Hírek

JÚN.
28.
2016

Az eminens

Tanár úr - A kivétel és a többiek
Végre! Utolsó tanítási nap az iskolában - ujjongtam magamban. Már rég nem vagyok diák, így hónap további részében is itt kell lennem (pl. osztályozó értekezleten, tanévzáró megbeszélésen stb.), mégis örültem ennek a napnak. Persze a gyerekek mind kicsattantak a jókedvtől a közelgő nyári szünet miatt, már amelyik kémiából is össze tudott szedni egy kettest. Ettől függetlenül szinte mindenki örült, talán még akinek nem lett meg az a kettes, az is.
Egy valaki lógott ki, mindig és mindenben. Sokan nem is mondanák, hogy kilóg, hiszen úgy gondolják, jó tanulmányi eredmények mellett nem lehetnek nagy problémái. Nem szentelnek neki valami sok figyelmet. Talán én sem eleget. Csak egy idő, mondjuk 1-2 év alatt, feltűnnek nekem az ilyen dolgok...


A gyerekkori szerelmem

Mielőtt elmesélem szerelmünk kezdetét, röviden bemutatkozom.
Pár évvel később fiúkkal is ismerkedtünk, aztán a szerelmi csalódásaink újra egymás karjaiba sodortak minket. Igaz különösebben el sem szakadtunk egymástól, legalább is én csak kíváncsi voltam milyen egy fiúval, de a szívem mindig is Julcsihoz húzott.
Éveken át az volt a fedő sztorink a szüleink és a barátnőink előtt, hogy idővel megint szeretnénk barátot, de most sokat kell tanulni, hogy megalapozzuk a jövőnket, aztán 25 felé közeledve, amikor mindkettőnknek lett munkahelye, némi hitelből és a bátyám segítségével vettünk egy takaros kis lakást Pesten, és mielőtt beköltöztünk:
- Hogy vagytok mi újság, mi amúgy leszbik vagyunk! –persze nem így fogalmazva.
Élveztük a szexet a volt fiúinkkal, szóval biszexuálisak vagyunk, viszont szebbnek látjuk a női testet és lelket. A bátyám már korábban is tudott rólunk.


JÚN.
27.
2016

Nicky története 9. rész – Kollégiumi szobatársak

Aki az elejétől olvasta történetemet, az tudja, milyen sűrű, na jó, milyen durva év volt mögöttem, mire megkezdtem utolsó évemet a gimiben. Lefeküdtem előbb a bátyám csajával, aztán a húgommal, a bátyámmal, és csináltuk hármasban is, ahogy a bátyámmal és a nagynénémmel is, sőt, lefeküdtem egyszerre két sráccal is. Aki azonban azt hiszi, ezután valami extra nagy, családi gruppen következett, azt már most ki kell ábrándítanom. Tudom, kicsit furán hangzik, hogy 17 évesen kiégtem, mégis valami hasonló történt, és nem igazán hajtottam, hogy legyen folytatása a vérfertőző kalandoknak. Mondjuk kísértés se volt, a nagynéném elutazott egy fotózásra, majd onnan egy másikra, Lars pedig a főiskolás barátaival töltötte a nyarat, aztán visszahúzott Kaliforniába. Apu a munkájába temetkezett, hetekig alig láttuk, aztán pedig egy új csajjal jelent meg. Alice az előző nőjéhez képest igazi felüdülés volt, zéró szilikon, maxi humorérzék.


Ara a nudista strandon 2. rész

A nászutunk kedden egy kicsit későn folytatódott. A szememet kinyitva láttam, hogy dél körül járhat az idő. Gaby még mindig a mellkasomon szuszogott, apró mosoly ráncolta az arcát. Talán arról álmodott, hogy hogyan nyelte le a gecim nagyját az éjszaka közepén, a végét nekem visszaadva mint „hógolyót”. Jazzyt utánozta, a dinamikus szőke nudistát, aki vasárnap és hétfőn csodálhattunk meg.
Jazzy megosztotta a hógolyóját egy másik nővel, aki – amennyire mi tudjuk – teljesen idegen volt számára. Jazzy barátja és szeretője, Esperanza, vagy Epsy, szintén figyelte őket. Elmagyarázta, hogy pikánst ízt adott a szeretkezésükhöz a tudat, hogy Gaby és én figyeljük őket. Ezután Espy elküldött, hogy Gabyval foglalkozzak, közben Jazzy új meghódítandót keresett. Gaby mérges lett, mivel a hétfő esti parti bulin az ejtőernyős vízisí oktatóját, Yanicot kirúgták, amikor rajtakapták, hogy Jazzyvel dugott.


JÚN.
24.
2016

Csak érezni akarlak

Csak úgy, mint 4 hónapja, ma is táncoltunk. És ittunk. Nem keveset. Nem is emlékszem már, azon az őszi napon hogyan keveredtünk egymás mellé, csak arra eszméltem, hogy szinte végig velem táncolt és sosem hagyta, hogy kiürüljön a kezemben a pohár. Aztán egy óvatlan pillanatban, valamivel éjfél után kimentünk a teraszra – nem tudom, melyikünk húzta el a másikat a ház végébe, de az biztos, hogy nekidöntött a falnak és máris a nyakamat csókolta, a derekamat simogatta. Nagyon be voltunk csípve. Amennyire emlékszem az ezt követő másnaposságra, azt mondhatnám, egyenesen be voltam rúgva, de azért bőven tisztában voltam vele, mi történik. Talán épp ezért volt annyi jelenlétem, hogy azt motyogjam, „ez bonyolult” és további magyarázat nélkül kibontakozzak az öleléséből. Másnap úgy viselkedtünk mindketten, mintha előző éjjel az udvarias csevegésnél egyetlen fokkal sem történt volna több köztünk.


Mocskos és perverz

Az egész abból indult, hogy egy másik társkeresőn megismerkedtem egy Németországán élő mocskos perverz döggel, elég gyorsan megtaláltuk a közös nevezőt, fotócsere, szaftos sztorik, még egy kis fotócsere, még szaftosabb sztorik.
Megbeszéltük, hogy találkozunk 3 hét múlva. Házas volt, de imádott félrelépni,nem azért mert rossz volt otthon a szex, hanem szimplán ez zabolázatlan, kéjenc szex mániás nő volt,tökéletes pont mint én.
Nem is egyeztettünk többet, akkor még vendéglátóztam, megbeszéltük, hogy este 11 kor találkozzunk, én bezárom az éttermet addigra. Eljött a 11 óra, hatalmas üvegfala volt a helynek így messze elláttam az utcára. 50 méter körül meg is ált egy piros autó, ki is szállt belőle a leendő partnerem, alacsony 160 cm, rövid tüsi hajú, 90 es cicikkel megáldott 38 éves anyuka. Hmmm igen szeretem a nőies nőket, mint külsőre mint korban.


JÚN.
23.
2016

Az első szerelem 1. rész

- Nos? – kérdezte azzal a pofátlanul magabiztos mosollyal az arcán, amiért egykor annyira odavoltam.
- Rendben. – feleltem, miközben nekinyomott a falnak, és végigcskókolta a nyakam.
Előzmény:
Körülbelül a gimi második évében alakult ki bennem ez az érzés. Nagyon furcsának találtam, hogy egy olyan fiú tetszik nekem, aki senki másnak. Nem a legtökéletesebb a teste, nem a leghelyesebb az arca, de valami mégis megfogott benne. Volt Krisztiánban valami különös vonzerő. Valami különös, ami mágnesként vonzza az érzéseimet önmagához. Lassan alakult ki a szerelem érzése. Lassan, mint egy hegység képződése. A szerelmem rétegei egymásra rakódtak, akár a föld. Ittam minden szavát, éheztem a pillantására. Igyekeztem a közelében lenni. Teljesen az ujja köré csavart, és sajnos ezt ő is pontosan tudta.


Csókolóztál már lánnyal?

17 éves korom körül jöttem rá, hogy a lányok is felizgatnak.
Szebbnek láttam a női testet, és ki akartam próbálni, milyen érzés.
Mielőtt összejöttem a barátommal, néha lányokra is maszturbáltam, de egy darabig csak úgy érlelődött bennem a gondolat, aztán miután szakítottunk - 20 voltam akkor - , elhatároztam, most egy lánnyal szeretnék kapcsolatot. Persze titokban, aztán meglátjuk, mi lesz.
- Veled sokkal izgatóbb lenne, mint egy idegen lánnyal! - suttogtam magamban a sötétben, amikor lefekvés előtt néha a legjobb barátnőmre gondolva nyúltam a bugyimba.
Hajnit néhány hónapja ismertem, máris mélyebbre lopta magát a szívemben, mint akár a gyerekkori barátnőim, mert vele jobban megtaláltam a közös hangot, ezen felül persze a szexis alakja sem kerülte el a figyelmem, de elsősorban a helyes arca miatt vonzódtam hozzá, és mert nagyon szép hosszú, kicsit göndör szőke a haja.