MÁJ
08
2018

Anyám, a nagy farkú shemale és a feleségem

bizarr, hermafrodita

Az esküvő után nem költöztünk el az anyám házából, mivel a fizetésem nem fedezte a kiadásainkat és a feleségem pedig nem dolgozott. Anyu persze szívesen megengedte, hogy vele éljünk, hisz ha mi elköltözünk, akkor egyedül maradt volna.
Nekem, ezzel nem voltak problémáim. Spóroltunk a kiadásokon, és időről időre a nejem tudtán kívül leszophattam anyu farkát és meg is dughatott. Ezeket az alkalmakat ő is élvezte, úgy gondolom.
Már 60 éves kora felé járt, de még mindig vonzó külsővel rendelkezett, ami valószínűleg azoknak a tesztoszteron tartalmú szereknek volt köszönhető, amivel a menopauzás tüneteit késleltették. Még mindig jók bánt a farkával is, ami a legutóbbi együttlétünkkor elérhette úgy a 26-27 centit is.
Két évvel ezelőtt egészségügyi okokból körülmetélték. Az orvos, aki a műtétet végezte teljes sokkban volt, hogy ilyet kell végeznie egy felnőtt nőn, aki egyébként a legnagyobb mérettel rendelkezik, amit valaha látott.

MÁJ
07
2018

Családi dugás az unokatesómmal és a lányával 1. rész

családi, tini

Gyönyörű napsütéses hétvégre ébredtem egy péntek reggel a tavaszi szünetben. Szünet révén nem kellett az egyetemre utaznom a tanulás miatt így otthon maradtam és pihenhettem. Nagy kiabálásra és több női hangra ébredtem fel. Várakoztam kicsit, hogy ki jöhetett, majd mikor megismertem unokatesóm hangját lementem az emeletről egy rövidnadrágot felvéve, hogy mégse boxerban üdvözöljem őket. Rólam annyit kell tudni, hogy 27 éves vagyok, sportos testalkatú fiatalember. Az unokatesóm 40 éves, Anikónak hívják és két gyermeke van. Ma csak a lánya jött vele, aki 15 éves Vivien a neve. Anikó 160 cm körüli vállig érő szőkésbarna hajú nő, kissé teltebb hölgy. A lánya Vivien háta közepéig érő barna haj, barna ártatlan szem, és szépen kerekedő fenék, amit így első körben leírnék róluk.

*  *  *

Vicky és Emma 2. rész

gruppen, tini, diák

Vicky hallotta a szüleit felkelni. Csatlakozni akart hozzájuk reggelizni, de Emma átkarolta, visszahúzta magához és megcsókolta. A két lány visszaaludt. Amikor Vicky kilenc óra körül újra kinyitotta a szemét, a ház már teljes csöndben volt.
Felkelt és a konyhában narancslevet töltött magának.
- Milyen idő ígérkezik? -kérdezte a konyhába perdülő Emma.
Vicky kinézett az ablakon. A nap ragyogóan sütött és felhőknek nyoma sem volt.
- Szerintem kánikula lesz. -mondta.
Emma kinyitotta a hátsó ajtót és az áttetsző hálóingében kilépett a ház mögötti kertbe. Az arcát az ég felé fordítva és karjait oldalra kinyújtva azt mondta:
- Mesés ez a napsütés. El kell mennünk a tóhoz, mielőtt jönnek a felhők.
Vicky megpróbálta meggyőzni, hogy előbb reggelizzenek és azután döntsék el hogy mit csinálnak a nyári szünet első napján, de Emma nem hallgatott rá és felvonszolta a szobájába.

*  *  *
MÁJ
04
2018

Krisztina, az észveszejtő

hetero

Krisztina 35 éves, gyönyörű, mosolygós nő volt. Csodálatos alakja, mindig vidám, olykor titokzatos mosolya, közvetlensége, nagyon vonzóvá tette a férfiak számára. Én sem voltam kivétel.
Ritkán találkoztunk, akkor is inkább véletlenül. Ám egyszer egy rendezvényen valahogy egymás mellé keveredtünk. Mindketten nagyon örültünk ennek, mert egyikünknek sem volt közeli ismerőse, és az egész napos rendezvény szüneteiben sokat beszélgettünk, nevetgéltünk. Estére már sok mindent tudtunk egymás szokásairól, kapcsolatainkról. De aznap nem történt semmi sem. Haza érve egy baráti puszival búcsúztunk, és ennyi.
Eltelt két hét, nem is találkoztunk, de állandóan foglalkoztatott a gondolat, milyen lenne vele lenni.
Egy nap céges vacsorán vettem részt, s a hangulat egészen jól alakult. Éjfél előtt egy órával indultam gyalogosan haza, jókedvűen, dalolászva.

*  *  *

Angyali történet 13. rész - Judy története. 8. fejezet - Roy

gruppen

18.
Sajnos az otthoni problémák folytatódtak. Goni, a besúgómmá vált alkalmazottam, egyre gyakrabban tudott Berty valamilyen félrelépéséről beszámolni. Hol ővele, hol a bolt más eladóival (kezdetben tudatosan alkalmaztam minél csinosabb lányokat), néha pedig többnapos beszerző utakra utazott. Azokról nem tudott Goni olyan részletes leírást adni, mint a boltban történtekről, de lényeget gyakran kiderítette, ügyesen kifaggatta Bertyt.
Egyik nap éppen a beszámolóját tartotta az irodámban az elmúlt napok eseményeiről. Ebben volt olyan eset, amikor Berty őt kefélte meg (azt is őszintén elmondta, hogy milyen nagyon jóleset neki), volt, amikor két másik eladólánnyal szórakozott a raktárban, amíg az egyiket döngette, addig a másiknak a punciját nyalta, majd fordítva. Eközben robbant be az irodába egy másik lány:

*  *  *
MÁJ
03
2018

Vad vakáció egy baráti párral 1. rész

gruppen, nyaralás

- Nem vagyok biztos benne, hogy készen állok erre.
- Hogyan? Miért?
- Nos, tudod… ez olyasmi, mint amikor először találkozok a szüleiddel. A fenébe is! Matt és Tara a legjobb barátaid mióta az eszemet tudom. Úgy értem, mindig csak róluk beszéltél és most elhozol, hogy találkozzak velük… Persze, hogy ideges vagyok.
- Ó, egek! Imádni fognak. Épp úgy, ahogy én is. Le merem fogadni, hogy egy nap se telik bele és olyan lesz, mintha mindig is velünk lettél volna.
- Nos, az nagyon jó lenne. Én is remélem, hogy úgy lesz. – Jasmine egy sóhaj kíséretében hátra dőlt a bérelt kocsi ülésében, majd egyre szélesebb mosoly terült szét az arcán. – Nos, legalább végre fényt derítek minden apró kis titkodra. Nincs is jobb módja k**eríteni minden piszkos részletet valakiről, mint beszélni egy régi barátjával. Különösen, ha abban a régi barátban már van egy kiadós adag alkohol.

*  *  *

Nápolyi vakáció 2. rész

homo

Hazafelé menet betértünk egy kajáldába és megkóstolhattam életem első igazi olasz pizzáját. Bár a szélei kicsit égettek voltak bebeszéltem magamnak, hogy ennél finomabbat még nem ettem. Éppen felálltunk az asztaltól, amikor Alessio intett valakinek:
- Gyere – fogta meg a kezem – bemutatom neked Carlót.
Alacsony, de izmos testű fiú vett szemügyre. Rövidre vágott aranyszőke haja élesen elütött napbarnított bőrétől. Orrában piercing, fülében gyémánt(?) fülbevaló. Nyitott rózsaszín inge látni engedte szőrtelen mellkasát, kocka hasát.
- Szia – ölelt át hirtelen – tetszel nekem. Milyen finom geci illatod van – súgta a fülembe. Szívesen kefélnék veled egy jót, de most egy kuncsafthoz kell mennem.
Már esteledett mikor hazaértünk. Alessio ügyesen a saját lakása felé terelt. – Meghívlak egy italra – mondta, és én engedelmesen követtem.

MÁJ
02
2018

Annika és Liza 4. rész

családi, nyaralás, vibrátor, tini, unokatestvérek, illusztrált

– Bea, akire anyám rábízott – kezdte Liza – 35 körüli, hosszú barnásvörös hajú nő volt. Rögtön első nap töviről hegyire megmutatta a bungalóját, mindenekelőtt tágas fürdőszobáját, ahol a zuhany mellett az egyik sarokban egy többszemélyes kád is volt, vele szemben pedig a beauty-, azaz a szépítkező sarok és egy masszázsasztal. – Ezt így bérelted? – kérdeztem. – Dehogyis – felelte. – Ez a bungaló saját tulajdonom. Az egész berendezést – a kádat is – úgy csináltattam.
Még a luxus fürdőszobánál is fantasztikusabb volt Bea hálószobája. A szoba közepén egy nagy kerek ágy, a falnál körbefutó tükörajtós szekrények, az ágy fölött egy távirányítóval a plafonról leereszthető Polaroid lapos tévé, körben pedig egy hifi sztereólejátszó hangszórói.