Hírek


MÁJ.
26.
2016

Kéretlen segítség 2. rész

Pánikszerűen ültem föl az ágyban. Ziháltam, fáztam és minden porcikámban a kétségbeesett menekülés lüktetett még percekig. Nem emlékeztem az álomra, amiből így ébredtem. Soha nem emlékeztem egyikre sem, amikből ennyire menekültem az ébrenlétbe. Ahogy körbenéztem a szobában, csak a megszokott dolgaimat láttam. A nadrágom a földön hevert, ott ahol az este ledobtam. A laptopom mellette, szintén a földön, egy halom összeirkált papír társaságában. Minden szürkén és már-már unalmasan megnyugtató módon őrizte a helyét körülöttem. A takarómmal az ölemben ülve, megsemmisülten bámultam ki az ablakon. Hosszú perceken át néztem, ahogy a hajnali derengés óvatosan kúszott az égre. Nem ez volt az első ilyen alkalom. Szinte már szokásommá vált, hogy amíg a testem lenyugodott, addig az eget figyeltem. A felhőket, ahogy sietősen úsztak, ha kergette őket a szél, vagy az utolsó csillagok alig-alig pislákoló fényét. Fáradtan hanyatt dobtam magam a párnámra.


Masszázs

- Á! Egy Andi! - most úgy megmasszírozlak, ma éjjel velem fogsz álmodni.
- Szia! - a szeme egy pillanatra a mellemre ugrik, és zavarba jön. Lehet, bevált a törölközős trükk? - Bocsi, hogy korábban jöttem! Megvárjalak itt, amíg felöltözöl?
- Eztán úgyis lefekszem. Ha nem baj, erre a fél órára már nem öltözök vissza!
- Nem, persze!
- Muszáj volt gyorsan letusolnom ebben a melegben!
- Ne is mondd! Amint hazaértem, beálltam a zuhany alá.
- Dobd csak le ide a táskád! A cipőt ráér odabent levenned!
- Oké!
- Holnap korán kelek. Túrázni megyek Verával meg a férjével Badacsonyba. Meg persze bort kóstolni. Te nem jössz?
- Nem hiszem. Mondtam nekik, hogy ne várjanak, ha nem érek oda 6 - ra hozzájuk, mert lehet inkább kialszom magam. Fárasztó volt ez a hét.


MÁJ.
25.
2016

Látlak, ahogy a házadban baszol bátyja!

17 éves korom óta ismertem a srácot. Egyik haverom egyszer piálgatás közben azt mondta, dugnak a húgával, de akkor nem hittem el neki, mert nekem úgy jött le, csak azért mondja, hogy inkább vele haverkodjak. Volt egy nagyobb összezörrenés köztük.
Állítólag általános iskolában terjengtek ilyen pletykák, de hogy milyen alapon, az már ködös. Mármint ő mesélt valamit, csak én nem emlékszem már rá. De nem is ez a lényeg, hanem hogy eleinte mivel bírtam a srácot, elengedtem a fülem mellet, viszont hamarosan elszóródott néhány morzsa, ami arra ösztönzött, hogy utána járjak a dolognak.
A gyanús az volt, amikor egyik nap a srác azt mondta:
- Este nem volt már kedvem kimenni. Bedobtunk egy ex - et a húgommal.
A csaj nagy férfifaló volt, a srác is megfordult jó néhány punciban, de már hosszú hetek óta senkijük nem volt, és partizni sem jártak el hétvégén, pedig azelőtt nem találtad volna otthon őket péntek - szombat este.


A szomszéd

…, a legelején kell kezdenem, mert nem egy egyszerű eset. Kis faluban élek, ahol egy magamfajta harminchoz közel lány...,vénlánynak számít. A helyi iskolában tanítok, s lekötnek a lurkók. Évekkel ezelőtt volt egy fiatal kolléga aki nem volt közömbös számomra s először vele volt testi kapcsolatom, de ő eltávozott a városba és azóta senkim nincs. Általában napközben majdhogynem kiürül falu , mert a közeli városkában van némi munkalehetőség a helyi tsz. megszűnése miatt.
Nyári szünet lévén otthon voltam és a pár kis jószágot gyorsan elláttam, s aztán unatkoztam. No nem mindig, mert a szomszéd kutyája mindig adott munkát...,valahol rendszeresen átbujt és kecelte a baromfit. A szomszéd egy negyvenhét éves ember volt...,Bandi bácsi..., aki korán elvesztette a feleségét s egyedül ,mogorván élt.


MÁJ.
24.
2016

Kinga

Kinga néhány házzal mellettünk lakik. Kb. 2 éve költözött Pali bához, pár hónappal azután, hogy az a jó kis korombeli szőke maca elhagyta. Sok minden megfordult a fejemben.
Talán Pali bá feleségül vette, és már leléphetett a fele vagyonával, vagy pont azért, mert nem akarta feleségül venni, vagy csupán már nem állt föl az öregnek, vagy ki tudja.
Vastag arcbőr, és szilárd gyomor kellhetett annak a 25 körüli csajnak, hogy odaadja magát egy 60 körüli dagadt vén fószernek. Ilyenkor persze minden szomszéd úgy tesz, mint aki elhiszi, hogy nagy a szerelem köztük, és próbál elvonatkoztatni a gondolattól, hogy épp egy ribanccal beszélget. Pali bá mellett legalább pénzes ribancnak érezhette magát. Pár évig.
Aztán ki tudja milyen okokból, de dobbantott.


A természet csodája

- Tudtok róla, hogy illegális, amit csináltok? - mondta Peti a maga szokásos, magasröptűen bölcselkedő hangnemében. Bírtam a humorát, de néha rájátszott a hülyeségeire.
- Mi van? - elszakadtam Laci ajkaitól.
- Hát, hogy 17 éves csaj létedre egy felnőtt férfi ölében ülsz, és csókolgatod!
- Haha de vicces! Te meg egy félig üres borosüveget tartasz a kezedben egy játszótéren! Az nem illegális?
Laci 18 - adik születésnapi bulijára alapoztunk kicsit péntek délután.
- Különben is már 14 a korhatár! - mosolygott Viki. - Inkább velem foglalkozz! Csak előbb kapj be egy rágót, mert bagós a leheleted!
- Add csak azt a bort! - mondta Laci. - Sokat volt a kezedben!
- Haha kellett neked hozzánk szólni! - mosolyogtam, majd visszafeledkeztem Laci ajkaiba.


MÁJ.
23.
2016

Maszti társaságban 2. rész - Az engedelmes unokanővér

Ahogy előtte térdelek, farka még nagyobbnak tűnik. Töve mellé adok pár óvatos puszit, tetszik, hogy megremeg tőle. Aztán teljesen hátra húzom a bőrt rajta, nyelvem hegyével a makkját simogatom.
Felnyög hangosan, egyik kezét a fejemre teszi. Hagyom neki, nem szólok érte. Felpillantok rá, csukott szemmel, nyitott szájjal sóhajtozik. Megmarkolom a farka tövét, és végignyalom hosszában, benyálazom az egészet. Mikor kellően csúszik, a számba engedem. Ajkaimat rászorítom, makkja egyből a torkomra csúszik.
- Aahhh... Istenien csinálod – nyögi hátra vetett fejjel.
Keze a hajamba markol, de nem erőszakoskodik. Hevesen bólogatni kezdek a farkán, mint a szőke kis ribanc a tévében. Mindig is imádtam szopni, szeretem érezni a lüktető, kemény faszt a számban. Majdnem teljesen kiengedem a számból, csak a makkját tartom ajkaim között. Megszívom, körbe nyalom, majd rábukok és újra a torkomra engedem.


Különös történeteim 6. rész

Györgyivel megbeszéltük, hogy este átmegyek, mert Fanni és a barátja délután 5 körül elhúzza a csíkot.
7 - re meg is érkeztem, vittem egy üveg bort is és a helyzet szokatlan volta miatt ha nem is ideges, de kissé feszült voltam, elvégre nem mindennapos, hogy egy anya megkér, hogy pár hónapig pettingelj a lányával, majd utána megdughatod anyut.
- Hello! Tök jó, hogy hoztál bort, mert én meg összedobtam egy könnyű vacsit - nyitott ajtót Györgyi.
Már a látványtól majdnem szűk lett a nadrágom, ugyanis Györgyi egy fekete miniszoknyában és egy mélyen dekoltált fehér felsőben nyitott ajtót. Míg kinyitottam a bort és töltöttem, ő addig megterített. Vacsora közben általánosságokról beszélgettünk, majd Fannira terelődött a szó.
- Igyunk rád - emelte fel Györgyi a poharat. - Tényleg köszönöm a segítségedet. Ha nem lettél volna itt az elmúlt pár hónapban, vagy ha nem te lettél volna...