Hírek

JÚL.
21.
2016

Biztos győzelem

November van, korán esteledik, itt északon meg aztán különösen. Hűvös esős idők járnak, jól esik az a temperált meleg, amit a nappali kandallója tart fenn az egész házban. Leginkább akkor érezni, amikor az ember belép az ajtón, később már szívesen bújik az ember valami meleg pulóverbe, ha egyszer hozzászokott a hőmérséklethez.
Kyara a szokásos keddenkénti meccsre ment, nemrégen kezdte újra a kosárlabdát. Nemsokára harminc, egyre acélosabb izmok, vékony derék, több gyermek után is rugalmas irígylésre méltó alkat. Meg is nézik rendre akár gyerekkel, akár egyedül megy az utcán és kreol bőre és szőkés hosszú haja még inkább vonzóvá teszi. De a leghuncutabb az egész nőben a szeme, és az ajka szögletében megbúvó mosoly volt.
- Kössz a fuvart – intett Helennek, aki néhanap hazadobta meccsek után.


Első alkalom fiúval

A vidéki nyaralónkat felújátják idén, ezért nekem a nyári szünet idején napokon keresztül ott kell ülnöm, hogy ellenőrizzem a munkásokat, dolgoznak-e rendesen, és segítsek, ha valami kérdésük van. Jó program a vakációra, mondhatom. Unatkoztam rendesen, de nem volt mit tenni, mert a szüleim dolgoztak, és valakinek lent kellett legyen a házban.
A múlt héten, amikor az új, fából készült ablakokat hozták, az egyik munkás, aki a beszerelésüket végezte, magával hozta a fiát is. Gondolom, ő is nagyon unatkozott otthon, akárcsak én itt, ezért eljött az apjának segíteni.
Egy kicsit sajnáltam, és mivel nagyon helyes srácnak tűnt a hosszú, hirtelenszőke hajával és kölyökarcával, amikor nem volt dolga, felhívtam őt az emeletre gépezni.
Feljött, és alaposan meglepődött, meglátva az három hónapja vett nagyon menő komputerem, tele új és érdekes dolgokkal.


JÚL.
20.
2016

Határ menti erkölcsök 2. rész

A csárda emeletes, kis tornyocskákkal és ezüstösen csillogó bádogtetővel díszített épület volt. Anyám egyre több időt töltött ott. Eleinte azt hittem, hogy csak a Janit látogatja ilyen gyakran, de miután új telefont és új ruhákat vett magának gyanút fogtam, és egy éjszaka utánaeredtem. Hivatalosan még csak tavasz volt, de a nappali forróság alig csökkent valamelyest éjfélig. A szellemek órája, vihogtam, hogy idegességemet leplezem, miközben a kertek alján, osonton célomig. A parkolóban csak 4 kamion állt. Takarásukba eljutottam a csárda ablakáig. Már éppen arra készültem, hogy belesek, amikor egy könnyű kéz érintette meg a vállamat.
- Hát te? Mit keresel itt? – Megdermedtem és még jól kifundált fedőtörténetemet is elfejtettem. Szerencsére csak Vanesza volt, az egyik falubéli lány, akinek népes családja a település másik végén lakott.


Szingli pörgés 6. rész

Közeledett a május 1-je. Mivel Lorena beosztásának köszönhetően nem tudta élvezni a hosszú hétvége teljes egészét, ezért tartalmasan akarta kihasználni ezt a napot, amit kizárólag barátnőivel, és némi bulizással tervezett eltölteni. Bosszantotta, hogy nem kapott több szabadnapot, mint sok más ismerőse és munkatársa, de ami még jobban beárnyékolta a jó kedvét, az az éppen meglévő havibaja volt.
A lányok egyetértettek abban, hogy a legutóbbi szórakozóhely lesz ismét a tökéletes választás.
A várakozó villamoson ülve, Vivi elővarázsolt a táskájából egy üveg otthonról hozott vörösbort. Szinte mindig minden helyzetre jó előre fel volt készülve, így ezáltal egy dugóhúzót is tartott magánál. Beszélgetés közben bontotta ki az italt, amit nem sokkal később körbe is adott.


JÚL.
19.
2016

A bátyám csaja

A nevem András, van egy bátyám, akit Leventének hívnak, néhány éve költözött el, mikor megismerte a mostani barátnőjét, Vikit. 19 éves lehettem, Levi egy évvel idősebb nálam. Már egy éve dolgozott kőművesként egy közeli kisvárosban. Én akkor még a szakmával bajlódtam. Levi a szóbanforgó építőipari vállalkozónál ismerte meg Vikit, aki az irodában dolgozott, ő csinálta a könyvelést, a számlákat, az adminisztrációt, ő csinálta a bérszámfejtést, árajánlatokat készített, segített felmérni a munkaterületeket. Akkor szakított az előző pasijával, mikor bátyám munkába állt, így magától értetődő, hogy összejöttek. Levinek kellett a punci, Vikinek meg a fasz (amire így utólag jöttem rá, hogy nagyon is szereti).
Történt egyszer, hogy kitalálták, hogy péntek révén, este menjünk el moziba és nézzünk meg egy filmet.


Mi nem a fiúkat hecceltük a partin

22 éves koromban ismertem meg Brigit. Ahhoz képest, hogy a gyerekkori barátnőm gimnáziumi osztálytársa volt, pár hét múlva már velem lógott sülve főve.
Eleinte azért töltöttünk együtt több időt, mert Brigi volt az egyetlen barátnőm, aki szeretett snookerezni, de ezen kívül is alapból jobban megtaláltuk a közös hangot egymással, mint másokkal, mert sok mindennel kapcsolatban hasonló véleményen voltunk, de főként mert Brigi kifejezetten kifelé forduló személyiség, én pedig bár nem vagyok magamnak való, de jobban szeretem inkább meghallgatni az embereket, itt - ott megjegyzéseket fűzni a mondandójukhoz, szóval mondhatni tökéletesen kiegészítettük egymást. A befelé forduló személyiségem ellenére Brigivel beszédesebb voltam, mint másokkal, mert vele finomítgatások nélkül kimondhattam a gondolataim, mivel sok tekintetben egyformák voltunk.


JÚL.
18.
2016

Vágyak a bűn mocskában 5. rész - Amikor már minden természetes 1. fejezet

Gyengéd lassúság ide, szerelmes óvatoskodás oda az ágyékához dörzsölõdõ vénuszdombom és a hüvelyemet kellemesen feszítõ pénisze nem kegyelmezhetett a klitoriszomnak. Így néhány perc múlva ismét a csúcs közelében lavíroztam.
- "Hihetetlen milyen tökéletesen összeillünk..." - kis sikerrel próbáltam gondolataimat más irányba terelni, hogy elodázhassam még a beteljesedésemet - "...ha alhasának feszítem az ölem és hátrébb csúszok..." - tört fel belõlem egyik kéjes sóhaj a másik után - "... a makkja egész erõsen a méhszájamhoz nyomódik..." - megremegve, nagyot nyögtem - "... s ha mindez még nem volna elég, a pattanásig feszült, az elõzõ órák folyamán irgalmatlanul érzékennyé vált csiklóm összepréselõdik az erõsen egymásnak nyomódó szeméremcsontjaink közt buján tekeredõ szõrszálaink bizseregetésében..."


A kopasz énekesnő

Hirtelen felriadok. A szemem tágra mered a sötétben. nem tudom mi ébresztett, talán egy hang? A szívem iszonyatosan gyorsan ver, és én hallgatózom. Aztán meghallom, apró nesz, a szomszéd ágy felől jön. Mary alszik ott, a harmadik szobalány. Halk nyögést hallok, biztos rosszat álmodik. Vaksötét éjszaka van, a hold elbújt az égen. És szörnyű meleg. Napok óta hőség van, és itt a padláson igencsak megreked a levegő, hiába tartjuk az apró ablakot nyitva, az éjszaka nem elég hűvös, hogy kihűtse szobánkat. De legalább a lonc illata árad. Rajtam csak egy könnyű takaró van, és tudom, hogy Mary sem a nagydunyhát húzta magára. Megint apró nyögést hallok, most egy kicsit hangosabb mint előbb. Meg szuszogást. Egyáltalán nem úgy hangzik, mintha Mary aludna. És akkor meghallom, egy férfi hangját. Hát ez ébresztett fel, egy férfi van a szobánkban. Megdermedek, mozdulni se bírok.


JÚL.
15.
2016

A férjfogás művészete 2. rész

Alexandra törölközőbe csavarva, mezítlábasan, vizes hajjal jött vissza. Még így is angyali teremtés volt, csodálatos bőrrel és sápadt, de gyönyörű képpel. Már sajnáltam. Még a csalódásom ellenére is úgy éreztem, hogy ki kell engesztelnem valahogy. Megijedt, amikor észrevett. Földbe gyökerezett a lába, és szerintem azon elmélkedett, melyik lehet a jobb megoldás, ha elfut, vagy ha elzavar.
- Beszélnünk kell! - előztem meg a szóra nyíló ajkait.
- Miről? A házasságról, vagy a pénzről? - csattant fel keserűen.
- A pénz a tiéd, ha akarod, engem csak a házasság érdekel.
- Na ne mond, ilyen könnyen lemondasz a harmincmilliódról? Akkor ezért erőltetted a házassági szerződést? Nem értelek! Mit akarsz tulajdonképpen? - fakadt ki pityeregve.