

A szívek zenéje

Kata aznap reggel izgatottan kelt ki az ágyból. Igen, ez is bekövetkezett. Hallotta agyában a szavak kattogását. Csak három igenre van szüksége. Három igen, és megváltozik az élete. Mióta zenét tanul azóta erre a pillanatra vágyott. Sebestyén Katát csodás hanggal áldotta meg a sors, s most ezt kamatoztatni szerette volna. Nem csoda tehát, hogy mióta felkelt mást sem csinált, mint skálázott, énekelt és gyakorolt. Egyszer csak nyílt az ajtó és belépett legjobb barátnője Rebeka.
- Elkészültél már? Indulnunk kell.
- Persze, csak még a sminkem megigazítom. - hangzott a magabiztos válasz.
- Hagyd már, gyönyörű vagy minden nélkül is. A hangodra kíváncsiak, nyugodj meg. - nevetett Rebeka.
- Persze, de akkor is. Csak egy pillanat.


Szex után milyen jólesik a hideg kávé ....

Már „öreg” házasok voltunk, előző hónapban ünnepeltük az ötödik évfordulót, de még nem voltak gyerekeink. Nem siettünk, hiszen alig múltunk huszonöt évesek. A lakótelepi lakásunk a kor körülményeihez képest luxusnak számitott, és erre mi eléggé büszkék is voltunk. Abban az idöben ez volt a legfelkapottabb új házgyári csoda telep. Mindenki ide szeretett volna költözni, és nem kis összeköttetések kellettek egy egy kiutalás megszerzéséhez. Nekünk a lebontott bérházi lakásért cserébe utalták ki aminél nagyobb szerencse nem is érhetett bennünket 1970-ben.
Néhány héttel a beköltözés után már szépen be voltunk rendezkedve és kezdtük magunkat otthon érezni. Velünk átelembe hamarosan beköltözött egy ugyancsak fiatal pár akikröl késöbb kiderült hogy a müvészi életben bontakozó tehetségek voltak. Elkerülhetetlen volt, hogy elöbb vagy utóbb összetalálkozzunk a liftben vagy a zárt lépcsöházi folyóson, ami hamarosan meg is történt.


JÚN.
29.
2016

Egy jó könyv

Az utóbbi napok, hetek a vizsgáztatásról szólnak elsősorban. Ezekben az időszakokban már általában kipihentebb szoktam lenni. Nem nagyon voltak hosszú, húzós napjaim most sem. Ráadásul később is elég felkelnem, ami azt jelenti, hogy nyugodtabban is tudok aludni, jobban megy a munka, kiegyensúlyozottabb vagyok. Legalábbis így szoktam érezni – az persze más kérdés, hogy estére teljesen leszívják a vizsganapok az energiáimat, nagyon sokat kivesz belőlem a folyamatos odafigyelés, visszakérdezés, javítás.
Párommal ilyenkor a gyerekek altatása után általában valami könnyedebb sorozatot szoktunk megnézni (lehetne akár krimi is, bár én személy szerint jobb szeretem ilyenkor, ha nem kell használni az agyamat, csak bámulni és esetleg röhögni valamin). Most azonban nem működtek a feliratos oldalak, így aztán lényegében sorozat nélkül maradtunk.


A látogatás

> Most szálltunk be. Elvileg 15 perc az indulásig. Egy ronda, kövér pasi ül mellettem, és izzad. Brr.
> Várlak!
> Rajtam nem fog múlni. Szeretlek.
Én is utazom: irány B., ahol egy konferencia keretei között végre megint találkozhatok Grétával. Gréta a barátnőm. Kicsit több mint egy éve ismerkedtünk meg, amikor stopposként felvettem őt és a barátnőjét a Balatonról hazafelé menet. Ő is egyetemre jár, ahogy én is (egy másikra), de én most épp külföldön vagyok, egy egész ösztöndíjas tanévre. Jó kis hely, a tanulással sincs gond, viszonylag jól viselem a távollétét is – persze leszámítva, hogy már ébren is róla álmodom, és lassan megbolondulok, annyira hiányzik a jelenléte, a hangja, az érintése... Éjszakai és nappali álmaimat bőven ellátják munícióval az emlékeim, és mióta megszerveztük ezt a találkozót, a fantáziám is.