FEB
06
2018

Magasabb szintre léptünk

hetero, anál

- Te tisztára hülye vagy! - közölte párom, de éreztem, hogy előző mondandóm nagyon beindította. Hüvelye szorosabban fonódott hímvesszőm köré, feneke görcsösen megszorította benne járkáló mutatóujjamat és kicsit meg is mozdult, mélyebbre engedte magába dorongomat. Az előbb közöltem vele, hogy képzelje az ujjam helyére Józsi dorongját, amint lassan beléhatol és kitölti a végbelét.
Olvastunk valami Tantra szexről, hogy lassabban, meg csak egymására figyeljünk, meg ilyesmi. Valójában egész jó volt. Párom lovagló ülésbe helyezkedett rám, így láttam a teljes felsőtestét, csodálatos melleit (melyeket a mai napig nem tudok megunni!), valamint lenézve láttam, hogy pinájában hogy nyelődik el férfiasságom és igyekeztünk csak néha mozdulni. Közben beszélgettünk. Ekkor hangzott el a fenti párbeszéd.

*  *  *

Kanári kaland 3. rész

homo

Nappal. Úgy érzem magam, mint egy kifacsart citrom, amelyet leöntöttek a lavór spermával. Szédülök, nyilall a fenekem, de mindezeket még elviselném, ha nem kínozna a tudat, hogy egy köcsögöt csináltak belőlem. Megpróbálok talpra állni, de annyira fáj a fejem, hogy elsőre nem sikerül. Nagy nehezen, tántorogva megtalálom a fürdőszobát és belemászok a kádba. Percekig semmi, erőt gyűjtök, hogy megeresszem a vizet. Nekem már annyi, gondolom. Ha nem is Aids-et, de szifiliszt, vagy hepatitiszt, vagy valami hasonló betegséget biztos elkaptam. A hideg víz valamennyire észhez térit, de még mindig nagyon magam alatt vagyok.
A konyhában Alfredo ténykedik. Parányi miniszoknyát és melltartót visel. Amint felém fordul, látom, hogy már ki is sminkelte magát. Hosszú fekete haja kibontva omlik a vállára, dióbarna szemeiből nőies melegség sugárzik.

FEB
05
2018

Családi szilveszter

családi, szilveszter, szűz, tini, nagynéni/nagybácsi

Az ital melege átjárta Emesét. Legalábbis azt hiszem, hogy így hívnak. Isteni volt az érzés, ahogy szinte kiszakadva önmagamból táncoltam unokatestvérem karjaiba. Felnézek. Fekete szeme tűzzel a vágytól, ahogy rám tekint. Kellek neki. Tudom. Már abban a pillanatban éreztem, amikor felém nyújtotta az első pezsgőspoharat. És mindezt a csodát az ECB igazgatójának köszönhetem, aki elküldte apát félévre, hogy felügyelje a thaiföldi gyáruk beindítását. Keze lejjebb csúszik derekamról és megérinti a popsimat. Úgy teszek, mintha nem venném észre, de már sajnálom, hogy nadrág és nem szoknya van rajtam. Akkor benyúlhatna alá és… . Nagyon szép fiú. Magas, kicsit barna bőrű, inkább ruganyos, mint izmos. Olyan, mint egy zsákmányra leső gepárd.
Megfeszült a karja körülöttem, és hirtelen minden megváltozott. A szája lecsapott a számra, éreztem, hogy a nyelve utat keres ajkaim között.

*  *  *

Gabriella 2. rész

hetero

Óvatosan tapogatózni kezdtem magam mellett az ágyamon. Gabi már nem volt ott. Fogalmam sem volt mikor mehetett el. Csalódottan botorkáltam villanyt kapcsolni. Az ágyam szélére ültem és próbáltam összerakni gondolatban mi is történhetett. Ő akarta? Én akartam? Miket is műveltem? Elvált? Mi a fasz is történik körülöttem??
Telefonomat kézbe véve tudatosult bennem, hogy majd délig aludtam. Fahordás, pia, kefélés ki tudja meddig bizony odatesz az embernek! Nem voltam tisztában mit is akarok, de önkitlenül is kikerestem a bátyám számát. Nem sokat kellett várni, hogy egy jókedvű hang szóljon bele.
- Na mizu öcskös? Eszedbe jutottam? Baj van talán??
- Cső bratyesz. Nincs baj, csak valamit csiripeltek a madarak, ami nekem nem teljesen tiszta. Talán lehet, hogy elfelejtetted, hogy az öcséd vagyok és pár dolgot nem közöltél velem.

*  *  *
FEB
02
2018

Annika és Liza 1. rész

családi, szűz, tini, unokatestvérek, illusztrált


Végre itt volt a nyári szünidő! A 15 éves vörös hajú Annika unokatestvérével, a nála egy évvel idősebb Lizával heverészett Liza gyerekszobájában. A két lány annyira hasonlított egymásra, hogy bárki azt hihette volna róluk, hogy testvérek. Mindkettőjüknek göndör vörösesbarna haja volt, és arcvonásaik is nagyon hasonlítottak. A különbség csak az volt a két lány között, hogy a 16 éves Lizának nagyobb mellei voltak, mint unokahúgának, barna volt a szeme és Annikáénál valamivel sötétebb arcbőre tele volt szeplőkkel.
Egymás mellett fekve összedugták a fejüket és egy prospektusszerű színes füzetben lapozgattak. Mindkét kislányon csak rövid sortnadrág és ujjatlan blúz volt, strandpapucsuk az ágy mellett hevert.

*  *  *

Csak egy kirándulás? 1. rész - Simon

szűz, tini, diák

- Simon! - édesanyja kiáltása éles fájdalomként hasított a tudatába - El fogsz késni!
- Csak még 5 perc, kérlek...
- Nem, fél órája is 5 percet kértél. Ha nem kelsz fel, én nem viszlek be.
- Jó, jó rendben - megpróbálta kidörzsölni az álmosságot a szeméből, de nem járt sikerrel. Gyorsan átöltözött a tegnap már előkészített ruhába, és leronhant reggelezni. Anyjának most kivételesen igaza volt. Vagyis csak majdnem. Abban a pillanatban áldotta azt a néhány jófej buszvezetőt, aki megvárja a rohanó fiút 2 táskával a kezében. De a lényeg, hogy fennt volt a buszon, és nyugodtan tudott terpeszkedni kettő helyen is. Már lassan beletörődőtt abba, hogy egyedül kell végigutaznia azt a 35 percet a suliig, amikor látta Sophie-t felszállni a buszra. Elképesztően csábítóan nézett ki, pedig még a szempillaspirált is lehagyta. Egy lenge pólót vett fel egy olyan "picsagatyával", ami szinte mindent láthatóvá tett.

*  *  *
FEB
01
2018

Huncut punci

gruppen, anál

- Tölts neki még egyet.- szólt Bálint a haverjának, aki a konyhaasztalnál állt és próbált nem eldőlni. Szédült a sok piától amit az este megivott, de persze nem állt le. A vodkás üvegért nyúlt és töltött, majd felém fordult és átnyújtotta a poharat. Bálint rám nézett és vigyorgott. Menjünk át a szobába tévézni.
- Menjünk!- vágtam rá egyből. A szék már törte a seggem, kényelmetlen volt és hármunk közül én voltam a legrészegebb. Huszonkét évesen eljutottam arra a szintre, hogy heti három-négy alkalommal iszom le magam matt részegre de nem izgat.
- Hé, várjatok!- szólt utánunk Dávid. Nagy nehezen összeszedett minden piát az asztalról és utánunk jött. Bálint már a tv-t kapcsolgatta, mikor neki sikerült betántorognia.
Bálinttal az ágyamra feküdtünk, míg Dávid a szélére kuporodott.

*  *  *

Egy kellemes orál Henivel

hetero

21 éves voltam... Már jó ideje nézegettem szexhirdetéseket, de valahogy sosem vonzott az a dolog, hogy ténylegesen a szexért fizessek. Így inkább egy puszta orális kényeztetésre vágytam, és ha lehet „megfejelem” azzal, hogy mindezt egy tőlem érettebb nőtől kapjam! Miután összegyűjtöttem a bátorságot, és rábukkantam a 37 éves Henire, fel is hívtam nyomban. Egy kellemes hang felelt vissza a telefonból. Miután megmondtam, hogy ki vagyok és hol láttam, megkérdezte mit szeretnék. És, hova mehetek el? – kérdeztem puhatolózva. Popsira, cicire, ahova szeretnél! – felelte aranyosan. Arcra? – kérdeztem gyorsan. Arcra is nyugodtan! – válaszolt megnyugtatóan, mivel már régóta ez mozgatta a fantáziámat. Annyit még hozzátett, hogy előtte lefertőtlenít, de ez csak olyan lesz, mint egy kellemes masszírozás. Ezzel pedig még jobban beindított...