OKT
06
2017

Angyali történet 13. rész – Judy története 5. fejezet - Házasság

családi, anya-lánya

15.
Eljött a nagy nap. Miuval szépen megterítettünk és vártuk a fiúkat. Egyszerre érkeztek, mi pedig együtt nyitottunk ajtót nekik. Már az első pillanat is sikeres volt. Nem csak az öltözetünk volt teljesen azonos, de a frizuránk és a sminkünk is. Meglepett arccal néztek felváltva Miura és rám, mi pedig élveztük zavarukat.
A welcome puszi és ital után az asztalhoz kísértük őket, mi pedig a tűzhelyhez mentünk. Elképedésükből megállapítottuk, hogy a kevés idő ellenére elég jól sikerült begyakorolni, hogy azonos járásunk legyen, ugyanúgy mozogjon járás közben a fenekünk. Egyszerre emeltünk fel egy-egy tálat, egymás mellett lépkedve vittük az asztalhoz és én Josi felöl, Miu pedig Berty felöl tettük a tálakat az asztalra. Ahogy Josi mellett álltam, már éreztem Josi kezét hátulról a combom belső oldalára furakodni.

*  *  *

Swingerklub élményeim 1. rész

gruppen, anál, vibrátor, bilincs

Az ázsiai lányra csak éjfél után figyeltem fel igazán. Láttam korábban is már, amikor megérkezett egy ötvenes pasival a klubba, de éppen mással voltam elfoglalva.
Az első orgia-hullám után voltunk, amikor a párom eltűnt valahol a szauna irányába, én egy pohár löttyel a kezemben ténferegtem be a társalgó melletti "masszírozó" helyiségbe. Mivel hétköznap volt, a masszőr nem volt ott, csak a technikai felszerelése - egész pontosan a masszírozópad. Azon feküdt a lány, aki megítélésem szerint nem lehetett több 25 évesnél. Éppen 3 középkorú férfi gyúrta-tapogatta. Ekkor tudtam alaposabban megnézni én is: nem volt igazán szép se az arca,sem a teste - mégis volt benne valami hihetetlenül kihívó. Egészen vékony alkatú volt,a mellei is szinte kislányosak. Nagyon tetszett neki,hogy ennyire a figyelem középpontjába került, és kéjes kaccantásokkal jutalmazta a szorgos kezek tulajdonosait.

*  *  *
OKT
05
2017

Úton

hetero, közlekedés

A férfi magányosan autózott. Egykedvû volt, bár a nap szépen sütött, de a hideg miatt nem tekerhette le az autó ablakát. Ez bágyadtságot okozott nála, szóval egykedvû volt. A hármas úton, elhagyva Gödöllőt még monotonabb lett a kedve, hiszem a hétköznapi délelőttön senki nem volt az utakon. Halkan szólt a zene, de ez sem tudta feldobni. Halk hümmögés hallatszott a csukott száján át, majd magányában elkezdett dudorászni.
Nagyon hosszú lesz az út, de valahogy ki kell bírni.
Egyszer egy erdős résznél meglátott a távolból a fák takarásában egy embert. Lehet, hogy stoppos?
Felveszem. Nagyon unatkozom, hátha egy darabig el tudunk dumálni. Már csak 200 méter. Lassítok...
Nem, mégsem, a mai világban ez nem biztonságos... Gyorsítok...

*  *  *

Barátnőm apja 2. rész

homo

Gil és én csendben hagytuk el a környéket. Ő is sokat ivott, és alig várta, hogy ledőljön, én meg azon rágódtam, ami a nyári lakban történt. Felemás érzéseim voltak, egyrészt szégyent és bűntudatot éreztem, de ott volt valami más is. Megpróbáltam elnyomni magamban, de tudtam: engem is izgatott szexuálisan a dolog. Elég volt csak rágondolnom, hogy Dan mit tett velem, és azonnal izgalomba jöttem.
Azon kezdtem el merengeni: én, aki hónapok óta némiképp titkolt, de kielégítő szexuális kapcsolatot tartok fenn Dan lányával, meleg lennék? Az eseményt követő hónapokban nagyon sokat rágódtam ezen, egyszerűen nem tudtam kiverni a fejemből. Csak annyit tudtam, hogy a farkam mindannyiszor kezdett felállni, amikor eszembe jutott, hogyan vette Dan a szájába.

OKT
04
2017

Délután....

hetero

A tükör előtt állok, nézem a szemeim csalfa ragyogását, miközben az agyamban már rég a vészjelző szirénázik. Pár hete elhatároztam, hogy erős leszek és szakítok vele (féltékeny őrült), lezárok minden kapcsolatot. Erre, most mire készülök, segítek parfümöt venni a nővérének…
A lényeg, ez egy segítőkész baráti gesztus, nem randizunk vagy ilyesmi - próbálom meggyőzni magamat erről. De nincs időm tovább gondolkodni, a mobilom csörgése ránt vissza a valóságba. Ő az. Pár mondatban közli velem, hogy 10 perc és itt van értem. Nincs sok időm. Megtörülközöm, fogat mosok, felveszem a kiválasztott ruhadarabokat: fekete farmert egyszerűbb szatén felsővel és persze az elmaradhatatlan tűsarok. Kiengedem a hajamat a copf fogságából, egy kicsit megrázom a fejemet, hogy lazán hulljon minden tincs a vállamra. Szájfény, parfüm és már kész is vagyok, megmarkolom a táskámat, amikor megszólal a csengő.

*  *  *

Lakótársak...

leszbi, vibrátor, tini, diák

Nyár vége van, kezdődik az egyetem és hol máshol szeretne két fiatal vadóc lány tanulni, ha nem Budapesten... Távol az otthontól és a legjobb barátnőmmel együtt. Kissé előre szaladtam, a nevem Alíz, azt hiszem passzol hozzám, baba arc, szőke hosszú haj, kék szemek, kerek mellek és persze nem lehet minden tökéletes, csak 152cm magas vagyok, a legjobb barátnőm Linda rövid barna hajú, fekete szemű és nagy keblekkel van megáldva és egy fejjel magasabb nálam. A szüleink számára mi vagyunk a "tökéletes" gyerekek, jó jegyek, sose késünk, mindig jól viselkedünk... elvileg. De ki akarná tönkre tenni ezt a képet?! Most nyertünk felvételt Pesten egy info szakos suliba. Már hetekkel ezelőtt elkezdtünk albérletet keresni és meg is találtuk azt amire vágytunk. Egy szobás, galéria ágyas, kis konyhás, külön fürdő és toalett.

OKT
03
2017

Kalandom Nikivel

hetero

Történetem azzal kezdődik, hogyan is ismertem meg a leányzót, akivel ez az egész megtörtént. Sokáig hiú ábránd volt ez az egész csupán, álmomban is csak alig mertem rá gondolni, hogy valaha ez valósággá lesz.
Egy vidéki kisvárosban nőttem fel és jártam ki elemi és középiskolámat. Később elkerültem egy nagyvárosba főiskolára, több száz kilométerre. Ezen a főiskolán három évet töltöttem el nappali tagozaton, viszont jó szokáshoz híven, nem sikerült befejezni időben. Közben a testvérem is főiskolás korúvá cseperedett, így rajta volt a sor, hogy megkezdje nappali tagozatát. Emiatt úgy döntöttem, levelezőn folytatom, közben pedig dolgozni fogok.
Ekkor 21 éves voltam, és úgy hallottam, iskolákba keresnek asszisztensi munkakörre embereket. Kézen fekvő volt, hogy egykori iskolámat felkeressem. Az igazgatónő tájékoztatott, hogy van is rá mód, de nem ő vesz fel, hanem a munkaügyi központ szervez ki.

*  *  *

Esti Nasi

homo

- Hé, láttátok ma már a szexi ügyvédet? Apám ha lenne bátorságom már rég…
- Gabe fogd be! Egyébként is csak én játszhattok a seggeddel. Egy hármasban én…
- Oh csak nem félnél, hogy túl sok lenne neked? – mosolyogtam Reandyre, aki erre a mellette ülő Gabe arcát megfogva megcsókolta, majd visszanézett rám.
- Nekem nem is kell ennél több.
- Nekem se. – mondta ki nagyon halkan és áhítatosan Gabe, aki közben a barátjáról le nem vette a szemét.
A pizzéria hátsó bejáratának lépcsőjén ültünk és lassan már mennünk kellett volna vissza. De nem ha a barátaimon múlik. Reandy mintha megérezte volna és most talán még lassabban engedték át magukat a csókjuknak. Már az is eléggé felizgatott, hogy a pizzéria feletti szomszéd került szóba, de most látva kettőjüket, egyre kényelmetlenebbül kezdtem érezni magam.

OKT
02
2017

Tom, Babszi és a mama 7. rész

családi, nyaralás, szűz, tini, anya-fia, testvérek, anya-lánya, illusztrált

Tom nagyon ki lehetett éhezve Babszira, mert farka már akkor is merevedni kezdett, amikor húga tisztára nyalta.
– Na, akkor gyere, hugi! – szólt oda Babszinak és lesegítette a kanapéról. A lány a szoba közepén letérdelt a fehér matracra – ugyanúgy, ahogy az anyjától látta.
Tom mögéje térdelt, megmarkolta a bránerét, de mielőtt bedöfte volna, azt kérdezte:
– Hátulról akarod?
– Nem, dehogy! – mondta Babszi ijedten,
– Akkor majd én segítek – mondta anyjuk készségesen.
Megmarkolta fia kezét, amelyik a farka köré kulcsolódott, és a fiú makkját Babszi hüvelybemenetéhez illesztette. Tom egyből elkezdte betolni farkát a szűk nyíláson, de az egyáltalán nem ment olyan könnyen.
– Hú de szűk! – nyögte.
– Au! – sikkantott fel Babszi.