Nyári kaland

Szavazás átlaga: 5.68 pont (38 szavazat)
Megjelenés: 2020. június 16.
Hossz: 8 308 karakter
Elolvasva: 719 alkalommal
Ez sok évvel ezelőtt történt velem és most úgy döntöttem hogy megosztom mindenkivel. A legizgatóbb dolog volt amit valaha átéltem. Tinédzserkoromban Észak Wales-be jártam nyaranta a szüleimmel. Többször évben is megfordultunk ott és barátságba kerültünk Paul-lal és Danny-vel, akik a környékbeli szállodákban a vendégek szórakoztatásán dolgoztak.
Akkor még eléggé ártatlan voltam. Tudtam pár dolgot a szexről, láttam pornót és érdekelt hogy milyen a férfiak közti szex, de nem csináltam még senkivel semmit. Magammal persze sokat játszottam. Még kísérleteztem is egy vastagabb, felső végén lekerekített filctollal. Csak kicsit volt vaskosabb mint egy ujj és nagyszerű érzés volt felnyomni magamnak. Akkor még nem tudtam, de egyben felkészített a Wales-i nyaralásra is.
Akkori fotóimat elnézve teljesen érthető hogy miért keltettem fel Paul és Danny érdeklődését. Hosszú szőke haj, zöld szem és jól mutattam a szűk farmerben amit állandóan hordtam. Az egyik este Paul anyáékkal csevegett. Amikor odamentem hozzájuk, azt mondta nekem:
– Úgy láttam szeretsz biliárdozni. Van nálunk egy biliárdasztal. Nincs kedved valamikor beugrani és játszani?
Azt hiszem azonnal megértettem hogy miről van szó. Paul 40 körül járhatott. Szűk nadrág, szőrös mellkast megmutató kigombolt ing, jó alak – kifejezetten izgató volt. Természetesen belementem. Megállapodtunk a csütörtök délben.
Paul és Danny a szállodánk mellett lakott egy apartmanban. Tudtam hogy van egy Andrew nevű lakótársuk is, úgyhogy hárman lesznek. Zakatolt a szívem amikor csengettem az ajtajukon. A legszűkebb nadrágom volt rajtam és edzőcipővel. Paul nyitott ajtót.
– Szóval szeretnéd látni az asztalunkat? – kérdezte, majd a hátsó szobába vezetett, ahol tényleg volt egy biliárdasztaluk.
Egy kis csevegés után játszani kezdtünk – eleinte ártatlanul. Azután Danny azt javasolta hogy játsszunk vetkőző biliárdot. Aki elront egy lökést, annak le kell vennie valamilyen ruhadarabot. Bizsergés fogott el. Sejtettem hogy mit akarnak, de tényleg el fognak csábítani egy tinédzsert? Hamar nyilvánvalóvá vált hogy profik. A golyóik egymás után estek a lyukakba én pedig ügyetlenkedtem. Póló, cipő, nadrág... már csak az alsónadrágom maradt, amikor újra hibáztam. Vetkőznöm kellett. Három pár mohó szem nézte ahogy teljesen lemeztelenedek. Csupaszon, mereven ágaskodó pénisszel álltam három felnőtt férfi társaságában, akik még teljesen fel voltak öltözve!
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.68 pont (38 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
j
joe013
2020. június 17. 22:33
#6
nem az én világom.....
1
sunyilo
2020. június 16. 21:20
#5
Nem kéne...
1
cscsu50
2020. június 16. 20:45
#4
nem jött be
1
a
A57L
2020. június 16. 04:58
#3
Hidd el,a nőkkel jobb a szex.
1
veteran
2020. június 16. 04:40
#2
Végig olvastam,de akkor sem az én világom.
1
T
Törté-Net
2020. június 16. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1